Planeringsdag

Jag har planerat hela dagen, gjort bordsplaceringskort och planerat inför festen. Gjort lek regler och listor och sådant som behövs för att inget skall bli fel på Lördag. Gud vilken tid det tog, men nu är det klart!

  My 25th Birthday In 3 Days - Party in 5 Days!

Gud vad jag längtar! Nu är det inte längt kvar, och det bertyder att det inte heller är så långt kvar på min "lista" med allt som skall göras inom September-Oktober. Mormors tavla är ju klar sen en tid tillbaka, flytten är klar men lägenheten skall ju städas också *jobbigt*. Jag har tänkt göra en scrapbooking tavla till min ny födda kusin i Kiruna också, fast "ingen" vet ju om det iochförsig så jag har ju tid på mig. Jag håller fortfarande på med scrapbooking albumet till svärföräldrarna med Linda, gud vad tid det tar - men det är så jävla kul att scrappa! Men det som prioriteras först just nu är iallafall min 25års middag och fördjupningsuppgiften som jag har kommit en bit på, det blir skönt när dom är klar! Fältstudierna blev klar idag *skööönt* Så imorgon tar jag en lång och härlig sovmorgon och kanske ett varmt bubbelbad sedan! Men nu är det iallafall filmdags, jag skall se "Mirrors" eftersom jag bara ÄLSKAR skäckfilm! Godnatt på er.

Jag gör ett undantag och svarar på en kommentar för en gångs skull: Tack Jennie!

  John Pasanen

Måste ta och skryta lite nu, John Pasanen är min morbror =) Han bor här bakanför, 400 m från där jag och min sambo bor här i Timrå. För er som inte vet vem han är kan jag ju stolt säga att han är 32 år, 186 cm lång, 105 kg och han har varit SM 3:a 2006 & 2007 -105 SM 7:a 2008 +105 och även kommit 5:a WORLD´S NATURAL STRONGEST MAN 2008, klå det ni ;-) När jag var liten försökte han lära mig åka snowboard, det gick inte så bra! Hahaha. Jag tror jag gav upp efter 2'a eller 3'e gången, det var inget för mig.

  Baren full, plånboken tom - uppdraget slutfört

Äntligen hemma igen. Att festa två dagar i rad tar på krafterna för en gammal räv som mig, *flinar* jag fyller ju faktiskt hela 25 år. Man är ju inte 18 år längre och det känns faktiskt i kroppen att man är tröttare och orkar mindre, desstom är det inte alls lika roligt längre. Men den här gången hade jag faktiskt skit kul! Jag, Jyrki, Yvonne och Jimmy åkte te Tallinn i Söndags och på Måndagen så shoppade vi loss på sprit i Tallinn. Det blev ju lite grann, men det är ju till min 25-års middag så jag tyckte att det var värt det - annas brukar vi inte köpa så mycket (men det är ändå inte så mycket om man jämför med alla andra, men vi är ju inga miljonärer) För övrigt så var bubbelbadet desvärre trasigt, vilket var jätte tråkigt. Det är dem absoluta bästa förfesterna vi haft, när vi bubblat och druckit bubbel =) Vi var på trubadur och karaoke på pubben på båten, vilket är min personliga favorit. Sista kvällen var jag och Jyrki även och kikade på showen, den ÄR så bra - man vill själv börja med något såntdär, et vekar så glamoröst och roligt *fantiserar* Sedan var vi självklart på discot också men det var mer partymänniskor på båten när vi hade lämnat Tallinn. Vi knäppte knappt några kort, mest i hytten då - men vi filmade desto mer! Det ska bli kul att redigera ihop det sedan, vi tänkte döpa den till "Napp på Tallinn" och vi hittade tillochmed våran egen LASSE KONGO, tyvärr hann vi inte filma/knäppa kort på honom eftersom vi hade så trevligt när vi pratade med honom så vi glömde bort det, ha sjöng "i ett hus" för oss också. Han var en gammal och fattig pensionär i Tallinn som letade pant för att ha råd att köpa en bil, vad som är sant och inte vet vi ju inte men han fick våra pant burkar iallafall. Här kommer också Inköpslistan på det vi sprättade 1500:- på i Tallinn

2 L Baccardi Razz
2 L Baccardi Apple
8 Vin flaskor - vitt
3 L Vodka coctail Jordgubb
1 L Chocolate creme likör
2 L Jordgubbs likör


På min "fest" tänkte vi nämligen bjuda på mat, välkomst drink, bål, vin och öl (öl köper vi senare) till maten, efterätts drink, tårta och kaffe såklart när jag fyller år så vi fick lov att köpa en hel del sprit. Kanske fixar någon drink och något "fake" bubbligt att skåla på också - man får se!? Men nu känns det iallafall jätte kul att ha en middag, för nu har jag bara bjudit dem jag tycker om och dem som jag litar på. Det vill säga min familj (Jyrkis familj kommer inte på grund av att hans bror jobbar och mamma och pappa hans är i Findland, kul att dem passa in det lagom när jag fyller 25 - man är lite besviken på dem faktiskt) Men Linda kommer iallafall (Jyrki's brors fru) *glad* och Sara Larsson och Yvonne som är mina ärligaste och bästa vänner enligt mig. Jag vet att jag inte kommer att bli besviken då, eftersom dem som kommer gör mig så glad varförsig så det kommer bli jätte kul när alla är på ett och samma ställe! Längtar verkligen jätte mycket nu. Men nu skall jag gå och vila lite, man är ju lite sliten. Ha det så bra allihopa!

  Blogg beslut!

Nä, jag har nog kvar bloggen iallafall och utökar den sen med olika kategorier/bloggar sedan. Det är ju kul o pyssla med den ju. I och försig är jag inte likaduktig som Malin, men jag lär mig något nytt hela tiden - och det är jättekul!

  Aj, aj..

Jag har ont i mitt öra! Det är en virus infektion som kan bli värre om jag är ute då det blåser eller är kallt så jag skall stanna hemma imorgon och vila mitt lilla öra. Så ni får ha en trevlig helg allihopa!

  Blogg värde

Jag har värderat min blogg till 2 729 kr på bloggvarde.se Dessvärre kan jag inte lägga in min egen förhandsgranskning pågrund av något fel med HTML koderna eller något, men varför skulle jag ljuga om en sån töntig sak?! Värdera din egen blogg och se vad den är värd.

  Snyggt med skallar

Döskallar är ju så snyggt. Speciellt Backyard Babies skull, Avril Lavigne's skull och Punisher's skull - men även många andra skallar. Själv har jag gjort mig en snabb och lättsam data bakgrund med en kombination av min (just nu) favorit skalle och min (egentliga) favorit färg. Cerise + Backyard Babies!

  Leksaker

Vi har köpt en ny leksak, en videokamera! Nu kan jag äntligen skapa mina egna video-minnen och mycket annat. Jag skall t.ex göra mitt fördjupningsarbete på film. Hoppas det blir bra!!!

  Ångest

Fan vad jag får ångest för det här med förfesten. Tre stycken har redan tackat nej, två stycken är jag orolig att dem inte kan komma i sista stunden. Jag börjar känna hur jag oroar mig, och att allt bara kretsar kring det hära med festen hela tiden så man kanske ska skippa hela skiten iallafall då, jag orkar inte oroa mig i 19 dagar till! Jag har sån jävla ångest för det hära nu, ont i magen. Jag tar nog en rejäl fest sen istället när jag har tränat på min självkänsla och vågar skaffa mig normala och värdiga vänner, för dem få som jag kan kalla riktiga vänner jag har nu kan ju ändå inte komma.

  Rädslan närmar sig

Fan, nu är det dags igen att få bevis på hur o-omtyckt man är igen. Jag har nämligen lovat att ha middag för familj och sedan förfest för mina "vänner" och bekanta. Men som alla vet vid det här laget så har jag knappt några riktiga vänner och jag är rädd att jag kommer stta där alldeles själv! Vissa har jag skitit i att ens tänka på att bjuda för att dem kommer ändå att tacka nej, andra skiter jag i att bjuda föratt jag inte vill umgås med dem för dem beter sig som svin och jag vill inte vara sån (dem snackar skit om andra bakom ryggen på dem och njuter av andras olycka) Man blir ju som man umgås, eller hur?! Nu är jag uppe i 7 persner och det är inte många och jag är rädd. Om 2-3 pesoner tackar nej så blir vi knappt nån alls. Fan vad jag hatar det här, det är alltid likadant! Jag vill ju inte bjuda in folk som jag egentligen inte vill ha att göra med på MIN FÖDELSEDAG, när jag ska bjuda på bål och mat och allt! Jag borde skaffa nya vänner men sånt tar tid, jag behöver nya vänner nu! Men jag ska försöka att träna på min egen självkänsla eftersom jag tror att det är det som är mitt största problem egntligen, så kanske jag kan ha en fest någon gång i livet utan att behöva bli besviken och ledsen.

  Mormor 70år

Mormor fyllde ju 70år i Söndags, och idag gjorde jag klart hennes tavla. Jag har tagit det lungt med den, eftersom jag skickade blommor till henne på hennes stora dag som hon fick tillsvidare. Jag gjorde om ett foto på henne i photoshop, eftersom jag ansåg att det skulle passa bättre med ett lite mer "gammeldags" foto på henne till tavlan. Jag blev rätt nöjd med resultatet, vad tycker du?. Men jag hade aldrig klarat mig utan min syster som tog bort axelremmen på bilden! Jag har inget tålamod ;-)


Jag har använt mig utav 3 olika pappersark som jag har rivit, skärt i, klippt, vänt på, fransat och bränt för att få den där slitna looken. Den virkade blomman i hörnet var ju självklar redan från början att jag skulle ha med. Sedan har jag även använt "gnuggisar" i form av bokstäverna jag skrivit "MORMOR" med och även den där "sömn" liknande ränderna till höger på tavlan, precis ovanför blomman.



