Trancekryssning

Imorgon drar Jag, Jyrki, Yvonne, Marita, Magnus, Elenor, Jim och Robban iväg på Trancekryssningen. Fan va kul vi ( förhoppningsvis ) kommer att ha!

  Quadrapop


Tjohoo, igår slog jag mitt rekord i Quadrapop på min mobil med 75 810 poäng! Tidigare har jag briljerat med mina 43 215 poäng men äntligen har jag slagit mitt gamla rekord, OWNED! Vad är dina poäng?

  Rikard Palm

Om jag skall vara ärlig så hade jag ingen aning om vem Richard Palm var innan jag gick in på Annas Facebook idag, men efter att ha sett några klipp på You Tube med honom så har jag fått många goda skratt ikväll, han verkar ju lite yr. Jag avslutar med att lägga upp ett par av mina favorit klipp som jag hittade på honom från You Tube ikväll. Lite klipp med diverse felsägningar och udda beteenden, ha det så trevligt!








  En bloggande förskolearbetare och pedofil



Jag tror jag håller på att EXPLODERA av ilska. Jag är så jävla förbannad och upprörd - Hur kan människor vara så grymma och egoistiska och göra allt dem kan för att mätta sina egna förvridna sexuella behov? Jag skulle ställa en fråga i Flashbacks forum angående en bana på Boda Borg som jag och min syster verkligen vill kunna lösa till nästa gång och så springer jag på denna artikel om en pedofil som arbetar på en förskola i Stockholm och som bloggar helt öppet och ogenant om det. Kanske jag själv tar åt mig en del med tanke på min egen barndom, men jag anser att Pedofili är en sjukdom och dem som är pedofiler ser inte själva hur sjukt dem är! Därför borde dem låsas in på en anstalt någonstans och aldrig någonsin bli utsläppta utan ständig övervakning och kontenuelig terapi. Det är det "finaste" jag kan säga om pedofiler här på bloggen, men egentligen vet vi "friska" människor vad jag egentligen menar med det! Här hittar ni hans personliga blogg och här hittar ni ett inlägg om hans arbete på förskolan som han jobbar på - som jag anser snart verkar nå sin kulmen om ett sexuellt övergrepp inom en snar framtid. Jag menar, vad händer när han inte längre får sina kickar av att bara "titta" och "vidröra" barnen?! Barn är det viktigaste i världen och det vackraste man kan få, och dem ska ALDRIG, ALDRIG NÅGONSIN behöva vara med om att en vuxen människa vill tillfredställa sina egna förvridna, sexuella behov! Hur kan han leva med sig själv?

Jag tycker att det är direkt OLÄMPLIGT att den här killen ska jobba på förskola oavsett om han har eller inte har gjort något mot barn. Han själv skriver i sin blogg om att han tycker att det inte borde ha någon inverkan eftersom han sköter arbetet som han ska. Men skulle DU SOM FÖRÄLDER vela lämna ditt barn på förskolan om du VET att en i personalgruppen är pedofil? Du vet att han håller om henne/honom på dagarna när du är på jobbet/skolan, studerar hennes/honoms kropp, fantiserar om henne/honom och vad han skulle vela göra - och kanske till och med bara är en kort bit ifrån att ta nästa steg, dvs utföra en gärning av sexuellt ofredande. Nej, jag är upprörd och illamående men det värsta är nog alla kommentarer han fått i sina inlägg. Dem flesta borde komma från upprörda medmänniskor och barnfamiljer men han har fått kommentarer av sånna med samma sexuella läggning som uppmuntrar och diskuterar diverse ämne.

Bilden som jag använt mig av i inlägget säger mer än 1000 ord om vad ett offer för pedofili går igenom.

Det skall inte göra ont att vara barn!

  Humor på hög nivå - HippHipp

Jag är helt förälskad i Anders Jansson och Johan Westers humorprogram HippHipp som gick på SVT för många år sedan. Inget humor program har fått mig att skratta så gott som jag gör då jag ser dem och humorn är ren och skär parodi på professionell nivå. Men istället för att jag ska försöka förmedla via bloggen hur bra HippHipp egentligen är så kan ni istället få se några utav mina favorit sketcher ifrån programmet och sedan själva bedömma vad ni tycker. Men kom ihåg; smaken är ju som baken!



