Tävling hos Foki med Betties Galleria



Jag är med i en tävling på Fokis Blogg om att vinna ett eget namnhalsband från Betties Galleria. Tävlingen avslutas på Fredag den 2'a Oktober som också är min födelsedag, så håll tummarna för mig!


  Födelsedagsångest

Nu kommer den igen, den årliga födelsedagsångesten. Jag vet inte vad som är värst egentligen? Att inga vänner KAN eller så kanske det bara är så att dem inte VILL komma, att mina svärföräldrar åker bort varje år på min födelsedag eller så kanske det är så att det bara är jag som hatar min födelsedag för att varje år påminner den mig om allt som jag ännu inte gjort och allt som jag har kvar att göra!? Ärligt talat så vet jag inte men nu känns det inte så bra, jag är nervös, änglig, ledsen, deppad, orolig och så mår jag illa. Jag längtar tills skiten är över för då brukar jag kunna säga "det var visst inte så farligt" men det spelar ingen roll om jag så VET att det kommer bli bra så mår jag ändå illa och får ångest några dagar innan. Kanske är det så att jag också blir är livrädd att bli nekad ( folk tackar nej till att umgås med mig ) och det påminner mig om när jag var utstött och ensam. Då jag var helt själv under min "svåraste" tid i livet under grundskoleperioden. Den tiden då jag gick igenom mobbing, inre demoner, rättegången, skiljsmässan, separationen av pappa, sorger från det förflutna, mammas ständiga fokusering kring min syster ( som senare fick en diagnos ) men i tonåren som ändå är såpass jobbig med hormoner osv. så kan man behöva lite extra uppmärksamhet vilket jag inte fick från något håll. Jag hade ingen att dela sorgen med, ingen som jag kunde dela glädjen med, inga vänner överhuvudtaget! MEN jag hade iallafall mamma för mig själv varje Torsdagkväll till Rederiet som vi såg på varje vecka, det var höjdpunkten i mitt liv! Idag har jag iallafall börjat bearbeta vissa delar i mitt liv, men vissa sår läker fortare än andra. Det känns ungefär såhär inför min födelsedag "Grattis Mikaela, du har inte åstakommit något speciellt under dina 26 år på jorden" men innerst inne så VET jag ju att andra människor kanske haft bättre förutsättningar än vad jag har haft, och att dem har ett litet försprång iochmed att dem inte behövde börja arbeta mitt sin insida som jag var tvungen att göra. Men åandra sidan finns det ju alltid dem som har det värre än en själv också..


  Dola budskap - Sluta gnäll!

Satt och såg på "Torkel i knipa" en stund hos mamma ikväll, och där spelade dem den här låten. Den var faktiskt riktigt bra med en viktig text och ett viktigt budskap. Sången handlade om att VI i I-länderna gnäller och tycker att VI har det dåligt, men det finns dem som har det mycket värre i U-länderna - så var glad för det vi har! Dolda budskap finns ju överallt, även i animerade komiedier så håll ögonen och öronen öppna!


Här är en historia om en grabb som heter Quang
Han är 7år , bor i Thailand och hans arbetsdag är lång
Han går tidigt upp på morgonen, kommer väldigt sent till säng
För Quangs familj är fattig och behöver varje peng
Var morgon klockan kvart i fem får Quang så ensam gå
Genom taggbuskar och tistlar till en båt på floden blå
och Quang han hoppar i varenda dag i ur och skur
för han dyker efter pärlor, men har sällan någon tur

Så hur fasen kan du tro att jag har lust att höra på ditt gnäll
Att du inte vill ha spenat och inte får gå ut i kväll
Du har big mac och nintendo, du kan säga ja och nej
Och det finns 1000 barn i världen som gärna byter det med dig

Quang är inte stor, men han är äldst av syskonen
Så han får alltid laga middag när han kommer hem igen
Det finns munnar nog att mätta, det som finns går genast åt
Så Quang har köpt en tub med limm, som dem sniffar efteråt
När Quang har lagt dem små i säng är han själv så trött och matt
Men han måste in i stan igen fast än det har blivit natt
För han har ett kärleksmöte innan han kan få gå hem
Med sin pojkvän Heirseschutze, som just har fyllt 45

