Dream Wedding

Som dem flesta andra tjejer så drömmer också jag om ett bröllop i framtiden, men det är ingenting jag prioriterar just nu och därför så kommer det ganska så långt ner på min önskelista. Men jag ville bara berätta för er om hur mitt dröm bröllop ser ut.

Ska det göras så ska det göras ordentligt!

 

Cermonin / Bröllopsresa:

Först och främst så kommer vi att åka på en lång bröllopsresa utomlands där vi sedan gifter oss hemlighet ute på en strand eller vid en klippavsats en vacker, solig dag. Vi ska ha två vittnen som vi kommer bjuda med på vår bröllopsresa och som kommer få bjuda med sig sina respektive. Vi kommer ha vissa dagar då vi ses allihopa, men den mesta tiden kommer jag och Jyrki ägna oss åt varandra och våra intressen som t.ex. åka på sightseeing, testa att snorkla eller shoppa loss. Vi kommer även ta våra bröllopsbilder utomlands samt att filma både resan och cermonin.

 

Bröllopsmiddag:

När vi sedan kommer hem kommer våra personligt handgjorda inbjudningskort att skickas ut till närmsta vänner och såklart familj och släkt där vi bjuder hit dem på bröllopsmiddag med dresscode. Vi kommer att hyra in catering personal samt bar personal som kommer passa upp på oss i en bra placerad lokal som skall vara lagom stor för alla gäster samt ha möjlighet för övernattning för våra långväga gäster. På bröllopsmiddagen kommer vi bjuda på en lyxig trerättersmiddag från en bra catering samt bröllopstårta och en öppen bar.

 

Bröllopsgåvor:

Självklart kommer vi vela att ha massor utav bröllopspresenter också och dem tänker vi öppna efter middagen. För dem som tycker det är svårt att hitta bröllopspresenter till oss så kommer vi att ha en lista på olika butiker med förslag på gåvor i olika prisklasser.

 

Underhållning:

Som underhållning kommer vi att ha iallafall minst en trubadur och möjligtvis ett billigare men ändå bra coverband som skall spela en kortare stund frammåt småtimmarna, och dessutom så kommer folk att ha möjlighet att roa sig själva med karaoke vid baren. Möjligen skall vi kanske också ha en DJ samt att Jyrki isåfall skall gäst DJ'a en kortare stund under kvällen. Vi kommer även ha möjlighet att visa den redigerade filmen från vår cermoni och bröllopsresa för dem gästerna som vill ta del utav själva bröllopet. Dessutom så kommer vi bjuda på två överaskningar som en liten extra krydda.

 

Överaskningar:

För att göra vårat bröllop lite extra speciellt och minnesvärt så har vi bestämt att vi skall sjunga en duett ihop, möjligen så kommer vi spela in en singel i förväg och köra playback för att underlätta för oss vid tillfället. Vi har redan valt ut en låt som vi tycker passar bra in på oss personligen och som jag skulle vela kalla "vår låt" Dessutom så tycker jag det skulle vara lite roligt om vi innan vår första bröllopsdans skulle byta om till våra bröllopskläder och sedan göra det till en liten show. Först så dansar vi traditionellt till en lugn, speciellt utvald låt i någon minut för att sedan plötsligt "släppa lös" och göra dansen till ett minne för oss alla. För dem som inte förstår vad jag menar så kan ni se ett exempel här och spola fram till 1:10 i videon ungefär.

 

Bröllopsnatten:

Bröllopsnatten har vi spenderat på våran bröllopsresa, så vi kommer att stanna kvar på festen en bra stund inpå kvällen! Varför ska man traditionellt smita från tillställningen när man spenderat flera tusenlappar på att ha den?!


Andras åsikter:
Postat av: Cina
Tack för ditt fina inlägg på min blogg, det värmde verkligen!

Det låter som ett riktigt sagobröllop synd bara att du avslöjade er överraskning :)

Kramar
2010-04-20 @ 20:44:54
URL: http://nulladiessinelinea.blogg.se/
Postat av: Cina
Det har du rätt i =)

Blir säkert hur kul som helst den dagen det nu blir :)
2010-04-21 @ 11:11:26
URL: http://nulladiessinelinea.blogg.se/
Postat av: . Pjumas . ♥
Det där låter helt underbart :) Man vill ju själv gärna bli bjuden till ert bröllop fast man inte ens känner er, men det låter som att det kommer bli kanon :D

Filmen med dansen var utmärkt :) Skulle vara kul att själv göra nåt sånt oförglömligt på sitt eget bröllop i framtiden :)
2010-04-21 @ 12:46:03
URL: http://pjumas.blogg.se/

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback