Jag orkar inte mer!

Det händer så jävla mycket skit just nu. Yvonne blir trakasserad utav Idas ständiga påhopp utan att Yvonne får en chans att försvara sig, mycket fult gjort av dig Ida. Sedan vet jag inte riktigt vad som pågår med mig, men jag är hela tiden snorig och rinniga ögon och även koncentrationssvårigheter samt problem med att skriva texter, jag har börjat tappa bort och slänga om bokstäver i ord som jag inte gjort tidigare. Men det är inte det enda, jag ligger efter hur mycket som helst i Svenskan. Jag blir riktigt förbannad bara jag tänker på Svenska uppgifterna eftersom dom är så jävla tråkiga och hur långa som helst. Man ska dessutom tänka på PRECIS allt i VARJE uppgift och ha huvudet på skaft HELA TIDEN, det suger all energi ur mig och jag känner mig så himla stressad ( igen ) Dessutom fick jag precis ett samtal av mamma som berättade hur min lilla systers kurator samtal hade gått idag. Det var andra gången hon var hos en kurator, fast denna gången hos sin skolkurator. Jag blev så himla ledsen och upprörd över samtalet men mest arg på mamma för att hon aldrig har insett allvaret innan det gått så här långt. Jag älskar min lilla syster så himla mycket, jag kan inte tänka mig ett liv utan henne! Hon är som min dotter och jag är den stoltaste mamman i hela världen. Jag älskar henne så mycket! Just nu känner jag mig stressad, deprimerad, ledsen, arg, förbannad och orolig och jag vet inte vad jag skall göra.

  Livet

Försök att ta tillvara
allt gott som livet ger.
Se det stora i det lilla
så kan guldkornen bli fler.

Ge dig tid att reflektera

en stund i lugn och ro.
Låt sanningen bli vetskap
men släpp även fram din tro.

Och när du möter mörker

och livets tvära kast,
känn då hur livet rör sig
och ljuset får kontrast.

Känn att du får styrka

av det som gör dig svag,
att där finns nått att lära
av allt som sker var dag.


  R Kelly - I Belive I Can Fly

I used to think that I could not go on
And life was nothing but an awful song
But now I know the meaning of true love
I'm leaning on the everlasting arms

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there's nothing to it


I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
I believe I can soar
I see me running through that open door
I believe I can fly
I believe I can fly
I believe I can fly

See I was on the verge of breaking down
Sometimes silence can seem so loud
There are miracles in life I must achieve
But first I know it starts inside of me, oh

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there's nothing to it

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
I believe I can soar
I see me running through that open door
I believe I can fly
I believe I can fly
I believe I can fly

Hey, cause I believe in me, oh

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there's nothing to it

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
I believe I can soar
I see me running through that open door
I believe I can fly
I believe I can fly
I believe I can fly

Hey, if I just spread my wings
I can fly
I can fly
I can fly, hey
If I just spread my wings
I can fly
Fly-eye-eye

  Jimmie Åkesson på Helenius Hörna

Jag är INTE Sveriedemokrat, tvärt emot. Jag anser jag att mångulturella medborgare berikar Sverige. Därför tycker jag också att dessa klipp från Helenius Hörna är fruktansvärt roliga. Tänk vilka problem Jimmie får att sollra  och sortera ut det som bara är Svensk.


  Lyckan, kärleken och meningen med livet!

Tänk vad man kan bli lycklig för så lite ändå. I Fredags använde jag och Jyrki min "Lilla Biosupé" presentkort för 2 personer, som jag fick utav Robban, Danne och Jesse i födelsedagspresent. Vi åt middag på The mercat cross innan bion och då fick man välja mellan tre varmrätter. Vi valde en fläskfilé med potatismos med kantareller och baconbitar i samt konjakssås till, gud så gott det var! Sedan beställde vi till varsin efterätt och då tog vi en vaniljpanacotta med hjortron som legat i någon sorts alkohol marinad, det var hur gott som helst och vi kan absolut tänka oss att äta där fler gånger.

Efter det gick vi en liten promenad i stan innan det var dags för bio, då såg vi Paranormal Activity 2. Tyvärr var den inge vidare, jag gillar läskiga skräckisar men det händer ju inget i dem där filmerna! Dessutom satt det nästan bara fjortisar i salen som skrek för minsta lilla och förstörde dem få effekter som faktiskt fanns. Men ärligt talat hade jag inte blivit rädd ändå. Jag gillar skräck och har sett det mesta, inte mycket biter på mig.

Skolan går bra och jag börjar kunna släppa stressen nu. Jag har som sagt gjort klart en kurs ( MSK ), sedan har jag EN uppgift kvar att lämna in i en annan kurs ( ILB ) så är jag klar med den också. Det känns riktigt bra faktiskt. Då kan jag fokusera på dem tre resterande ämnena ( PSA, MAB, SVA ) och det enda som ÄR jobbigt är matten. Men nu kommer jag kunna lägga mer tid på den så att jag kan spendera hela Tisdag och och hela Torsdag på skolan till endast matematiken.

