Kattpiss och julshopping

Vaknade kl 08:00 idag av att en utav katterna krafsade på sovrumsgolvet.. NEEEJ!!! Pissa inte där, tänkte jag :O| Som tur var hade någon av dem bara pissat på dörrmattan i hallen, bättre det än något annat. Jag har nämligen glömt städa lådan och jag hade tänkt ta den igår kväll men jag var trött vid 17-18 tiden igår så jag tänkte "vila" i sängen en stund - men jag sov hela natten! Så på morgonen började vi med att skura hallgolvet med vittvins vinäger, sedan slängde vi dörrmattan och dammsög och skurade hela lägenheten ordentligt. Har precis hoppat ut ur dushen och skall snart iväg på IKEA och julhandla som alla andra idag, det blir nog ingen lång dag där eftersom jag ska ha en liten förfest hos mig ikväll. Ha en bra dag idag!

  Tila Tequila

Herregud vad i *censur* är det på tv egentligen?! En liiiiten kvinna som väljer och vrakar i kvinnor och män med porr som huvudämne. Allt är sex inspirerat och som vanligt kan huvudpersonen i det här programmet (och i alla andra liknande program) fritt hångla med alla utan att enns bli ifrågasatt av dem andra deltagarna. Jag skulle bli jätte ledsen om någon jag tyckte om gick omkring och hånglade och lixom "testade" alla, som om dem skulle vara tröjor i olika storlekar och färger. Sen undrar jag vad det är för idioter som söker in till programmet?! Frasen "Jag vill bli kär i Tila" har förekommit mer än en gång, vadå "jag VILL"? Antingen så är man det eller så blir man det automatiskt, det är ingenting man kan styra över. Jag tror allt handar om att synas och bli sedd i tv, eller så är alltihopa bara fejk och skådespelare!

  Lyxfällan - H J Ä L P !

Jag har anmält mamma och hennes sambo till lyxfällan, men jag tror egentligen inte att dem ringer, men jag hoppas. Jag är så less på alla ekonomiska problem HAN drar in familjen i! Det är väl inte länge tills kronofogden kommer och samlar ihop mammas saker nu, tack vare HAN *sååå less* Mamma som precis har börjat studera och allt som hon har drömt om, så ska HAN förstöra det! Jag blir så förbannad..

  Trött, tröttare, tröttast..

Oj, vad jag är slut. Jag är ju inte van att jobba så här mycket efter att ha gått i skola i 1,5 år och varit sjukskriven i 1 år innan det. Men det är fruktansvärt kul! Barn är ju helt underbara och jag längtar tills man få egna små knottar man kan mysa med. Jag slutade 17:00 idag och efter det åkte jag och Jyrki på Birsta City och handlade en födelsedax present till Linda som fyller år 1'a December! Sen blev det att jag scrappade min näst sista sida, och har nu bara EN enda sida kvar *tjoohoo* men Linda sa att hon kommer behöva hjälp att scrappa några av hennes sidor eftersom hon har haft mycket nu, och jag hjälper gärna till! Det gick så fort att göra mina att jag nästan blev besiken att jag inte hann med att göra alla olika designer som jag ville, hahaha. Nej nu ska jag slöa lite till framför tv'n innan jag lägger mig. Godnatt!

  Jullista


  Tjohalia

Jag är härmed med i tävlingen hos Tjohalia om att vinna min egen tomte till jul


Var med och tävla du också ;-)

  Fullpackat schema

Igår va jag på Lotsgatan Förskola, lika kul som alltid och idag har jag varit på Timrådalens Förskola, jätte mysigt! Imorgon ska jag eventuellt vara på Lotsgatan, men dom skulle ringa idag vilket fall. Även Torsdag och Fredag är inbokad på Timrådalens Förskola och igår ringde även Tallnäs Förskola och önskade mig till idag men tyvärr fick jag ju tacka nej *synd* Så tråkigt att säga att man redan är uppbokad, vet inte hur jag ska sköta det här riktigt!? Känns dumt att tacka nej när man skickat en ansökan om att få vikariera, men jag har uppmanat dem att ringa flera gånger, men det vet man ju inte om det blir heller :O/ Efter för många "nej tyvärr, jag kan inte" så slutar dem ju att ringa :O( *hoppas inte* men jag har hört med Malin och Joephine om jag kan rekomendera dem ifall det skulle behövas någonstans då jag måste tacka nej eller så. Annars så har jag scrappat igår kväll, så jag är klar med två och nästan klar med en sida. Nu är det faktiskt bara två sidor kvar för mig tills hela boken är klar - då har jag gjort allt jag ska göra i den *nöjd*, plus en sida då som vi gör gemensamt (bröllopsbilden) så snart får ni se foton av den =) Nu ska jag kika på tv och mysa fram till två då jag och Yvonne ska simma några längder. Ha det bra!

