Julklapps biktning

I år hade vi bestämt att alla julklappar får kosta 100:- per person eftersom jag är typ "arbetslös", brorsan är arbetslös, Lisa har bara studiebidraget på 1000:-/månad och mamma studerar och får inte ut mycket kvar efter alla räkningar och dessutom kanske Janåke blir varslad efter nyår. Så dem enda som har pengar var Ellinor och Jyrki typ, men det blev en mysig jul iallafall och visst kan man hitta saker billigt. Vi köpte presentkort till alla och varsin liten julklapp till det. Lisa fick en Voodoll och presentkort på ROCKS på 100:- eftersom voodollen var dyrare än Jockes och Ellinors julklappar, Joakim fick ett mini biljardbord och presentkort på Hobbex på 150:-, Ellinor fick muggar och presentkort på IKEA för 150:-, mamma fick en snygg ljuslykta till köksbordet och Janåke fick ett spel med klossar och tillsammans fick dom presentkort på IKEA på 200:- Till resterande spräckte vi 100:- gränsen för Yvonne hade vi ju köpt två Playboy glas, en coctail kortlek och is kuber i snoppmotiv. Marita fick en sparbössa i form av en hund eftersom vi ska spara ihop till en resa i sommar och hon gillar hundar, sedan fick ju Marita och Henke Chi kopparna med faten och thét och lyxchokladen tillsammans. Sedan hade jag ju gjort två scrap tavlor, en till Matti och Johanna på deras bebis Tilda ( min kusin ) och en till Kari och Linda på dem själva med deras bröllopsdatum och bröllopsfoto. Sista julklapen var till Tilda med en beige snutte trasa i form av en kanin, en svart/genomskinlig nappflaska med döskalle på och en rosa tutte med döskalle på. Men det vi fick iår var:

Mina klappar:
100:- av mamma och Janåke
En vinöppnare av Joakim
Ett presentkort på 100:- på SIX av Ellinor
Ett fest spel som heter sanning och konsekvens av Lisa
En väska, och en kakform med snoppmotiv av Marita

Jyrkis klappar:
100:- av mamma och Janåke
Ett dusch drapperi med blodiga händer av Joakim
Ett presentkort på 100:- på Media Markt av Ellinor
Ett presentkort på 100:- på Media Markt av Lisa

Tillsammans fick vi:
1500:- av Jyrkis mamma och pappa
En Paradis ask av Jyrkis mama och pappa
En korg med fika av Kari och Linda
En "fylla i bok" om våra liv av Marita
Ett set med tre skålar av mamma och Janåke

Andras åsikter:
Postat av: Scrappers
härliga julklappar =)

Vikningen är enkel. Du skär av en 30x15 cm cardstock bit. viker in 10 cm från varje ände och sedan 5 cm från varje ände. sedan är det bara att sätta på mönstrade papper och vika till så det blir bra =)



Gott Nytt År!
2008-12-31 @ 00:27:14
URL: http://scrappers-blogg.blogspot.com
Postat av: Mandy
haha fast vi hinner inte med att gör nått annat tänkte också görapotatisgratäng och kött men för lite tid för mkt att stå i :D Sällskapet är viktigast :D
2008-12-31 @ 01:48:57
URL: http://amandarieem.blogg.se/new

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback