MondayBar SummerCruise 2010

..eller kanske det heter "Black & White" nu? Hur som helst så är hytten bokad nu. Gillar man att festa så ska man absolut testa att åka på en Mondaybar kryssning. Jag är ju inget "stort fan" av alla dessa DJ's precis, musiken går ju ann men för mig så låter det mesta likadant. Ärligt talat så åker jag faktiskt mest med för den häftiga party stämningen- och alla roliga människors skull! Det här blir vår tredje resa med Mondaybar och förhoppningsvis den bästa resan också, eftersom nu kommer man ha möjlighet att dansa på däck och så är vi förberedd på VART i Riga där man kan hitta billig sprit för att fylla baren med. Dessutom så är det försommar och folk är glada och trevliga och har precis kommit ur vinterdepressionen. Gud vad jag ser fram emot den här kryssningen! Vi ses i baren..


  Fredags Fräckis


  Andra Avenyn

Klicka på bilden för att komma till avsnittet

 

Ja, jag sa ju det!


  Slutbetyg och framtidplaner

Nu har jag sökt in till Komvux för förhoppningsvis sista gången i mitt liv. och till jul kommer jag då få mitt efterlängtade slutbetyg! Jag gick ju aldrig ut gymnasiet, jag orkade inte med det psykiskt men då trodde jag bara att jag var för dum. Först fick jag "Mode & Design" vilket var en linje då man skulle lära sig att sy och designa kläder, jag märkte ganska snart att det inte var min stil men fortsatte ändå året ut trots att jag började skolka.

Efter sommarlovet så pratade jag med syon och började istället på Individuella programmet där jag bara praktiserade i nästan ett helt år, först var jag på förskola och sedan var jag på ett gym där jag stod i kassan. Det var skönt att jobba istället för att plugga ett tag och efter året var slut så sökte jag in på "Bild & Form" vilket var helt i min stil. Men tyvärr så hade jag IG i så många ämnen som jag var tvungen att jobba ikapp och tillslut blev det för mycket så jag kände mig tvungen att hoppa av efter två år - så jag tog aldrig studenten!


Det har alltid varit så jobbigt för mig att inse vad man har missat, studenten, arbetsmöjligheter, framtids drömmar osv. Men gjort är gjort så jag började att läsa upp lite grundämnen på Komvux och samtidigt så sökte jag arbete utan lycka. Visst har jag haft kortare jobb och när dem är slut har jag pluggat emellanåt, så jag har alltid hållit mig sysselsatt av det ena eller andra. Men en dag orkade jag inte något mer och jag blev deprimerad, livslusten försvann och jag blev helt passiv i mitt eget liv. Jag klarade tillslut inte ens av att ha social kontakt med folk och jag gömde mig i lägenheten.

Äntligen hade droppen runnit över en länge fylld bägare och jag förstod att jag måste söka hjälp för mitt barndoms trauma som jag sålänge hade förnekat, så jag började i terapi på Unga Vuxna på Sundsvalls Sjukhus. Jag blev sjukskriven ett år ungefär och sedan hade jag ork nog att fortsätta med jakten på en utbildning då jag började på "Barnskötarutbildningen" Men tyvärr så anställer inte Timrå kommun några Barnskötare längre och det lär bli en trend som sprider sig, så jag vågar inte stanna som vikarie längre eftersom min framtid  är så osäker. Jag blir beroende utav andra och det gillar jag inte!

Jag känner att jag vill stabilisera mig nu och skaffa familj snart och då måste jag ha en utbildning som jag kan leva på. Jag gillar handeln, möbler, inredning och jag har också funderat på att starta eget men socionom är ändå det som ligger mig varmast om hjärtat när allt kommer till kritan. Min dröm är att arbeta på BUP och ta hand om såna som mig! Jag vill hjälpa unga flickor och pojkar så dem inte gör det missatget som jag gjort och låta trauman ta över ens liv, och det är verkligen något jag brinner för också!