  Bloggkoll

Nu har man blivit medlem på Bloggkoll så man håller koll på alla bloggar utan att man måste surfa in på var och en för sig. Tyvärr kan man inte hålla koll på låsta bloggar trots att man har lösenord och allt *dåligt* Men hur som hellst så är det mycket enklare nu, tidigare hade jag koll på tolv bloggar sammanlagt och vissa av dem uppdaterar så sällan. Nu får jag ett meddelande om någon har uppdaterat istället, mycket enklare! Dem hottaste bloggarna jag håller koll på just nu är om Scrapbooking, Inredning och Pyssel:

http://paradises.blogg.se/
http://bildmalarna.blogspot.com/
http://smurfans.blogg.se/
http://iettlitethus.blogspot.com/
http://snostjarna.blogspot.com/
http://scrappers-blogg.blogspot.com/
http://pysselgumman.se/hem
http://tjohalia.blogg.se/

Vad är Bloggkoll?



Blogga lungt ;-)

Följ min blogg med bloglovin

  Utvecklingen går framåt

Fan vad otäckt, snart ersätts väl allt med robotar



Vilka mjuka rörelser för en robot va!?

  Filmtips: Säg att du älskar mig

Har precis sett klart på filmen, säg att du älskar mig! Jag älskar svenskt drama med en gripande berättelse, speciellt om det handlar om jordnära historier som faktiskt kan ske i verkligheten. I filmen så blir en ung tjej - Fatou, våldtagen av två killar som också är hennes bekanta. Dem våldtar henne, misshandlar henne och samtidigt så nervärderar dem henne rejält med ord och med handlingar. Hennes bästa kompis Kim hittar henne precis efter övergreppet och Fatou är chockad, hon tycker att hon har sig själv att skylla och vägrar gå till polisen eller berätta för någon om vad som hänt. Tillslut kommer saker fram och Fatou blir psykad av resten av skolan, dem kallar henne slampa och alla tycker hon har sig själv att skylla. Även Fatous relation hemma men hennes mamma blir allt mer ansträngd och Fatou tar avstånd från alla som vill henne väl. Jag kan inte F Ö R S T Å hur dessa människor tycker att hon har sig själv att skylla och sedan bli förvånad när hon inte vill gå till polisen och anmäla händelsen! Det är väl inte så djävla konstigt att när människor påstår att man ljuger, att man tillslut tror på dem? eller tror att ingen kommer tro på en! Det värsta är att dessa människor finns det gott om i världen, ända tills en sån här händelse inträffar dem själv! Människan är så djävla egoistisk, tänker bara på sig själv! Men tillslut..

För er som inte har sett filmen, så kan jag djupt rekommendera den! Får den inte dig att inse saker, felet på samhällets syn på hela situationen och skulden i vad grabbarna har orsakat henne så tycker jag ärligt talat synd om dig! Du kan lika gärna vara nästa offer, hur hade du agerat om du var i samma situation som Fatou? Du behöver inte just bli våldtagen på ett sadistiskt sätt, det kan vara att du blir rånad, mobbad, misshandlad.. you name it! Är samhället alltid på offrets sida? Vems parti skulle du tagit egentligen?


  Family hurts most

Blir så ledsen när jag glöms bort. Nu umgås mina tre syskon mycket med varann och tänker inte ens på att fråga mig. Jag brukar ALLTID fråga dem och tänka på dem. Nu tar jag avstånd! Är less på att bli besviken av ALLA, men det värsta är att det är familjen, det sårar mest.