Säg mig nu hur du kan tycka att du har fått ett dåligt liv
Är du smart försök att se det i ett större perspektiv
Ta och tänk på andra än dig själv och ta lärdom av min sång
Kom ihåg att du har det bra om du inte har det så som Quang
Kom ihåg, du har det bra, om du inte har det så som Quang

  Kawaii Design

Äntligen! Idag så kom mina varor som jag och Yvonne beställt förra veckan från från Kawaii Design. Jag hade beställt en chokladmuffin i XXL format, eftersom jag älskar choklad och som ni vet brukar jag baka mycket muffins hemma. Jag beställde också en vatten melonbit i XXL format, eftersom jag och Jyrki åt massor av vatten melon ( och jordgubbar ) i sommar, mums! Jag köpte också en söt liten rosa Hello Kitty väska, eftersom väsker kan man alltid behöva fler av. Jag är riktigt nöjd över varorna och dem var mycket finare i verkligheten än på bild, dessutom var det så läckert att dem var så stora! Fina va? =)



  Dagens skämt: Usama bin Laden

Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar. De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor, Marme Laden och de två bröderna, Choko Laden och Remou Laden. I lördags kväll tillfångatogs även hans syster, Pina co Laden. Nu spanar man efter hans kusin Sal Laden och hans senile farfar, Varvardet jag Laden.

Den var faktiskt lite rolig, men någon måste ha väldigt lite att göra på sin fritid! ;-)


  Sjöhästarna kommer!

Om man har sett My little pony så vet man säkert vilka sjöhästarna är, dem var mina favoriter i serien. Därför lägger jag in ett klipp med deras "fösta" framträdande i My little pony! Jag har skrivit av texten från musiken, men påpeka gärna om ni hör att det är något fel i texten fär ibland kan det vara svårt att höra riktigt!

 


Shoobidoo shoo shoobiodoo

Sjöhästarna kommer, om det så till express
hjälper dom som är snälla, signalera SOS
Är ni ute på stort hav och ingen åra har?
Sjöhästarna kommer och er till ansvar tar

Shoobidoo shoo shoobiodoo

Känns det jätte svårt? Har ni fått en chock?
Är hoppet ute tycker ni? Ni sjunker som en stock!
Ni sjunker som en stock!

Shoobidoo shoo shoobiodoo

Sjöhästarna kommer, om det så till express
hjälper dom som är snälla, signalera SOS
trasslar rodret till sig, kan alger fånga dig

- Hjälp!

Sjöhästarna kommer och ger dig genast hjälp

Signalera SOS
Sjöhästar, sjöhästar
Signalera SOS
Oh, yes!


  My little pony

Gud vad jag ÄLSKADE my little pony när jag var liten. Pony hästar, Petshop och Petra (motsvarigheten till Barbie ) var det jag mest brukade leka med. Sedan brukade jag också titta på My little pony på film, sedan kom den som serie när jag började bli tonåring och även då tittade jag faktiskt! Men introt till filmerna minns man ju än idag! Här kommer tre svernska versionen med My little Pony, en riktig nostalgi tripp - se och minns!






  Sommarplåga?!

Hatar ni när det fastnar en dålig låt i huvudet som ni går och nynnar på tills ni är helt less?! Varsågod, här har ni The Rigga Ding Dong Song med Cherona. En garanterad sommarplåga i "Chihuahua" stil!


  Ibland är man Ior och ibland är man Nalle Puh

Här kommer det lite uppdateringar från mitt privatliv! Som vanligt går det upp och ner, men just nu så går det mest uppåt för mej i både arbetslivet och hälsolivet =) Därav valde jag rubriken för inlägget, för Ior är ju en deprimerad och sorgsen typ medans Nalle Puh är en optimist och lite dum-glad!

Arbetslivet:
Jag springvickar fortfarande på Förskola, men det är alltid heltider jag får så oftast har jag fulla veckor. Jag håller fortfarande till på Bäckmo Förskola i Söråker där jag trivs UNDERBART BRA med ALLA! Det är en och samma trevliga rektor för dem 3 st Förskolorna i Söråker, med sammanlagt 10 avdelningar varav jag har varit på 7 av dem nu! Det är ganska mycket jobb och jag har inte ens tid att springvicka någon annanstans nu, vilket jag tycker är kanon bra. Det var ju bara då precis innan sommaren som det inte behövdes så mycket vikarier, under sommaren samt precis efter sommaren då det inte är så mycket barn överhuvudtaget. Men då passade jag på och vila upp mig istället och nu är det full rulle igen!