Idag var jag som sagt på Komvux och sökte heltidsstudier för 400 poäng, jag behöver egentligen bara 200 poäng men jag känner att jag måste läsa heltid så jag kan söka CSN för heltid. Jag kan inte jobba samtidigt som jag pluggar för då tappar jag koncentrationen och orken för skolan och den är ju viktigast. Men skulle jag bara läsa halvtid så får jag så lite pengar varje månad och jag tror inte vi klarar oss på det. Dem ämnen jag valde är:

1. Matematik B - Ett ämne jag MÅSTE ha till socionom utbildningen, alla andra krav uppfyller jag lyckligtvis! Det här är också enligt mig den svåraste kursen och det kommer bli jävligt kämpigt kan jag lova ( det här blir 3'e ggn ) men jag MÅSTE klara det den här gången.

2. Svenska A - Jag har ju egentligen svenska A och B men enligt min syo så är det bättre om jag läser om Svenska A igen då det betyget är gammalt! Det skall tydligen vara bra inför högskolan sedan, men det var inget krav. Men jag tror det blir roligt också!

3. Psykologi A - Ett stort intresse och därför blir den nog ingen match för mig och dessutom är den en bra kurs att läsa inför socionom utbildningen också.

4. Människan: socialt & kulturellt - Det är också enligt min syo en bra kurs att läsa inför socionom utbildningen och jag tycker den verkar vara ett intressant ämne.

5. Information & Layout B - En enkel kurs men det kan vara skönt att bryta av med något lättare och data kan alltid vara bra att ha i ett betyg. Dessutom så är det väldigt intressant!


Önska mig lycka till!

  Dream Wedding

Som dem flesta andra tjejer så drömmer också jag om ett bröllop i framtiden, men det är ingenting jag prioriterar just nu och därför så kommer det ganska så långt ner på min önskelista. Men jag ville bara berätta för er om hur mitt dröm bröllop ser ut.

Ska det göras så ska det göras ordentligt!

 

Cermonin / Bröllopsresa:

Först och främst så kommer vi att åka på en lång bröllopsresa utomlands där vi sedan gifter oss hemlighet ute på en strand eller vid en klippavsats en vacker, solig dag. Vi ska ha två vittnen som vi kommer bjuda med på vår bröllopsresa och som kommer få bjuda med sig sina respektive. Vi kommer ha vissa dagar då vi ses allihopa, men den mesta tiden kommer jag och Jyrki ägna oss åt varandra och våra intressen som t.ex. åka på sightseeing, testa att snorkla eller shoppa loss. Vi kommer även ta våra bröllopsbilder utomlands samt att filma både resan och cermonin.

 

Bröllopsmiddag:

När vi sedan kommer hem kommer våra personligt handgjorda inbjudningskort att skickas ut till närmsta vänner och såklart familj och släkt där vi bjuder hit dem på bröllopsmiddag med dresscode. Vi kommer att hyra in catering personal samt bar personal som kommer passa upp på oss i en bra placerad lokal som skall vara lagom stor för alla gäster samt ha möjlighet för övernattning för våra långväga gäster. På bröllopsmiddagen kommer vi bjuda på en lyxig trerättersmiddag från en bra catering samt bröllopstårta och en öppen bar.

 

Bröllopsgåvor:

Självklart kommer vi vela att ha massor utav bröllopspresenter också och dem tänker vi öppna efter middagen. För dem som tycker det är svårt att hitta bröllopspresenter till oss så kommer vi att ha en lista på olika butiker med förslag på gåvor i olika prisklasser.

 

Underhållning:

Som underhållning kommer vi att ha iallafall minst en trubadur och möjligtvis ett billigare men ändå bra coverband som skall spela en kortare stund frammåt småtimmarna, och dessutom så kommer folk att ha möjlighet att roa sig själva med karaoke vid baren. Möjligen skall vi kanske också ha en DJ samt att Jyrki isåfall skall gäst DJ'a en kortare stund under kvällen. Vi kommer även ha möjlighet att visa den redigerade filmen från vår cermoni och bröllopsresa för dem gästerna som vill ta del utav själva bröllopet. Dessutom så kommer vi bjuda på två överaskningar som en liten extra krydda.