  Arbetsvecka

Jahopp, denna vecka har jag faktist blivit erbjuden arbete för tre dagar. I Onsdags var jag på Timrådalens Förskola och på Torsdagen så ville Framnäs Förskola att jag skulle komma, men jag hade redan bokat in Lotsgatans Förskola på samma dag och nästan samma tid - synd! Men det var jätte trevligt på Lotsgatan, det var första gången jag var där! Men det var ju roligt att Framnäs ringde på min ansökan, trodde jag faktiskt inte att någon skulle göra - Men jag chansade och skickade iväg dem iallafall *tur* Nästa vecka är jag inbokad på Timrådalens Förskola på Tisdag och Fredag, det ska bli så roligt! Det är så skönt att "komma till någon nytta" =) Idag vart jag ledig, men det är skönt också. Jag, Yvonne och Josephine skulle egentligen gå ut ikväll på stan men Josephine verkar ha fått influensan så jag och Yvonne funderar på att dra på Pubben istället - vi får se hur det blir närmare kvällen. Hur som hellst så ska vi bjú Yvonne på pizza ikväll, hemmagjord såklart. Ska ta och göra mig klar att åka på ICA och handla lite ingredienser till pizzorna och lite andra ingredienser på BOA till en salongsberusad Mikaela. Ha en trevlig helg, det skall jag ha!

  Dagens ordspråk

Lyssnar man inte, så hör man inte..

  Rädslan över cancer, hudcancer.

För ungefär två år sedan fick ju Jyrki, min sambo som jag är förlovad med ett kolsvart födelsemärke på halsen, som visade sig vara elakartad. Jyrki opererade bort den och han går än idag på jämna besök för att se att det inte har spridit sig till lungor och sådant - givetvis kollar dem inte hela kroppen. Men jag är så rädd att han ska få ännu en fläck, eller att det snart kommer visa sig att det spridit sig till någon annan del av kroppen som dem inte haft koll på. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Plötsligt så inser jag hur mycket i våra liv som bara jag bestämmer över och jag har nu bestämt mig för att försöka sluta upp med det. Jag tror att rädslan att någon som min pappa ska ta över i mitt liv, att jag inte ens hinner ge Jyrki en ärlig chans att få göra det han verkligen vill. Men "tack" vare detta så har det öppnat min ögon och jag har insett att Jyrki okså måste få göra sådant som han vill göra, t.ex. köpa sånna grejer han vill ha och faktiskt arbetat ihop till. Även att han ska få en chans att byta arbete som han i smyg fantiserar om, och att han verkligen kan få fortsätta med sin hobby som DJ. Jag hoppas verkligen att det inte sprider sig vidare, det skulle vara en mardröm! Jag ber till gud, mina skyddsänglar, min andliga vägledare och alla mina andra andliga vänner att se efter honom och skydda honom. Snälla, ta honom inte ifrån mig!

  Estonia

Såg på fäjan på Web Tv i Tisdags och det var så sorligt. Kapten på Cinderella berättade om sina egna erfarenheter av Estonia katastrofen, självklart grät jag floder! Tänk dig alla barn, eller dom som kanske vart och festat och gått och lagt sig för att aldrig mer vakna upp?! Eller dem gamla som kanske väljer att "ge upp" eftersom dem ändå inte har så lång tid kvar på jorden. Jag blev sugen att se mer så efter programmet så hittade jag en av alla dokumentärer på YouTube som jag givetvis kikade på. Dem intervjuade människor som vart med i katastrofen och dem visade även i ett data program vad som hänt. Dem hade även en viss statestik över dem överlevande och ingen under 12år klarade sig, samt dem som var svaga människor eller kvinnor. Det värsta var nog det folk beskrev hela händelsen som att "var och en fick klara sig själv" Ingen sa t.ex "barn och kvinnor först i livbåtarna" och ingen stannade och hjälpte dem skadade eller dem som behövde hjälp. En man dem intervjuade som var med under den natten sa "Det fanns säkerligen inga hjältar den kvällen, inte ens jag" Jag var vara 11år när Estonia sjönk, men jag minns ännu idag när vi satt i matsalen och pratade om vad som hade hänt under natten till den dagen, och ännu idag kan jag bli ledsen över det som hänt och man frågar sig "Varför?"

  Fullbokad Tisdag

Vaknade elva idag eftersom jag och Smulan titade på film till två i natt :-S inte så bra ifall dem skulle ringa, men mysigt! Sedan gick jag förbi Linda och vi åkte ännu en gång på Papperskungen och jag hittade papper till en sida som jag gjorde när vi kom hem. Vi två så gick jag och Yvonne och simmade några längder och med allt bubbelbad, bastu och prat så var vi inte klar och hemma igen förren halv fem ( det tar fem minuter att gå ) Jag käkade matlåda och sedan gick jag över till Linda igen med två scrap sidor som jag gjort, sedan planerade vi vad vi skulle sätta in för mer bilder och sammanlagt har jag bara fyra sidor kvar som jag skall göra själv, en ska vi göra ihop och en håller jag på med just nu som snart är klar *skönt* men Linda kanske behöver lite hjälp och jag tycker bara att det är jätte roligt att scrappa så jag tar gärna för mig ännu mer =) Jag tar kort på boken och alla sidor sedan när vi är helt klar så får ni se hur det blev! Gud vad jag längtar tills vi ska ge bort den! Det är en bröllops dags gåva som dem ska få den 12'e December. Men nu sitter jag här själv och väntar på bilen, ska nämligen åka och hämta ut ett paket på posten med scrapbooking material så jag kan göra klart en sida som jag håller på med just nu. Imorgon ska jag få jobba också mellan 12:00-15:30 Det kommer att bli jätte roligt! Dessvärre hann jag inte med Arbetsfömedlingen idag och troligtvis inte imorgon heller, men inte gråter jag för det! =) Haha.