Hälsolivet:
Jag och Yvonne kör på stenhårt nu, det är NU eller ALDRIG som gäller! Vi går stavgång varje dag i veckan, ca 1 timme / ca 6 km / ca 10 000 steg! Men nu har vi även börjat att köra ett pass simning á 40 längder + ett pass gym á 60 minuter utöver motionen varje vecka. Det går fint och vi är grymt motiverade hela tiden sedan vi började för snart nio veckor sedan så jag har minskad 5kg i vikt och många centrimetrar runt mage, armar, ben och stuss. Jag mäter och väger mig varje månad och då kan jag skriva lite mer utförligt tills nästa gång. Så orsaken till att jag uppdaterar bloggen alltmer sällan nu är för att jag oftast inte har tid för att jag tränar eller så är det för att jag är så himla slut efter att jag har tränat och behöver vila.

Privatlivet:
Jag och Jyrki kikar fortfarande på hus och nu har vi varit på våran 3'e husvisning. Det var ett rejält renoveringsobjekt i Sörberge, men vi fastnade inte riktigt. Huset var fint och stort på utsidan, men planlösningen på ovanvåningen var inte alls det vi önskade oss, dessutom var det ganska "litet" iallafall för det som vi har planerat för och så var det direkt insyn från granngården staket i staket. Men man måste kyssa många grodor för att hitta sin prins så vi letar vidare. Nu är vi iallafall stensäkra på två saker:

1. Det ska ABSOLUT INTE vara ett renoverings objekt. Vi har ingen kunskap själv om det och inga kontakter heller så priset på renoveringen och huslånet kommer tillslut ändå bli samma som att köpa ett nytt byggsats hus =) Dessutom skulle det vara skönt att flytta in i något som är färdigt och renoverat efter våra behov och önskemål istället för att vi ska starta ett stort projekt när vi inte ens har lust med det!

2. Det MÅSTE vara en lagom stor tomt till huset, så inga bostadsområden!

 


  Min rosa mus

Jag har ju köpt en rosa mus på GadgetGirl för 99:- för inte så länge sedan, men jag tyckte inte att den var speciellt bra. Så nu är jag på jakt efter ännu en rosa mus som jag kan använda till min vita MacBook ( ingen brådska förstås, jag har ju mousepaden tillsvidare ) och så hittar jag denna Microsoft Compact Optical Mouse 500 Pink. Åååh, så fiiin! Dessutom matchar den BÅDE mina cerise rosa skullcandy hörlurar och min barbie rosa hårddisk, perfekt. MEN tror ni att den finns i Sverige då? Nä! Så typiskt när man verkligen hittar något som man verkligen vill ha. Äh, jag får snällt vänta eller leta vidare =) Någon som har något tips?!


  Make love not war!

Äntligen har jag kunnat prata ut med min väninna som jag var så irriterad på efter båt resan. Alltihopa har varit ett stort missförstånd, som det oftast alltid är. Vi har ju uppenbarligen missuppfattat varandra och det är bra att man kan prata ut med varandra då så man förstår vad det är som blivit fel på vägen, men oftast så gör man inte det utan bygger bara upp en större och större irritation för varandra tills man tillslut inte tål att se varandra. Det värsta var nog att jag blev så paff vid det tillfället, för den personen som jag upplevde att hon var på båten var inte samma person som den personen jag hade lärt känna förut och därför kändes det som jag hade blivit typ .. lurad! Men nu har vi iallafall rett ut alla frågetecken som jag hade och det tycker jag är det allra viktigaste, för oftast så handlar ju allt bara om simpla missförstånd och det vet man ju egentligen innerst inne. Dessutom så ska man vara rädd om dem bra vänner man har, för goda vänner växer inte på träd och då är det dumt att hänga upp sig på småsaker! Jag har lärt mig av mina misstag "from the past" och sedan en tid tillbaka har jag kunnat ursilja mina riktiga vänner från min bekantskapskrets vilket är jätteviktigt att göra för alla! Man kan inte må bra själv om man inte har riktiga vänner att luta sig tillbaka till oavsett hur stark man än är. Dessutom blir man som man umgås va?!


