Nytt språk?

I bung, i bung *smack* i bung, i bung, i bung *smack*


  Gullunge!

Idag har jag och Jyrki varit och kikat på Josephines baby, ååååh.. så fin hon är! Man kan inte förstå hur liten hon är när man bara sett foton på henne och det blir så absurt när man sedan får se henne i verkligheten. Man ser - men man kan inte förstå att hon verkligen finns! Det känns som det var igår jag och Josephine började på Barnskötarutbildningen tillsammans och idag sitter hon här med sin egen lilla bebis i famnen. Gud vad man längtar tills man själv ska få en liten gullunge som väcker mig mitt i natten och som man kan ta med ut på promenader med vagn i solskenet. Jag är så glad för eran skull Josephine och Patrik.

Självklart hade vi ju handlat lite grejer som vi ville att Octavia skulle få på sin födelsedag =) Vi hade köpt med oss två små t-shirtar från Wheels båten som vi tyvärr inte har något kort på. Men vi hade också köpt en My Little Pony body och turkosa mysbyxor till från Lindex samt en liten nappflaska och två nappar från Barnens hus. Gud vad jag har vandrat i barn butiker på senaste tiden, det är så himla kul att kika på alla fina saker man hoppas att man själv kommer att ha råd med sen då man själv ska bli förälder. Men vi vill ju helst vänta så vi får ett sommarbarn eftersom jag själv alltid önskat att jag var född på sommaren. Men blir det någonting innan dess så  var det ödet som ville annat och det kan man ju inte ändra på =) *längtar*

 

 

 


  Ny mobil på posten

Nu är den äntligen beställd. En rosa Sony Ericsson T707. Gud vad jag längtar!!!


  VILL HA!

Åååååh, va synd att jag missade den här ur söta  baby dressen från HM för bara 179:- =/ Babyn ser ut som en liten nalle i den, med öron, svans och ramar. Någon som vet vart man kan köpa en liknande?


  Ballar av stål - Kaninkokerskan

Jag har tittat på Ballar av stål som är ett ganska roligt och galet program. Allt som allt är det trevligt att titta på MEN jag stör mig som FAN på en utav "deltagarna" eller rättare sagt "deltagarens offer" Jag blir GALEN på alla dessa män som beter sig som offer när hon stryker förbi. OM någon annan kvinna förutom hans egna flickvän/fru ger honom uppmärksamhet så faller han pladask - och hon är inte ens snygg! ( bara lite )

MEN ( tro't eller ej ) så finns det killar som verkligen STÅR UPP FÖR SIN RELATION också. Men jag fick faktiskt se 7 av 10 avsnitt för att hitta TVÅ grabbar som verkligen älskar sin flickvän tillräckligt mycket för att kunna neka Kaninkokerskan när hon gör intrång i deras revir. Dessa killar skall ha en stor eloge för det!

 

Förövrigt så är jag lite mer som Bitterfittan från Ballar av stål. Jag hatar män för att dem är så jävla puckade. Jag anser att dem bara tänker med "lill huvudet" och att dem saknar empati för andra människor. Men självklart så kan man ju inte dra alla över en och samma kam heller, jag har ju själv en riktigt fin kille som varken bara tänker med "lill huvudet" eller saknar empati men i stora drag så är det faktiskt så dem är!


  Lika som bär?

Jag tittade på Melodifestivalen deltävling III igår när det slog mig. Darin och en klasskompis till mig från Barnskötarutbildningen 07/08 är fruktansvärt lika! Eller vad tycker ni? Kommentera och säg ditt!

Alexander, det här är ju ingenting negativt - tvärtom! Vem vill inte se ut som en kändis? =)


  Vänner och bekanta

Angående mitt gratulationsinlägg till min VÄN som precis har fått barn så tog då en annan BEKANT illa upp eftersom han då tycker att jag tydligen nervärderat honom när jag kallat honom bekant.

Vad är det som är så fel med att vara bekant då? I mitt tycke så har jag få vänner och fler bekanta! Mina vänner är dem som jag VÅGAR berätta allt för och som jag KAN berätta allt för,  vänner är några som jag håller bra kontakt med och som kan och vågar stå för vad dem tycker, samt att jag vågar göra desamma för dem. Bekanta är några i ens liv som man håller av, människor man tycker om och oftast älskar men som man inte har lika nära kontakt med. Man kanske inte delar med sig utav sitt liv på samma sätt som till en vän, man delar kanske inte med sig utav åsikter och tankar utan det blir en mer ytlig relation.