  Ännu en grå och trist Måndag

Ingen ringde idag så då ska jag gå på arbetsförmedlingen imorgon, men utan några stora förhoppningar förstås. Jag tycker verkligen inte om dem, och egenligen behöver jag inte gå där eftersom jag ändå inte får någon sorts inkomst som baseras på att jag skall vara inskriven där, sedan så ville dem skicka mig till Åre sist jag var med *sur* VISST vill jag ha arbete, men inte vad som helst och vart som helst! Annars har jag scrappat en del idag, blev "klar" med tre sidor till boken, sen har jag börjat med en sida till men måste vänta in lite material som kommer på posten snart hoppas jag. Tildas tavla är typ klar, väntar bara på fotografiet nu! Imorgon ska jag på papperskungen med Linda efter en sovmorgon, sedan ska jag simma med Yvonne klockan två, och sedan tänkte jag anmäla mig på arbetsförmedlingen efter det.

Förövrigt tycker jag att folk bloggar alldeles för lite these days, ni vet nog vilka ni är ;-)

  Shopping online

Jag har handlat lite onödigt på D7 som jag fick häromdagen, bland annat två snygga
pirate skulls t-shirtar! Jag är rätt nöjd faktiskt, båda är svarta förstås, vad annars?!


  Party

Idag ska jag (lite smått motvilligt) på fest i Ljustorp. Jyrkis gamla arbetskollega och min gamla granne har en fest och det brukar ju bli kul men jag är inte seciellt partysugen faktiskt, men hoppas att det blir kul ändå. Ska sova hos mamma som bor ett par meter ifrån efteråt. Annars har jag legat hela morgonen och tagit igen mig i missade Desperate Housewifes avsnitt. Jag har missat typ alla avsitt från den nya säsongen, så jag har kikat på dem och några extra avsnitt - jag är nu inne på nummer sju och det är så spännande. Längtar redan till nästa avsnitt! Nu ska jag ta och vika tvätten som vi tvättade igår, det är så skönt att lägenheten är ren, disken är diskad och tvätten är tvättad. Jag kan bli en sån lortgris emellanåt, fattar inte hur folk orkar hålla efter sånt här?! När jag får fast arbete ska jag skaffa en husa tror jag, så kan jag leva livet istället för att bry mig om sånt som egentligen är oviktigt men nödvändigt! =)

  Workday

Dem ringde från Timrådalens Förskola idag och behövde någon mellan 11:30-15:30. Jyrki sa " men det är väl bra, det är väl ditt favoritställe? " och ja, jag tycker om den avdelningen, personalen och förskolan. Jag var på Timrådalen under min andra APU period och trots att dem inte har någon speciell pedagogik och att vi inte jämt tänker likadant så trivs jag där. Det gick iallafall jätte bra och det var jätte roligt att arbeta, det var mestadels ny barngrupp men det gick bra ändå. Hoppas dem ringer snart igen, dem "förvarnade" mig iallafall =) Åkte på Papperskungen efter jobbet och köpte lite grejer till scrapbooken, sedan har vi städat lägenheten så nu är det bara toaletten kvar och skura alla golv och tvätta resten av tvätten som är kvar *skönt* det går ju fort! sen blir det filmkväll med syster yster och Jyrki. Ha en trevlig helg allihopa!

  Det man egentligen vet men inte vill kännas vid

När vinet glöder i de fyllda glasen och vi börjar bli i gasen då lossnar tungans band.
vi som gått omkring och vart så blyga vi slutar upp att smyga, modet kommer efter hand.

Hej tjo och klackarna i taket nu visar vi helt naket hur modiga vi är,
inga ord kan bli för stora vad har jag att förlora så är det med det.
Senare när berusningen har lagt sig och det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst,
då undrar jag över hur du ser mig man får se upp hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.
Mitt hjärta har en frusen inneboende ett pajat självförtroende som inte mår så bra,
hon plockar fram allt det jag gömmer och minns allt det jag glömmer och säger att hon är jag.

Bra reklam för när spriten går i - går vettet ur och det gäller nog dem flesta!

  Minella



Vi saknar dig gumman! <3
Hoppas du har det bra i hund himlen!


  Scrapping

Idag var jag och Linda på panduro och kollade på scrapbooking material, jag hittade en massa ark och notan slutade på 150:- Sedan åkte vi hem till henne och scrappade lite, jag är ju klar med Jyrkis bäbis sida så jag valde nya foton i går hos Linda. Jag valde ett foto när Jyrkis mamma och pappa är tillsammans, ett på Lady (deras första hund som nu är död) och på deras hus som dem har bott i ca: 30år tillbaka. Sedan valdejag också ett foto på Kari och Jyrki tillsammans!

Bilden på svärmor och svärfar började jag med och använde mig av ordet "kärlek" i röda glittriga bokstäver och även tre små hjärtan i samma stuk, samt tre olika ark. En spräcklig i rött, svart och vitt, en röd och en brun. Jag lägger upp en bild senare *nöjd* De enda som fattas är en stor vit blomma, men den kommer snart med posten! Ska sätt mig en stund och söka inspiration till dem andra bilderna så jag vet hur jag skall nvända mina ark jag köpte idag.

Köpte även ett par svarta örhängen för 25:- på Ur & Penn som ser ut som man "töjer ut" örat, men det är såklart fusk =) Jag tyckte min lilla, lillasyster skulle passa i det eftersom hon har den stilen. Hoppas ni ha en bra scrapping dag!

  Photoshop

Idag har jag fortsatt att pysslat i photoshop med ett fotografi på Yvonne som jag skall använda till hennes 30års present. Jag har tagit bort störande moment i bakgrunden, förstärkt hennes läpp nyans en aning, blekt hennes tänder, lagt en ut tonad cirkel runtom hennes ansikte som skall "rama in" henne, jag har även dragit ner på den röda nyansen i hennes ansikte, tagit bort dem glansniga områdena i ansiktet som kommer ifrån kamera blixten och försöknat huden med att ta bort vissa rynkor, skuggor och en del fräknar, pigment och födelsemärken som visseligen inte syns så mycket men som ändå ger ett rörigt intryck. Men ärligt, vad tycker ni om skillnaderna - är det bra, har jag gjort "för mycket" eller var det helt enkelt bättre före?


  En bild säger mer än 1000 ord

The true nature of Reinfeldt?

  Irriterad

ÅÅååh, idag känner jag mej så fruktansvärt irriterad, troligtvis på grund av bristen av aktiviteter och längtan att få göra något snart, något roligt!

Skulle åka en sväng på paperskungen i Timrå, enligt deras hemsida stänger dem 18:00 på vardagar men när vi kommer dit så stänger dem helt plötsligt 17:00 - bra informerat! *Ironi*

Jyrki kulle bygga ihop min mini byrå till mina scrapbooking saker igår men drog ut på det as länge så han byggde inte klart den för att det vart "så sent" - det hade inte blivit "så sent" om han hade startat i tid! *Dooh*

Sen känner jag mej frustrerad och stressad för att jag och Linda har inte riktigt börjat på scrapboken till svärmor och svärfar, och nu är det bara en ynka månad kvar. Jag har ju haft fullt upp med skolan förut men jag vet ju att jag hinner på den här korta tiden bara jag får börja någon gång - men det är tråkigt och frustrerande att bara vänta på fotografierna, dock har vi bestämt tid att dela upp foton imorgon så då hoppas jag få komma igång! Då kan jag lova att det blir scrapbooking varje kväll =) *tjohooo*

Nu ska jag gnälla på Jyrki så han bygger klart min minibyrå så jag har något att göra! (sortera material)


  Vi börjar med en vit vecka

Nu är det dags för en vit period igen för att få någolunda rätsida på livet. Visst kan man ta sig en cider eller ett glas vin, men att supa sig full på en fest är något jag helt enkelt vuxit ifrån. (fast vissa växer aldrig ifrån det stadiet) Dags att börja träna nu när man har mer tid när man kommer hem och det ger juh inget resultat om man inte slutar med alla överflödiga kalorier, så som alkohol. Sedan så är väl inte alkohol i sig det bästa man stoppar i sig med personlighets förändringar och andra pinsamma situationer som uppstår under alkoholets inverkan, man tappar juh omdömmet totalt ibland - som flashfilmen nedan visar.