  DONT EVER Drink & Drive

Jag kan inte FÖRSTÅ vilka korkade idioter som sätter sig bakom ratten efter att dem druckit alkohol! Jag blir så jävla förbannad på människor som är totalt respektlösa mot både sig själv, men framför allt mot andra. Man riskerar ju inte bara sitt eget liv när man beter sig på det viset, utan många andra oskyldiga människor. Någons mamma, pappa, bror, syster, vän eller släkt. Vad har du för rätt att spela gud egentligen? Här är ett klipp från youtube med en garanterad misstänkt rattfylla uppifrån Norrland. Jag blir så jävla förbannad och jag hoppas den där IDIOTEN åkte fast för grov rattfylla, vårdslöshet i trafiken och tappade körkortet på obestämd tid samt fick fotboja för såna där ska fan inte heller få gå lösa, vem vet vad dom hittar på?!



- Vi är ju VUXNA MÄNNISKOR, så BETE ER som det också!

  Varför har tjejer så tunna röster?

Feminist - javisst! Det tycker jag ALLA tjejer ska ta till sig och fundera på mer eller mindre. Det är inte så idag att alla feminister är lesbiska och "ovårdade" med orakade armhålor mm. utan en feminist är en kvinna som tycker att alla kvinnor ska ha lika stor makt som män och att dem skall vara jämnställda. Desvärre finns det ju dem feminister som istället för att "lyfta upp" kvinnan så nervärderar hon istället männen, det är ju inte okej tycker jag. Men det som är okej är att som kvinna tycka att man ska kunna ta lika stor plats i samhället som männen, tjäna lika bra som männen, ha lika stor makt som männen, inte låta sig nedslås av männen på ett eller annat sätt och att att det ska vara jämnställt! Sedan finns det ju såklart vissa saker som vi kvinnor kanske inte VILL syssla med som männen gärna får fortsätta med ( som att klippa gräsmattan ) MEN jag tycker också då att det är viktigt att bevisa för sig själv att man KAN klara av att göra det precis lika bra, och att man innerst inne vet att man själv väljer att avstå på grund av andra faktorer som t.ex. kanske bekvämlighet.

Nu kanske du som kvinna tänker såhär "feminister, dom är ju bara överdrivna - det duger väl gott det vi har idag" Ja, men då kan du ju också fråga dig vem eller vilka som gjorde att kvinnan fick röstrött idag, vem som kämpade för lika löner ( som idag fortfarande inte är helt och fullt utfärdat ) och vem som strävade efter en ( med männen ) jämställd makt i samhället, jo feministerna! Jag ser mig själv gärna som en oaktiv feminist, jag har starka känslor och jag vet vad jag vill. Jag kan säga till om det är något som jag inte tycker stämmer med det jag tror på både inom arbetslivet och privat, men jag är inte aktiv i en feministisk rörelse.

Visst kanske jag har svårt ibland att inte dra alla killar över en kam ibland, jag vet ju att många män inte är så som dem män jag lärt känna och vet om. Men generellt tycker jag att män aldrig kan säga rätt ut vad dom tycker, tänker och känner, utan tror att kvinnor är tankeläsare som bara ska "veta" Därför tror jag också att män tar till våld oftare ( kvinnomisshandel, krogslagsmål mm. ) eftersom dem har svårare med det muntliga språket. Jag tycker också att män har skrämmande nära till den sexuella driften och det skrämmer mig mest! Men jag kan ändå inte kalla mig för manshatare trots att man många gånger suckat och förbarmat mig efter att ha läst om män som orsakar våldtäckter, krig, våld, rån, mord osv för jag vet ju att kvinnan inte heller är perfekta. Men jag tycker iallafall att en kvinna ogenerat ska ta lika stor plats i samhället som en man utan att ursäkta sig! Därför är det viktigt att varje kvinna höjer sin röst och inte låter sig bli nertryck, eller låter sig utnyttjas av män. Ingen kvinna är i grunden svag, när du en dag inser det så tycker jag att du kan kalla dig för feminist! 



Diskutera gärna under mina kommentarer!


  Sadistisk humor

Jag höll på att kvävas av skratt när jag såg den här videon nedan på Fokis Blogg idag. Har ni som jag lite sadistisk humor så kommer nog även ni skratta tills tårarna sprutar och magen krampar! 