 

Överaskningar:

För att göra vårat bröllop lite extra speciellt och minnesvärt så har vi bestämt att vi skall sjunga en duett ihop, möjligen så kommer vi spela in en singel i förväg och köra playback för att underlätta för oss vid tillfället. Vi har redan valt ut en låt som vi tycker passar bra in på oss personligen och som jag skulle vela kalla "vår låt" Dessutom så tycker jag det skulle vara lite roligt om vi innan vår första bröllopsdans skulle byta om till våra bröllopskläder och sedan göra det till en liten show. Först så dansar vi traditionellt till en lugn, speciellt utvald låt i någon minut för att sedan plötsligt "släppa lös" och göra dansen till ett minne för oss alla. För dem som inte förstår vad jag menar så kan ni se ett exempel här och spola fram till 1:10 i videon ungefär.

 

Bröllopsnatten:

Bröllopsnatten har vi spenderat på våran bröllopsresa, så vi kommer att stanna kvar på festen en bra stund inpå kvällen! Varför ska man traditionellt smita från tillställningen när man spenderat flera tusenlappar på att ha den?!


  Smulan


  Julkort 2009

Mitt minne alltså! Jag har totalt glömt att lägga upp bilder på julkortet som jag scrappade ihop till Mamma och Janåke till julafton som ett "Tack för maten" istället för en julklapp. Så därför lägger jag upp dem bilderna nu istället. Kortet gick snabbt och enkelt att göra och inte så avancerat. I pengafickan innuti kortet så fick dem pengar och lotter!

Framsidan

 

Innuti

 

Närbild övre

 

Närbild undre

 

Baksida


  Marita 30 år!

Grattis gumman! Marita fyllde egentligen år förra Fredagen men då kunde hon inte ta emot besök så jag och Jyrki ska åka och gratta henne idag istället. Det var jättesvårt att hitta en 30års present till Marita, men det blev tillslut två svarta vinglas från Åhlens, ett häftigt vinställ i kedja från Hobbex samt en flaska vitt halvtorrt vin. Sedan scrappade jag såklart ett grattis kort till henne också. Jag försökte att ha en lite "rockig" stil på den eftersom jag tyckte det passade på Maritas personlighet. Sedan printade jag ut ett latinskt ordspråk som jag tyckte var fin och som passade bra på henne, den kan ni se på sista kortet. Såhär står det "Gratior est solito post maxima nubila Phoebus, post inimicitias clarior est amor - Klarare än annars skiner solen efter täta moln, klarare lyser kärleken efter strid"


 

Framsidan

 

Innuti

 

Närbild övre

 

Närbild undre


  Marabou kladdkaka

På jobbet så har ett recept gått runt på en marabou chokladkaka som påstods vara jätte god. Jag hade inte smakat på den själv men jag ville också testa att göra den, så jag gjorde den till filmkvällen jag hade ikväll med med Yvonne, Ann, Robban och Ida. Tyvärr missade jag att det skulle vara en kladdkaka så den blev mer kaka än kladdig, då den fick stå i ugnen liiite längre än beräknat och dessutom så fick den inte kylas ner lika länge som den borde. Men skam den som ger sig så bättre lycka nästa gång! Här kommer iallafall receptet så ni också kan börja att "öva" på den hemma.

Marabou Kladdkaka


100 g mjölkchoklad marabou
100 g smör
2 ägg
1 1/2 dl socker
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
2 krm salt

Fyllning
100 gr choklad

Garnering
50 gr mörk choklad

Sätt ugnen på 175 g. smält 100 g choklad med smöret på låg värme. Vispa ägg och socker poröst och rör i mjölet blandat med bakpulver och salt ner i chokladblandningen. Lägg bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant (ca 24 cm i diameter) Smörj kanten och häll smeten i formen. Grovhacka resterande 100 g mjölkchokladen till fyllningen och strö över. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i exakt 15 min. Låt kakan svalna i och ställ in den i kylen i minst 2 tim, gärna över natten. Bryt den mörka chokladen i mindre bitar, lägg i en plastpåse och smält i micron eller i kastrull med varmt vatten. Klipp ett litet hål i påsen och ringla chokladen över kakan i ett vackert rutmönster. Servera ev med vaniljglass eller grädde.