  A basket full of..

I Lördags var jag och lämnade en korg full med bad produkter till Yvonne, hon har ju flyttat från bågen i Timrå till s:a köpmangatan i Timrå för en kort tid sedan men jag har inte haft tid att göra iordning korgen. Korgen innehöll lite nödvändigheter inför en skön spa kväll, badskum, badsalt, badbomb (muffin) relaxing eye mask, fyra olika ansiktsmasker, body peeling, face peeling, skubb handskar och en body butter. Hon blev glad för den, hon har verkligen saknat badkar! (och balkong) Sedan fikade vi kladdkaka med grädde som Yvonne hade bakat och satt och hade djupa diskussioner. Det känns så bra att ha en vän som hon eftersom vi båda har blivit svikna på "vän fronten" av olika skäl och på olika sätt - men nu äntligen kan man öppna upp sig igen och samtidigt veta att det inte står på första sidan i morgon dagens tidning som det alltid gjorde med Sara. Jag har även fundera på vad Yvonne ska få i 30 årspresent av oss och jag tror jag har kommit på en bra grej, men det kan jag tyvärr inte riktigt dela med mig av här eftersom jag inte vet om Yve läser min blogg eller inte =) Men i slutet av Februari så får ni alla se den sen. Nu ska jag själv hoppa i ett skummande varmt bad och senare idag ska jag posta mina ansökningar, som jag har arbetat på under förra veckan till åtta olika förskolor i Timrå kommun. Ha en bra Måndag allihopa!


  Hur man blir av med en telefon försäljare

Den här är ungefär tre minuter lång, men jag lovar att den är värd det =)

Hahaha, så ska dem tas!

  Negativ syn på psykologer, kuratorer och socionomer

Varför kallar man dessa i folkmun för "hjärn skrynklare" ? Det enda dem gör är att vägleda dig igenom dina egna problem så att du ska slippa bli deprimerad, gå in i väggen eller bara må dåligt. Dem har olika teorier som dem följer när du pratar med dem så dem vet när du är på rätt väg, hur lång tid det är kvar och när du är "frisk" Men det är DU som ska bota dig själv! Du ska själv förstå och inse saker så du bryter negativa mönster, det har abslut ingenting att göra med att manipulera någon. Det är alltid bra till att gå till en psykolog, kurator eller socionom för alla har i säkert mer eller mindre kriser som vi går/har gått igenom och om man inte bearbetar dem så ligger dem kvar i det undermedveta. Lyssna på en som vet ;-)

Jag tycker att psykologer, kuratorer och socionomer är hjältar som viger sina liv i att hjälpa andra som mår dåligt, därför vill jag också bli en. Jag vill hjälpa andra så som jag har blivit vägledd och stöttad!

  ÄNTLIGEN ett student firande

Ikväll har jag varit i Ljustorp med hela min familj och dem överaskade mig med att fira min student. Bättre sent än aldrig och jag blev jätte glad, det var vekligen deprimerande stämning sist och jag grät till och med lite *känslig juh* men det kändes ju som jag gör allt för dem och sedan själv glöms bort. Men mamma hade ringt till mig dagen efter vi var där då jag och sa att hon hade fått dåligt samvete, så jag förlåter dem - MEN dem hade inte behövt köpa presenter =) Men det fick jag i alla fall OCH student tårta i form av en studentmössa, OCH studentmiddag, lax i ugn med kokt potatis och kall cream fraishe + rom sås, mmmm.. Dem hade blåst upp ballonger och ordnat jätte fin dukning och allt. Sedan fick jag presenterna:

Ett "relaxing slipper set" som innehöll badbomber och
en tvål till fötterna och en lotion till dem samt tofflor av Ellinor
En "Smulan" katt spar bössa av Liza
Ett armband i silver med stjärnor på av Joakim, som för övrigt går fint ihop med Linda's student gåva =)
Lotter och ett löfteom en egen "BSK" studentmössa *tjohoooo* av mamma och Jan Åke

Som ni säkert har märkt så är jag lite sorgsen över att man missat allt det där "traditionella" man har på en "riktig" student, men att jag ska få en egen student mössa gör det faktiskt lite bättre =) *glad igen*

Tack allihopa. Nu kan jag rycka upp mig igen och slipper känna mig bortglömd i familjen!