Svenskan ligger jag också efter i men det är för att det är så otroligt mycket uppgifter att lämna in. Men trots allt så går det bra iallafall, det ordnar nog sig tillslut! Psykologin har jag inga problem alls med. Jag gillar skolan, där får jag BERÖM, BEKRÄFTELSE och BETYG och det är BEVIS på att jag faktiskt ÄR bra och att jag inte alls är så dum som jag trott. Att jag faktiskt har bra åsikter, tankar och att jag är erfaren och vet vad jag pratar om.

Jag, Jyrki och Yvonne var på SAW 3D igår, det var faktiskt lite jobbigt att se i 3D under så lång tid och emellanåt så kändes det inte ens som 3D utan som en helt vanlig film. Det var iallafall ingenting för mig, varken filmen eller 3D effekten. Men det var roligt att hitta på något iallafall. Jag har mycket att se fram emot nu, det ska resas och festas till. Det känns faktiskt riktigt roligt att ha så många roliga saker framför mig för en gångs skull.

Vi ska övernatta på Södra Berget den 26 November och bo i minisvit, gå på dagspa, äta trerätter middag samt se Wallmans Salonger och sedan FRUKOSTBUFFÉ *mums* Sedan slutar jag skolan den 17 December, samma dag som Jyrkis jobb har julfest på Södra Berget med mumsig julmat. Dagen efter, den 18 December har Yvonne planerat in en julfest. Julen firar vi säkerligen hos mamma och iår har jag även planerat för lekar, dagen efter äter vi hos svärmor och svärfar. Nyår är ännu inte inplanerad men det blir inget festande iallafall!

Jag, Jyrki och Yvonne reser till Kiruna den 2-9 December då vi iallafall har tänkt att hinna med att åka snowboard, åka skoter, åka hundspann, gå på ishoteller och i gruvan. Sedan ska vi tre på Wheels kryssningen i början av Februari med Marita och några utav hennes vänner från Sollefteå. Jag ser fram emot allting och jag hoppas nästan att man kommer kunna planera in mer roliga saker att göra, t.ex. filmkvällar, pysseldagar, tjejkvällar, spelkvällar eller varför inte Boda Borg och/eller Laserhallen? Nu vill jag leva och ha kul!

Det enda som fattas just nu är att få umgås med Josephine, Octavia, Sara och Stella.
Love you!

  Fars Dag

Har man ingen pappa så får man ta det som ligger närmast, mammas sambo. Dessutom så har JanÅke inga egna barn och därför tycker jag vi lika gärna kan fira honom på "Fars Dag" Jag scrappade ett kort och lade i ett presentkort från MediaMark för 200;- eftersom jag inte hann scrappa ett kort när han fyllde år. Jag hade det ju så stressigt med skolan och allt runt omkring då, dessutom så fyller ju även jag år samma dag så jag hade verkligen fullt upp. Så här blev iallafall kortet som jag scrappade till honom, jag är ganska nöjd själv.

 


  Ego Boost

Efter mycket slit och stress med skolan står ETT betyg redan klart och ett är snart klart. Idag var jag på mentorssamtal/utvärdering hos min lärare Ann i Människan: socialt & kulturellt. Vi fick tidigare i kursen 2 häften med 4 uppgifter i varje med olika teman: Hälsa & Sjukdom , Rasism, Kultur och Kommunikation. Man skulle svara på frågor och skriva fakta som man hittar i den tillhörande boken om ämnet samt sammanfatta med egna åsikter. Dessutom så skulle vi som ville ha ett högre betyg göra ett fördjupningsarbete inom någon utav dessa fyra kategorier som jag nämnde. Jag har hittills lämnat in 4/10 uppgifter i kursen men tydligen så hade jag gjort det tillräckligt bra att jag SLIPPER göra resterande uppgifter. Dessutom så fick jag HÖGSTA BETYG på det! Jag är sååå stolt över mig själv. Dessutom känner jag att jag har "koll" på dem andra ämnena också, även om jag ligger efter just nu med både svenska och matte. Men det kommer jag kunna ta igen nu när jag har gjort klart en kurs, och snart är klar med Information & Layout också. Det var verkligen exakt den bekräftelsen jag behövde för att klara av resten av terminen känner jag!

Högskolan, here i come.

  Sista sinnet

En liten pojke vid namn Jonathan som är döv sedan födseln håller på att pröva ut tillsammans med sin mamma en hörapparat. Jag började gråta när man ser pojken reaktion av sin mammas röst. Man ser verkligen lyckan i hans ansikte! Jag blir så glad att vi har kommit så långt inom teknologin så att även Jonathan kan få höra trots att han är döv.