Här har jag skrivit "Sinä olet tärkeä osa elämäämme" för hand, som betyder "du är en viktig del i våra liv" Jag är rätt nöjd jag ( i smyg )  Hoppas mormor blir glad bara. Det är det som räknas!


  It's a headache

Gud vad jag har ont i huvudet idag, den har gjort mig totalt handings förlamad TROTS att jag har massor, MASSOR att göra. Nåväl, i värsta fall får jag ta igen mig i helgen - jag har ändå ingen videokamera ännu.

  Projekt på G

Nu har jag äntligen flyttat hem igen, det känns så bra! Jag har lärt mig lite av att bo själv, bladannat att uppskatta värdet av pengar lite mer men även att leva i nuet och sluta tänka så ycket på "vad som KAN hända" Men jag önskar man kunde känna sig nykär jämt och att det "aldrig" blir vardag igen, men vad skall man göra. Vi har fått iordning iallafall, men vi har inte hängt upp saker som ska hängas upp ännu (typ afrikanska masker, hyller, tavlor mm) vilket känns lite frustrerande. Vi har dessutom sålt den gamla soffan och köpt en ny, bilder kommer senare.

Förövrigt har jag massa projekt på G just nu, jag och Linda (Svägerskan?!) håller på med en scrapbook till Jyrki och Karis mamma och pappa som ska bli en 40årig bröllopspresent, mycket jobb lägger man ner. Sedan så har jag två "stora" skol projekt som vi håller på med just nu, fältstudier då vi ska observera barn på förskolan och en fördjupningsuppgift om handikapp och funktionshinder, varpå jag har valt Asperger syndrom. Mormor fyller 70år på Söndag så jag skall göra en scrapbpooking tavla till henne som hon ska få lite senare (Jag skickade blommor för 600:- tillsvidare) Sedan fyller jag 25år den 2'a Oktober så jag ska ha en kväll då jag bjuder familjen på middag med mycket rosa inslag, sedan skall jag (kanske kvällen efter) ha en förfest för väl valda männskor då jag bjuder på lite att äta och dricka också. Fullt upp alltså, men det känns jätte roligt att göra alltihopa också - men i hemlighet längtar jag tills allt är avklarat ;-)




  • Planeringsdag
  • My 25th Birthday In 3 Days - Party in 5 Days!
  • John Pasanen
  • Baren full, plånboken tom - uppdraget slutfört
  • Blogg beslut!
  • Aj, aj..
  • Blogg värde
  • Snyggt med skallar
  • Leksaker
  • Ångest


  • 01. Baileyz Blogg
  • 02. Life of Baileyz
  • 03. Baileyz Darkness
  • 04. Baileyz Story
  • 05. Baileyz Thoughts
  • 06. Baileyz Wishez
  • 07. Baileyz Lizt
  • 08. Baileyz Struggle
  • 09. Baileyz Humor
  • 10. Baileyz Travelz
  • 11. Baileyz Shopping
  • 12. Made By Baileyz
  • 13. Baileyz Recipez
  • 14. Read & Seen By Baileyz
  • 15. Baileyz Photoshop
  • 16. Baileyz Music
  • 17. Baileyz Poemz
  • 18. Baileyz Spotlight


  • November 2011
  • Oktober 2011
  • Augusti 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • April 2010
  • Mars 2010
  • Februari 2010
  • Januari 2010
  • December 2009
  • November 2009
  • Oktober 2009
  • September 2009
  • Augusti 2009
  • Juli 2009
  • Juni 2009
  • Maj 2009
  • April 2009
  • Mars 2009
  • Februari 2009
  • Januari 2009
  • December 2008
  • November 2008
  • Oktober 2008
  • September 2008
  • Augusti 2008
  • Juli 2008
  • Juni 2008
  • Maj 2008
  • April 2008
  • Mars 2008
  • Februari 2008
  • Januari 2008
  • December 2007
  • November 2007


  • Ann's Blogg
  • Beciell's Blogg
  • Bilja & Tessisen's Blogg
  • Camilla's Blogg
  • Charlotte's Blogg
  • Cleo Zatch's Blogg
  • Egoina's Blogg
  • Emelie's Blogg
  • Foki's Blogg
  • Hot Gossip's Blogg
  • Jennie's Blogg
  • Josephine's Blogg
  • Kan Dee's Blogg
  • Kortskissen's Blogg
  • Linda's Blogg
  • Lotta's Blogg
  • Malin Sofia's Blogg
  • Mamma's Blogg
  • MiMa's Blogg
  • Paradise's Blogg
  • Pubes Town's Blogg
  • Pysselgumman's Blogg
  • SWE Scrapbook Blogg
  • Scrap Addicted's Blogg
  • Smurfarn's Blogg
  • Terapi Blogg
  • Therese's Blogg
  • RSS 2.0