  Favorite Skullz


  Skytmåns

Jag måste bara skryta lite nu. Eftersom jag i grundskolan och på gymnasiet bara hade Icke Godkänt, streck i många ämnen och kanske ett enstaka Godkändt i betyg så måse jag ju ta tillfället i akt att skryta när jag under utbildningen fått:

8 Mycket Väl Godkänt
4 Väl Godkänt

- Varav ett utav betygen VG var komunikation och Gun Britt (läraren) sa att hade jag "pratat" mer under lektionerna så hade jag kunnat nå upp till ett MVG, men det räcker gott med VG.

Tjooohooo, jag är så stolt över mig själv!

Men betygen säger ju inte att jag är lika duktig i praktiken, så man kan bara hoppas!

  Ekonomi

Ekonomi  = Makt

Har man ingen ekonomi blir man deprimerad i ett samhäll då man SKA ha en ekonomi!

Gott om pengar, badar i pengar eller rent av torkar sig i arslet med pengar = Egoist.. eller?!
- Jag menar, har du sett "Sweet Sixteen" på MTV någongång?!

TÄNK om man kunde jämna ut ekonomin lite i världen, så de som inte äger något annat än trasor på kroppen kunde få råd att äta sig mätta, precis som oss.. varje dag!

Men så sitter det chefer och politiker högt uppsatta med mer pengar än vad dem själva orkar göra sig av med och inte gör ett skit. Ska det vara så svårt att förändra världen?!

Jag kanske är en drömmare, men en dag ska jag förverkliga min drömmar.

KOM IHÅG:
EN kan INTE göra allt, men ALLA kan göra NÅGOT!

  Längtar efter jobb

Guuuu va jag längtar efter att få arbeta nu. Först hoppas man att man få ett jobb överhuvud taget, sedan önskar man att det är ett bra ställe också såklart, med bra pedagogik, barn och personal. Undrar hur det går för mina klass kompisar =) Bra, hoppas jag. Vi var ju helt klart den bästa klassen på skolan vi!

  Längtar till att få se Linda Rosing svettas!

På Söndag ska Linda Rosing besöka Kanal 5's pinsamma utviknings proram för puckade människor utan respekt för sig själv eller andra människor runt omkring, nämligen 'Sanningens ögonblick' Jag brukar inte se på det men jag bara MÅSTE se Linda Rosing göra bort sig ännu en gång inför svenska folket. Hon är ju ta mig fan som en igel och hänger sig kvar trots att man gör allt för att bli av med henne OCH speciellt hennes barn, jag tycker helt ärligt synd om henne! Hur kan man tycka så illa om sig själv som hon gör, hon söker ju ALL uppmärksamhet hon kan få och för att få den gör hon ju ta mej fan vad som hellst?! Kommer bli mycket skade glädje på Söndag kväll ialla fall, hahahahahaha!

Jag är inte så här elak egentligen, men hon ber ju om det och jag och 9 miljoner svenskar kan inte ha fel!

  En veckas ledighet

Har bestämt mig att vara "ledig" en vecka f.o.m i Måndags innan jag hoppar på hästen igen, vissa tycker kanske det är korkat men det skiter jag i. Jag ska försöka få ordning på det jag har försummat undre min skoltid t.ex motionen och lägenheten. Idag håller jag t.ex på att tvätta, det blev 10 stora högar :/ Men det kan bero på att jag rev ut hela Jyrkis garderob och la den på golvet *hihihi* Jag tycker aldrig han tvättar så då få jag hjälpa han och riva ut den istället =) Då MÅSTE han tvätta. Vi plockade i lägeheten igår eftermiddag men det är så mycket som ska städas att jag inte riktigt hittar motivationen till det, men vi sätter igång ordentligt senare idag när Jyrki slutar jobbet - själv ska jag fortsätta tvätta och plocka lite till innan han kommer hem.

Mamma ringde igår och påstod att hon hade dåligt samvete. Men mina syskon då?

  Tack för uppvaktningen av min student, NOT!

Jahopp, då har man äntligen tagit studeten - något jag verkligen längtat efter! Jag hade redan planerat tidigt att jag skulle bjuda på tårta, precis som man gör på gymnasiet men utan studentflak, champagne frukost, plakat och mössor. Men som jag misstänkte så var det ingen (förutom Jyrki & Linda) som ens brydde sig. Jag ville bjuda familjen på fika hos dem eftersom lägenheten ser ut som ett bomb nedslag, disk och saker överallt! Så jag tog med mig tårta, glasstårta, drickor och kakor men jag fick inte ens höra ett "Grattis" och Ellinor ville inte ens följa med.