  Upptäck: Marika Carlsson

Jag är en utan dem som precis upptäckt tjusningen med en "halv ny" svensk, kvinnlig komiker ( Varför finns det mest män i den branchen föressten? Fram med kvinnorna! ) och hon fick mig att skratta från hjärtat. Varför har inte Marika Carlsson slagit igenom tidigare för? Jo, visst hon har ju fått utmärkelsen "årets kvinnliga komiker" 2006 men jag tycker fler borde veta om henne och höra hennes stand up, hon är grym! Därför startade jag en FaceBook grupp, som en hyllning åt Marika och som en fan klubb för oss som gillar hennes humor. Bli medlem här! För er som inte har hört Marika ännu så kommer jag lägga upp ett klipp lite senare från hennes framträdande i samband med Johan Glans filminspelning för hans DVD "World tour of Skåne" från 2008 då Marika är en utav uppvärmarna där. En grymt begåvad tjej med humorn nära tillhands, en tjej som skämtar om det vi alla egentligen tänker på - så ge henne en chans att visa framfötterna! Men ni kan ju alltid börja med ett steg i taget och bli medlem i min grupp på FaceBook, det är ju helt GRATIS.



  Parodi på en fjortisbloggare

Är ni som jag less på alla dessa extrema fjortisar som verkligen kämpar för att göra sig till och sticka ut, fast i slutändan blir precis som alla andra? Jag är iallafall grymt less! Men gud vad roligt jag hade det när en grabb hade gjort en parodi på Amandavardet.blogg.se det här måste ni ju se - men börja med orginalet!

The "real" Amanda:


 


The Parody of Amanda:

 

  Förkyld och förbannad

Redan innan jag åkte iväg på kryssningen var jag snorig och hade ont i halsen. Men igår vart allt värre eftersom jag var ut och gick i förrgår och inte bara vilade mig som jag borde, men det tog jag igen igår och sov som bara den. Idag är jag inte helt frisk men måttligt bättre och att hungern kommer tillbaka är ett gott tecken =) Jag längtar så tills jag blir helt frisk, förhoppningsvis på Måndag för då ska jag ta itu med träningen igen. Det blir 1h á la 10 000 steg / promenad sex dagar i veckan, sen ska jag också simma en dag och gymma en dag i veckan, dessutom måste jag ha en vilodag då jag inte ska träna någonting. Mitt mål är att gå ner 8kg till nästa kryssning den 10 December, då är det MONDAYBAR LUCIA CRUISE 2009 - Det ser jag verkligen fram emot!

Jag är fortfarande irriterad på en utav dem jag åkte med sist. Hur kan hon ha mage att säga vissa saker om mig och dömma mig när jag aldrig ens har öppnat mig på det sättet för henne? Hon sa att jag skulle vara på "ett visst sätt" för annars kommer Jyrki att lämna mig, men det var ingen annan som tyckte att jag betedde mig dåligt på något sätt! Hon sa att hon jämförde oss med hennes och hennes ex, ex, ex H och det kan jag ju lungt säga att vi är inte ett dugg lika, från min och Jyrkis synvinkel. Dessutom ska fan inte hon säga så mycket om hur man beteer sig i ett förhållande när hon själv har det stadigt men "flirtar" runt med alla andra på båten ( ja, dem flesta kan intyga ) Dessutom så tog det slut mellan hon och hennes ex H för att hon inte ville ha honom något mer, hon hittade en annan kille att strula med sen gjorde dom slut!

En annan sak jag blir irriterad på såhär i efterhand är när jag visade upp min "scrap byrå" det är en liten byrå från IKEA som man lägger i sina scrap prylar för att hålla koll på dem. Hennes kommentar var "Man ska ju göra något utav scrap sakerna också inte bara spara dom" Det är nästan komiskt, för om hon hade vetat någonting om scrapp så hade hon fattat att saker kommer i stor pack, behöver jag två blommor till en LO så lägger jag ner resten i byrån till nästa gång jag behöver sådana blommor så inte alla layouter ser likadana ut. Nä, jag är så grymt irriterad nu men jag orkar fan inte diskutera när jag är sjuk - men jag blir bara mer och mer förbannad så jag måste få ur mig det på något sätt! Jag trodde hon var en bättre kompis än så, och jag hoppas jag har rätt!