  Nostalgi - Disney Låtar

Vi fortsätter nostalgitrippen den här kvällen med några utav mina favoritlåtar från några olika klassiska Disney filmer. Jag har valt  ut en eller två låtar ur varje film som jag tyckte var extra speciell och som jag givetvis kan sjunga med till utantill ;-) Nostalgi på hög nivå!

LEJONKUNGEN

En värld full av liv

 

Känn en doft av kärleken

 

POCAHONTAS

Färger i en vind

 

ALADDIN

En helt ny värld

 

DEN LILLA SJÖJUNGFRUN

Havet är djupt


Hela min värld

 

SKÖNHETEN OCH ODJURET

Skönheten & Odjuret


  Nostalgi - Macken

Minns ni tv-serien Macken med Galenskaparna & After shave?


Galenskaparna - Roy & Roger har en Mack ihop

 

Galenskaparna - Truckdriving song


Galenskaparna - Man ska ha husvagn

 

Galenskaparna - Det ska va gött å leva


  Vakna med the Voice

Jag kikade på Vakna med the Voice imorse och dem pratade idag om "säljarens knep och fula trix" för att sälja mer. Deras praktikant Martin som en gång varit försäljare i en mediabutik varnade oss för olika fällor, och det visade sig att Jakob hade åkt dit några gånger. Han hade bl.a spanat in en billigare videokamera som han hade velat köpa, men blev sedan övertalad av säljaren att köpa en mycket, mycket dyrare kamera som han inte ens packat upp än. Han hade tydligen också blivit övertalad att köpa ett väldigt, väldigt dyrt ljudsystem som han inte heller ännu packat upp och att han inte packat upp dem än tyder ju på att han egentligen inte hade behövt dem - ännu iallafall! Alltså har han lagt ut en massa, massa pengar på en massa onödig skit. Jag tycker iallafall att det är jätte korkat!


 

 

Då ringer en 12 årig grabb som heter Johan in och berättar om sin erfarenhet av "säljarens fula knep" och dessutom så roastar han Jakob som bara står där som ett fån, hahahaha. Jag höll på att garva ihjäl mig, så jävla klockrent Johan! Var det någon som var stand-uppare i morse så var det garanterat Johan och inte Jakob. Lyssna på det klippet här!

  Pappa?!

Det är så overkligt för mig att skriva ordet "Pappa"

För mig så har "Fars dag" aldrigt heller betytt något. Visst har jag köpt en present till mammas sambo då det var fars dag, men jag har aldrig haft någon djupare tanke bakom det. För mig så har pappa nästan aldrig existerat, det är som om han var död. Men han finns, han lever och jag har äntligen efter ungefär 20 år fått en liten kontakt med honom.

Det började med att jag hade skrivit brev till honom, men utan att få svar. Ett halvår senare skickde jag ytterligare ett brev och då även till hans bror, min farbror och då ringde pappa upp mig. Jag blev ganska ställd den dagen och har sedan dess inte vetat hur jag ska gå vidare. Han har ringt mig vid ett fåtal tillfällen och försökt prata med mig men jag blir som en mussla, knäpptyst och ibland gråter jag bara. Jag vet inte vad jag vill, det är bara tomt!

Jag vet inte vad jag känner och tycker om hela situationen, eller är jag bara rädd? Hela mitt liv så har han inte funnits där, det har bara varit jag, mina syskon och mamma och sedan helt plötsligt så har jag också en pappa i mitt liv - det är så overkligt. Jag vet att jag har känslor som jag har förträngt om honom, för direkt jag tänker på honom kan jag inte sluta gråta. Till och med när andra pratar om sina pappor så blir jag berörd, det kanske inte syns utanpå vid tillfället men innuti så skriker jag. Jag vill inte veta vad jag gått miste om!

 

Men det är inte så enkelt att bara börja om igen heller. Jag känner inte honom ens! Tänk om han blir besviken på mig när han får se mig? Tänk om han är lika farlig mot mig som han en gång var mot mamma? Tänk om han är just den pappa jag alltid drömt om? Många frågor som jag inte ens vet om jag vill ha svaret på, inte än iallafall om ens någonsin. Jag måste nog vänta lite till innan jag ens kan besvara den frågan, just nu är det bara tomt och trots tomheten så rinner miljontals tårar nerför min kind. Jag är så förvirrad?!