  Furniture of the Future

Framtidens inredning


  Släkten är bäst!

Det är inte bara skam i min släkt. Min moster Tuula arbetar inom näringslivsförvaltningen och är väldigt duktig på det hon gör. Min morbror Matti jobbar på Sveriges mest omtalade hotell - Ishotellet. Och min halvmorbror John är sveriges starkaste man.

  Rosenterapi


  Mysdress

Jag bara ÄLSKAR mysdresser i velour. Idag var jag på Birsta City med mina systrar och då köpte jag en ny mysdress i nougat/sand/beige/grå färgad velour på Cubus (se bild). Den är sååå himla fin ♥ Jag köpte också en ceriserosa mysbyxa av samma märke eftersom jag inte riktigt trivdes i de cerisrosa mysbyxorna jag köpte förra året från HM. Min äldre lillasyster få mina gamla ceriserosa mysbyxor från HM eftersom vi har ungefär samma storlek, hon är lite mindre förstås! Det var så konstig passform på dem mysbyxorna, dem var inte så långa som man hade önskat så dem åker ner på rumpan när man sitter eller böjer sig ner. Men jag tänkte iallafall behålla den ceriserosa myströjan som hörde till eftersom den var okej i både storlek och passform. Men mysbyxorna på Cubus är alltid helt perfekta!

 


  Baileyz Bakery & Coffee Shop

En väninna till mig gav mig en idé för ett tag sedan om att öppna eget café. Jag har ju velat öppna eget sedan början utav 2000-talet men har aldrig förmått mig att göra det pga. okunskap, brist på erfarenhet och ekonomi. Men det skulle faktiskt vara roligt att ha något som är mitt och att få vara min egen chef! Jag funderade då på butik eftersom det yrket lockar mig mycket, men jag har även funderat på café faktiskt. Min tanke var då att ha ett internetcafé, med fri tillgång till internet om man är kund. Det jag tänkte servera är endast amerikanskt fika som cupcakes och munkar i olika färger och utföranden, chocolate chip cookies och maffiga chokladtårtor. Frågan är bara, orkar man? Finns det någon efterfrågan? Vågar man?





  • Jag orkar inte mer!
  • Livet
  • R Kelly - I Belive I Can Fly
  • Jimmie Åkesson på Helenius Hörna
  • Lyckan, kärleken och meningen med livet!
  • Fars Dag
  • Ego Boost
  • Sista sinnet
  • Furniture of the Future
  • Släkten är bäst!


  • 01. Baileyz Blogg
  • 02. Life of Baileyz
  • 03. Baileyz Darkness
  • 04. Baileyz Story
  • 05. Baileyz Thoughts
  • 06. Baileyz Wishez
  • 07. Baileyz Lizt
  • 08. Baileyz Struggle
  • 09. Baileyz Humor
  • 10. Baileyz Travelz
  • 11. Baileyz Shopping
  • 12. Made By Baileyz
  • 13. Baileyz Recipez
  • 14. Read & Seen By Baileyz
  • 15. Baileyz Photoshop
  • 16. Baileyz Music
  • 17. Baileyz Poemz
  • 18. Baileyz Spotlight


  • November 2011
  • Oktober 2011
  • Augusti 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • April 2010
  • Mars 2010
  • Februari 2010
  • Januari 2010
  • December 2009
  • November 2009
  • Oktober 2009
  • September 2009
  • Augusti 2009
  • Juli 2009
  • Juni 2009
  • Maj 2009
  • April 2009
  • Mars 2009
  • Februari 2009
  • Januari 2009
  • December 2008
  • November 2008
  • Oktober 2008
  • September 2008
  • Augusti 2008
  • Juli 2008
  • Juni 2008
  • Maj 2008
  • April 2008
  • Mars 2008
  • Februari 2008
  • Januari 2008
  • December 2007
  • November 2007


  • Ann's Blogg
  • Beciell's Blogg
  • Bilja & Tessisen's Blogg
  • Camilla's Blogg
  • Charlotte's Blogg
  • Cleo Zatch's Blogg
  • Egoina's Blogg
  • Emelie's Blogg
  • Foki's Blogg
  • Hot Gossip's Blogg
  • Jennie's Blogg
  • Josephine's Blogg
  • Kan Dee's Blogg
  • Kortskissen's Blogg
  • Linda's Blogg
  • Lotta's Blogg
  • Malin Sofia's Blogg
  • Mamma's Blogg
  • MiMa's Blogg
  • Paradise's Blogg
  • Pubes Town's Blogg
  • Pysselgumman's Blogg
  • SWE Scrapbook Blogg
  • Scrap Addicted's Blogg
  • Smurfarn's Blogg
  • Terapi Blogg
  • Therese's Blogg
  • RSS 2.0