Korkad ursäkt att säga upp bekantskapen på tycker jag iallafall. Men troligtvis så är det väl något annat som  är den egentliga orsaken. Vi har t.ex. många ( före detta ) gemensamma bekanta som jag har tagit avstånd ifrån på grund av olika orsaker men som han fortfarande umgås med, det är också en utav orsakerna till att han har blivit just en bekant. Men också för att vi lever två helt olika liv nu, han har familj och jag och Jyrki är ute o roar oss. Det är väl självklart att man glider ifrån varandra någon gång, men det ska väl ändå inte bara vara upp till mig att hålla kontakten? Nej, ska det vara så här så låter jag hellre bli!

Vad tycker ni? Är jag orättvis eller är det han som dragit förhastade slutsatser i den här situationen?

  Snabb Shopping!

Vad härligt med dessa soliga dagar då man sprudlar av energi och orkar ta sig in till Birsta för att shoppa loss trots att man har jobbat under dagen och skall träna på kvällen. Det var det jag gjorde igår med mina två systrar, och förutom en härlig fika på Wayne's Coffee på Birsta City så var det här det jag inhandlade:

Mörk Party topp från Lindex för 149:-

 

Mörka "jeans liknande" leggings från Lindex för 199:-

 

Örhängen från Ur & Penn för 19;50:-

 

Den rosa mini clip MP3 spelaren från Teknikmagasinet för 200:-

 

Jag köpte också ett annat par örhängen på Ur & Penn som såg ut som knappar med fyra hål i. Det var ett par rosa och ett par svarta i ett kit, men jag har desvärre inget kort på dem men alla vet väl hur knappar ser ut som va?! Det var allt jag hann med och jag är jäkligt nöjd. Annars brukar jag aldrig hitta någonting i affärer. Diverse kläder tänkte jag ha den 27'e Februari då Yvonne och hennes väninna Pernilla ska ha sammanslagen födelsedags fest. Hoppas bara att man hittar en snygg svart bolero i "rockig stil" och gärna ett schysst svart nit skärp tills dess bara och sedan är man komplett =) *Längtar*


  Besök av storken

♥ ♥ ♥ Jag är så glad, ÄNTLIGEN har en vän till mig fått barn! Josephine träffade jag genom Barnskötar utbildningen som jag gick förut och i helgen så fick hon en liten flicka som skall heta Octavia. GRATTIS GUMMAN! Jag ser verkligen fram emot att få komma och hälsa på henne och hennes familj snart ♥ ♥ ♥


  Wheels Nats Winter 2010

Jag kan inte sluta tänka på kryssningen som varit, jag har inte haft så kul på länge =) Självklart tog jag ju en del bilder också men desvärre vart dem inte så många. Jag tänkte att jag skulle försöka leva på minnena istället =) Men jag tänkte iallafall dela med mig utav några av dem bilder som jag faktiskt tog trots att jag är så emot att folk publiserar foton fritt på internet, men va fan.. alla andra gör ju det ändå så varför inte jag?!


PÅ BUSSEN NER TILL WHEELS NATS WINTER 2010


 

 

 

 

VID INCHEKNINGEN

 

 

 

PÅ BÅTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÅ BUSSEN HEM

 

 

 


  Wheels on sea

Jag har varit på kryssning med Wheels Magazine ( Wheels Nats Winter 2010 ) dvs. ett härligt gäng på 2200 raggare =) Jag kan lungt säga att det var fan den bästa kryssningen jag åkt med på läääängre. Vilka härliga människor och man fick vara den man är utan att behöva känna prestations ångest! Det var en sån härlig stämmning ombord och alla var så trevliga så jag ser grymt fram emot nästa kryssning, men tyvärr är så kör dem bara en kryssning om året =/ Hur som hellst så kan jag grymt rekomendera den kryssningen för alla party glada människor, jag kommer iallafall garanterat att kliva ombord nästa år igen! Här kommer ett par låtar som jag länge kommer att förknippa med just Wheels Nat´s Winter 2010 *Lyssna och njut*

 

Jag kan knappt vänta till sommarens kommande cruisingar


  Smart affärsidé

Ni kanske minns Marie som jag nämnde förut? Nu har iallafall en annan klasskompis till mig från Barnskötarutbildningen startat ett eget företag för en kort tid sedan. Det var en ganska så smart affärsidé hon hade måste jag säga! Hennes butik heter "Barngarderoben" och det är en second hand butik med barnkläder, jätte smart. Hur ofta behöver man inte köpa nya kläder till dessa små liv egentligen och hur dyrt blir inte det om man skall köpa allting nytt hela tiden? Dessutom så vet man inte vad man skall göra med allt det som dem redan  växt ur trots att det knappt är slitet och använt. Läs mer här!

Besök gärna Susanne Olsson's butik Barngarderoben i Nacksta i Sundsvall


  Al Fakir

Va snopen jag blev när han den där Al Fakir klev upp på scenen i Melodifestivalen 2010 i Lördags, jag trodde han BARA var programledare och skådespelare och nu gör han visst musik också..