  Önskelista

Man önskar sig mycket i livet och hoppas att man ska få dem gratis, utan att själv behöva arbeta för dem. Men egentligen så är det upp till var och en att uppfylla sina egna önskningar! Här ser ni mina önskningar som jag ska förverkliga en vacker dag.

1. Jag vill ha barn, gärna 2 st och max 3 st samt helst en av varje kön. Vi får se när den drömmen blir sann men barn är välkomna när som helst!


2. En dag ska jag nå min målvikt och återigen bli normalviktig, jag måste bara övervinna min "ätstörning" först. Jag vet fortfarande inte vad som är orsaken till att jag låtit mig bli överviktig.


3. Jag vill och kommer att utbilda mig till Socionom en vacker dag men när det blir vet jag inte! Jag tycker att det känns så rätt och inget kan ändra det.


4. Efter att jag har utbildat mig till Socionom så vill jag arbeta på BUP där jag får hjälpa barn och unga som mår dåligt, det är något jag brinner för pga. egna erfarenheter!


5. När jag har fått en stabil inkomst så kommer vi ha råd att köpa eller bygga vårat drömhus! Vi tänker aldrig flytta in i ett andra hands val, ska det va så ska det va.


6. Senare i livet kommer jag att vela gifta mig med Jyrki på mitt egna lite annorlunda sätt. Men det är inte i högsta prioritet just nu, det finns andra viktigare saker att lägga pengarna på.

 

7. Något som jag önskat mig sedan jag var barn var att ha en egen husbil som man kan semestra både i Sverige och utomlands i. En sommarstuga utomlands har vi också spekulerat i, men det är ju roligare på hjul!


  Lånelöfte

Nu har vi fått vårat lånelöfte och till min förvåning fick vi faktiskt 800 000 så vi är ganska nöjd med tanke på våra förutsättningar. MEN när vi köper hus så kommer vi nog aldrig sjunka under en miljon pågrund av olika skäl, dem husen som vi kikat på hittills har ju gått på mellan 1 000 000 - 1 500 000 och dem har varit riktigt fina och fräsha  hus och vi vill ju inte ha några renoveringsobjekt utan mer ett hus med det mesta plus några enklare projekt. Så husköpet får helt enkelt vänta några år till, tills jag har gått klart skolan och förhoppningsvis fått ett längre vikariat på någon tjänst eller ett fast jobb. Tillsvidare så vi bo kvar här i vår lilla, älskade 2'a och börja spara ihop till insatsen till vårat drömhus och sedan när vi väl får barn så ska vi bara flytta till en större lägenhet på Örnen, man vill ju inte byta ner sig från Vårgatan precis. Men det är tråkigt att vi inte hade en chans på vårat drömhus som vi hittade i Timrådalen, den är som en äkta kärlek - den går inte att ersätta!



  The Duck




  Walk of Life - Ödets väg!

Ödet bestämmer mitt liv, och trots mitt kontrollbehov så låter jag det bestämma över mig. Det som skall ske kommer att ske och jag kan inte göra någonting åt det oavsett vad jag innerst inne önskar. Det som går fel och det som inte går min väg tar jag lärdom av och så tänker jag att "det var isåfall inte meningen" och sedan fortsätter livet som vanligt igen.

 

Jag försöker att inte "hänga upp mig" på saker som är negativa i mitt liv längre, det gjorde jag förut. Jag ansåg att jag hade blivit straffad av gud när jag föddes och sedan när jag blev bemött av motgångar så var det ytterligare straff, det är klart man blir deprimerad då! Jag såg mig själv som ett passivt offer i mitt eget liv när det själva verket är jag som är huvudpersonen i det. Man har ju bara ett liv och det är bara jag som kan göra det bästa utav det! Det konstiga är att ända sedan jag började att tänka på det sättet för inte så länge sedan, så har livet gett mig så mycket positiv respons och det mesta går min väg. Hela livet blir en enda stor lekplats och jag har precis börjat att gunga. Tro på ödet!

Dire Straits - Walk of life


  Scrappare i nöd!

Jag har ärligt talat ingen aning HUR man stansar ut former av papper och vilka vertyg man skall använda. Vad jag förstår så är det en maskin som trycker ut en valfri form på ett papper, men VILKEN maskin skall jag använda om jag vill ha dessa Die Cuts?