  Drama i Hytt 2903 på Mondaybar Cruise

Vilken häftig kryssning med Mondaybar det har varit. Men till nästa gång ska jag klä ut mej och/eller köpa snygga trancekläder, sen ska jag nog vara nykter och se hela resan som ett grymt träningspass. Människorna ombord var jätte trevliga och det var ingen som bråkade eller var otrevlig utan alla var som "en i gänget" vilket jag gillade, men tyvärr så kom vi osams i vår grupp istället. Jag och Yvonne tycker att man inte alltid ska göra som alla andra hela tiden utan tänka lite själv också och sedan måste man inte alltid vara så jävla "vuxen" hela tiden medans en annan i gruppen tyckte att man ska vara precis som alla andra och helst inte sticka ut alls och bete sig efter åldern. Själv anser jag att isåfall är man på helt fel kryssning om man resonerar på det viset, eftersom alla tjejer gick i minimala kläder eller underkläder och många gick utklädd som apor, kaniner, transor och så vidare i blandade åldrar. Dessutom så såg vi ganska tydligt att en utav "oss" vände kappan efter vinden, vilket jag inte gillar. Jag har haft sådana vänner förr och det slutar med att dem snackar skit om en bakom ryggen och att vi blir osams och sedan aldrig ses mer. Alla har en egen åsikt och man ska inte behöva fråga andra om den bara för att försöka hitta gemensamma faktorer med nyfunna vänner, genom att försöka efterlikna dem och deras beteenden. Men allt som allt så var Mondaybar trancekryssning till Riga den 28-30 Augusti 2009 helt underbar och vi ses igen till Lucia i December, det kan ni ge er fan på! Då har Marita bokat dubbelt så många platser, alltså 16 platser så om någon känner sig sugen att följa med så är det bara att säga till *host* Anna *host* =)




  • Tävling hos Foki med Betties Galleria
  • Födelsedagsångest
  • Dola budskap - Sluta gnäll!
  • Kawaii Design
  • Dagens skämt: Usama bin Laden
  • Sjöhästarna kommer!
  • My little pony
  • Sommarplåga?!
  • Ibland är man Ior och ibland är man Nalle Puh
  • Min rosa mus


  • 01. Baileyz Blogg
  • 02. Life of Baileyz
  • 03. Baileyz Darkness
  • 04. Baileyz Story
  • 05. Baileyz Thoughts
  • 06. Baileyz Wishez
  • 07. Baileyz Lizt
  • 08. Baileyz Struggle
  • 09. Baileyz Humor
  • 10. Baileyz Travelz
  • 11. Baileyz Shopping
  • 12. Made By Baileyz
  • 13. Baileyz Recipez
  • 14. Read & Seen By Baileyz
  • 15. Baileyz Photoshop
  • 16. Baileyz Music
  • 17. Baileyz Poemz
  • 18. Baileyz Spotlight


  • November 2011
  • Oktober 2011
  • Augusti 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • April 2010
  • Mars 2010
  • Februari 2010
  • Januari 2010
  • December 2009
  • November 2009
  • Oktober 2009
  • September 2009
  • Augusti 2009
  • Juli 2009
  • Juni 2009
  • Maj 2009
  • April 2009
  • Mars 2009
  • Februari 2009
  • Januari 2009
  • December 2008
  • November 2008
  • Oktober 2008
  • September 2008
  • Augusti 2008
  • Juli 2008
  • Juni 2008
  • Maj 2008
  • April 2008
  • Mars 2008
  • Februari 2008
  • Januari 2008
  • December 2007
  • November 2007


  • Ann's Blogg
  • Beciell's Blogg
  • Bilja & Tessisen's Blogg
  • Camilla's Blogg
  • Charlotte's Blogg
  • Cleo Zatch's Blogg
  • Egoina's Blogg
  • Emelie's Blogg
  • Foki's Blogg
  • Hot Gossip's Blogg
  • Jennie's Blogg
  • Josephine's Blogg
  • Kan Dee's Blogg
  • Kortskissen's Blogg
  • Linda's Blogg
  • Lotta's Blogg
  • Malin Sofia's Blogg
  • Mamma's Blogg
  • MiMa's Blogg
  • Paradise's Blogg
  • Pubes Town's Blogg
  • Pysselgumman's Blogg
  • SWE Scrapbook Blogg
  • Scrap Addicted's Blogg
  • Smurfarn's Blogg
  • Terapi Blogg
  • Therese's Blogg
  • RSS 2.0