Jag är så less på att JAG måste tänka på allt hela tiden! När Joakim tog körkortet så köpte jag en tårta och en present för jag ville fira han, jag fick ingenitng när jag tog körkortet för ett par år sedan, när Joakim och Ellinor tog studenten så var jag noga med att dem skulle bli firade och jag köpte present till dem, jag fick som sagt ingenting. Jag ser ALLTID till att Jan Åke blir firad på fars dag, även om han inte är våran pappa, jag ser till att mamma blir firad på mors dag för annars glömmer dem bort det. Men när jag ska firas så blir det inget och det sårar mig jävligt mycket! Jag tycker att jag ställer upp hela tiden men jag får aldrig något tillbaka utan blir tagen för given, så nu skiter jag i det här!

Att jag tog studenten på ett annorunda sätt än vad som är vanligt är fan inte mitt fel, det är "HANS" fel. Det är han som gjorde att jag mådde så dåligt i min barndom att jag blev deprimerad och inte klarade av att gå i skolan, jag klarade för fan inte ens av att vistas bland andra människor tillslut - och då ska väl fan inte JAG straffas, igen?! Jag ska väl också få firas när jag har kämpat och har gått ut med jävligt bra betyg.



Jag är B E S V I K E N på min familj.



MEN..

Alla hade inte glömt mig, Linda var så ivrig att fira mig att hon knappt kunde hålla sig =) Tack gumman, du är en ängel. Jag fick ett stjärn halsband och tillhörande örhängen, som var jättefina!

Av Jyrki, min söta sambo fick jag 500:- och såklart en ny Miranda till min collection. Det är två små Mirandor som sitter i en soffa och myser ihop under en filt, undrar om han tänkte att det ska representera våra framtida film kvällar ihop?! Hehe, slipper ju studera till sena kvällen nu på ett tag!




  • Kattpiss och julshopping
  • Tila Tequila
  • Lyxfällan - H J Ä L P !
  • Trött, tröttare, tröttast..
  • Jullista
  • Tjohalia
  • Fullpackat schema
  • Bloggkoll
  • Utvecklingen går framåt
  • Filmtips: Säg att du älskar mig


  • 01. Baileyz Blogg
  • 02. Life of Baileyz
  • 03. Baileyz Darkness
  • 04. Baileyz Story
  • 05. Baileyz Thoughts
  • 06. Baileyz Wishez
  • 07. Baileyz Lizt
  • 08. Baileyz Struggle
  • 09. Baileyz Humor
  • 10. Baileyz Travelz
  • 11. Baileyz Shopping
  • 12. Made By Baileyz
  • 13. Baileyz Recipez
  • 14. Read & Seen By Baileyz
  • 15. Baileyz Photoshop
  • 16. Baileyz Music
  • 17. Baileyz Poemz
  • 18. Baileyz Spotlight


  • November 2011
  • Oktober 2011
  • Augusti 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • April 2010
  • Mars 2010
  • Februari 2010
  • Januari 2010
  • December 2009
  • November 2009
  • Oktober 2009
  • September 2009
  • Augusti 2009
  • Juli 2009
  • Juni 2009
  • Maj 2009
  • April 2009
  • Mars 2009
  • Februari 2009
  • Januari 2009
  • December 2008
  • November 2008
  • Oktober 2008
  • September 2008
  • Augusti 2008
  • Juli 2008
  • Juni 2008
  • Maj 2008
  • April 2008
  • Mars 2008
  • Februari 2008
  • Januari 2008
  • December 2007
  • November 2007


  • Ann's Blogg
  • Beciell's Blogg
  • Bilja & Tessisen's Blogg
  • Camilla's Blogg
  • Charlotte's Blogg
  • Cleo Zatch's Blogg
  • Egoina's Blogg
  • Emelie's Blogg
  • Foki's Blogg
  • Hot Gossip's Blogg
  • Jennie's Blogg
  • Josephine's Blogg
  • Kan Dee's Blogg
  • Kortskissen's Blogg
  • Linda's Blogg
  • Lotta's Blogg
  • Malin Sofia's Blogg
  • Mamma's Blogg
  • MiMa's Blogg
  • Paradise's Blogg
  • Pubes Town's Blogg
  • Pysselgumman's Blogg
  • SWE Scrapbook Blogg
  • Scrap Addicted's Blogg
  • Smurfarn's Blogg
  • Terapi Blogg
  • Therese's Blogg
  • RSS 2.0