Scrappare, hjälp mig!



  20 Frågor


  GLAD PÅSK!



Klicka här!

  Badger, Mushroom, Snake - Klassiker!


Badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, mushroom, mushroom, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, mushroom, mushroom, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, mushroom, mushroom, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger and there goes snake, a snake, a snake, oooh its a snake! Its a badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, mushroom, mushroom, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, mushroom, mushroom, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, mushroom, mushroom, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, mushroom, mushroom, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger and there goes snake, a snake, a snake, oooh its a snake! Its a badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, mushroom, mushroom!


  Glass, glass, glass i stora lass, lass, lass..

Angående mitt förra inlägg då jag dissade Ben & Jerrys och hissade en utav Lidls glassar så kan jag nämna att det var Eisstern Jordgubb & choklad som var den glass som jag tyckte var godare och betydligt mer prisvärd än vad Ben & Jerrys är. Jordgubbs glassen är riktigt fräsch och  har en god  och "äkta" jordgubbssmak med små jordgubbs bitar innuti och choklad glassen är riktigt riklig med choklad och har små chokladbitar innuti. Det finns även vaniljglass med bitar av vaniljstång som tydligen också skall vara riktigt god, men den har jag inte testat ännu. Tillsvidare kan jag rekomendera Er att testa dessa två smaker, dem är riktigt goda OCH prisvärda! Men smaken är ju som baken - Delad!

Ja, jag är galen i glass *sluuurp*





  • MondayBar SummerCruise 2010
  • Fredags Fräckis
  • Andra Avenyn
  • Slutbetyg och framtidplaner
  • Dream Wedding
  • Smulan
  • Julkort 2009
  • Marita 30 år!
  • Marabou kladdkaka
  • Nostalgi - Disney Låtar


  • 01. Baileyz Blogg
  • 02. Life of Baileyz
  • 03. Baileyz Darkness
  • 04. Baileyz Story
  • 05. Baileyz Thoughts
  • 06. Baileyz Wishez
  • 07. Baileyz Lizt
  • 08. Baileyz Struggle
  • 09. Baileyz Humor
  • 10. Baileyz Travelz
  • 11. Baileyz Shopping
  • 12. Made By Baileyz
  • 13. Baileyz Recipez
  • 14. Read & Seen By Baileyz
  • 15. Baileyz Photoshop
  • 16. Baileyz Music
  • 17. Baileyz Poemz
  • 18. Baileyz Spotlight


  • November 2011
  • Oktober 2011
  • Augusti 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • April 2010
  • Mars 2010
  • Februari 2010
  • Januari 2010
  • December 2009
  • November 2009
  • Oktober 2009
  • September 2009
  • Augusti 2009
  • Juli 2009
  • Juni 2009
  • Maj 2009
  • April 2009
  • Mars 2009
  • Februari 2009
  • Januari 2009
  • December 2008
  • November 2008
  • Oktober 2008
  • September 2008
  • Augusti 2008
  • Juli 2008
  • Juni 2008
  • Maj 2008
  • April 2008
  • Mars 2008
  • Februari 2008
  • Januari 2008
  • December 2007
  • November 2007


  • Ann's Blogg
  • Beciell's Blogg
  • Bilja & Tessisen's Blogg
  • Camilla's Blogg
  • Charlotte's Blogg
  • Cleo Zatch's Blogg
  • Egoina's Blogg
  • Emelie's Blogg
  • Foki's Blogg
  • Hot Gossip's Blogg
  • Jennie's Blogg
  • Josephine's Blogg
  • Kan Dee's Blogg
  • Kortskissen's Blogg
  • Linda's Blogg
  • Lotta's Blogg
  • Malin Sofia's Blogg
  • Mamma's Blogg
  • MiMa's Blogg
  • Paradise's Blogg
  • Pubes Town's Blogg
  • Pysselgumman's Blogg
  • SWE Scrapbook Blogg
  • Scrap Addicted's Blogg
  • Smurfarn's Blogg
  • Terapi Blogg
  • Therese's Blogg
  • RSS 2.0