Tills jag hörde dem nämna hans bror Nassim som tydligen jobbar på TV som barnprogramsledare, men helt ärligt.. Kan NÅGON se någon större skillnad på dessa två syrianska skönheter eller? Låten var iallafall mystisk och bra men jag vet inte om den kommer slå igenom i Eurovision Song Contest för det!

Salem Al Fakir

 

Nassim Al Fakir




Begåvad familj! Kanske skall dem göra en "Wahlgrens" och ta över hela media Sverige?


  Sveriges starkaste man

Nu har min morbror John Pasanen, tvåbarns pappa, 34år och ifrån Timrå ÄNTLIGEN tagit titeln Sveriges starkaste man. Man kan ju inte vara annat än stolt över sina släktingar! Ni får mer än gärna läsa artikeln om honom här, eller gå in på hans strongman sida här! Grattis till dig morbror, det här har du förtjänat!

Hela familjen Pasanen


  Sjuk, sjukare, sjukast

Hela veckan har varit ett helvete..

Jag har fått jobba, jag har haft skitbra tider och det blir bra med pengar MEN jag har varit sjuuuuuk som fan! Jag vet att jag inte borde jobba då, men vad fan skall jag göra? Jag har knappt någon a-kassa och även jag har räkningar som skall betalas i slutet av månaden! Jävla skit a-kassa och jävla skit Sverige.

Jag har inte varit lite sjuk heller:


- Rethosta
- Slem
- Tappar rösten
- Snorig som en öppen kran
- Täppt i näsan emellanåt
- Illamående
- Tappat matlusten
- Ont i huvud
- Ont i tänder
- Feber

Så nu i helgen skall jag vila upp mig ordentligt, jag vill ju vara frisk till Torsdag den 11/2-10 då vi ska åka på Wheels on sea aka. Rockabilly kryssningen med Cinderella. Krya på mej och Trevlig helg allihopa!

  Photobooth

Photobooth är ett cam program för Mac och man kan lägga in t.ex effekter när man ska knäppa foton. Det kan bli hur galet som helst! Här kommer några foton som jag och lillasyster knäppte i Torsdags kväll när vi var lite uttråkade. Självklart bjuder jag på mig själv =) hoppas ni inte drömmer några mardrömmar bara.





  • Nytt språk?
  • Gullunge!
  • Ny mobil på posten
  • VILL HA!
  • Ballar av stål - Kaninkokerskan
  • Lika som bär?
  • Vänner och bekanta
  • Snabb Shopping!
  • Besök av storken
  • Wheels Nats Winter 2010


  • 01. Baileyz Blogg
  • 02. Life of Baileyz
  • 03. Baileyz Darkness
  • 04. Baileyz Story
  • 05. Baileyz Thoughts
  • 06. Baileyz Wishez
  • 07. Baileyz Lizt
  • 08. Baileyz Struggle
  • 09. Baileyz Humor
  • 10. Baileyz Travelz
  • 11. Baileyz Shopping
  • 12. Made By Baileyz
  • 13. Baileyz Recipez
  • 14. Read & Seen By Baileyz
  • 15. Baileyz Photoshop
  • 16. Baileyz Music
  • 17. Baileyz Poemz
  • 18. Baileyz Spotlight


  • November 2011
  • Oktober 2011
  • Augusti 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • April 2010
  • Mars 2010
  • Februari 2010
  • Januari 2010
  • December 2009
  • November 2009
  • Oktober 2009
  • September 2009
  • Augusti 2009
  • Juli 2009
  • Juni 2009
  • Maj 2009
  • April 2009
  • Mars 2009
  • Februari 2009
  • Januari 2009
  • December 2008
  • November 2008
  • Oktober 2008
  • September 2008
  • Augusti 2008
  • Juli 2008
  • Juni 2008
  • Maj 2008
  • April 2008
  • Mars 2008
  • Februari 2008
  • Januari 2008
  • December 2007
  • November 2007


  • Ann's Blogg
  • Beciell's Blogg
  • Bilja & Tessisen's Blogg
  • Camilla's Blogg
  • Charlotte's Blogg
  • Cleo Zatch's Blogg
  • Egoina's Blogg
  • Emelie's Blogg
  • Foki's Blogg
  • Hot Gossip's Blogg
  • Jennie's Blogg
  • Josephine's Blogg
  • Kan Dee's Blogg
  • Kortskissen's Blogg
  • Linda's Blogg
  • Lotta's Blogg
  • Malin Sofia's Blogg
  • Mamma's Blogg
  • MiMa's Blogg
  • Paradise's Blogg
  • Pubes Town's Blogg
  • Pysselgumman's Blogg
  • SWE Scrapbook Blogg
  • Scrap Addicted's Blogg
  • Smurfarn's Blogg
  • Terapi Blogg
  • Therese's Blogg
  • RSS 2.0