Den händiga fårhunden


Flygplans kaparna


Svenska för nybörjare


Vem vill bli miljonär


Ikeas lekrum


Tiffany Persson på Viktväktarna


Det osammanhängande melodikrysset


Den hängivna hejarklacken

  Boda Borg sommaren 2009


Vi har ju en egen tradition i familjen, varje sommar och även iår har vi tagit oss en hel familjedag på Boda Borg i Torpshammar, som förövrigt är Sveriges FÖRSTA Boda Borg. Jag, Liza och Jyrki var ett lag och mamma, Jocke och Ellinor var i ett lag, Janåke stannade hemma iår på grund av sjukdom. Det vart verkligen en heldag också, vi åkte tidigt så vi var framme kring 11 och sedan åkte vi därifrån efter 18 så alla vi lär ligga i träningsvärk imorgon. Jag, Jyrki och Liza klarade av 10 banor av 21 den här gången, varav 2 st var helt nya. Sedan grillade vi under tak i regnet, men det var mysigt ändå! Det var svalt och så är det skönt att slippa solen när man redan är dö svettig och varm. Dem banorna vi klarade av iår var:

Gröna banor - Bara problemlösning
Lucky 13 ( ny )
Y-Banan
Labyrinth
Dark
Check

Röda banor - Mycket problemlösning och lite kroppslig ansträngning
Expedition viking ( ny )
Bodathlon
Cave

Svarta banor - Lite problemlösning och mycket kroppslig ansträngning
Metal
Sport

För er som inte riktigt har koll på vad Boda Borg är så kan jag berätta att det är ungefär som "Fångarna på Fortet" eller som ett TV spel / data spel - fast live. Jag har kopierat en del utav den nedstående texten ifrån Boda Borgs hemsida som förklarar lite bättre för er hur det går till.

"Aktiviteterna i äventyrshuset handlar om samarbete, laganda, problemlösning och humor! Tillsammans, tre-fem personer, bildar ni ett lag. Uppgiften är att hela laget ska klara sig igenom en bana genom att lösa olika utmaningar på en begränsad tid, ca 1,5 - 3 min. Alla i laget behövs och ni måste hjälpas åt för att klara er. Här finns många olika och utmanande banor av fysiskt varierande svårighetsgrad som är markerade med olika färger ( röd, grön och svart ) I varje bana finns det mellan 2 - 5  utmaningar, uppdelade i olika rum som ska lösas, oftast under samma "tema" Man får inga instruktioner, utan laget ska själva lista ut vad uppgiften är och där kommer problemlösningen in. Om man klarar uppgiften så får man gå vidare till nästa utmaning i banan och om ni inte klarar uppgiften så får börja om igen från första utmaning i banan"

Det är en jätte rolig aktivitet som passar ALLA människor som går på två ben. Tjocka, smala, vältränade, otränade, feltränade, mörka, ljusa, barn, vuxna, unga, gamla, smarta, dumma, snabba, långsamma, korta, långa, tjejer, killar osv. Det finns även möjlighet att ha sin svensexa, möhippa, födelsedagsfirande, skolresa, konferens eller liknande där. Har du inte redan testat Boda Borg så gör det snart - Jag tror inte att du kommer att ångra dig! Själv ska man nog dit snart igen, fast med vännerna den här gången ;-)



  Tradera

Jag är en utav dem som precis upptäkt fördelarna med Tradera och hittills är jag nöjd. Jag vann budet på mitt efterlängtade "Trucker Girl" halsband i silver för bara 105 kr. Det halsbandet har jag sökt i ungefär ett år nu och äntligen hittade jag det! Men det är väl som dom säger, den som söker - finner!


  En kaka om dagen..

Själv är jag förtjust i Amerikanska bakverk och jag har länge velat testa att göra Amerikanska chocolate chip cookies. Ni vet dom är stora choklad kakorna med chokladbitar i, krispiga kanter och mjuka, nästan lite sega i mitten. Äntligen hittade jag ett vettigt recept på dem som jag genast testade och resultatet vart över förväntan! Jag kommer garanterat att göra flera, men kanske en aning mindre nästa gång.


300g smör
2 1/4 dl socker
2 1/2 dl brun farin
2 ägg 
3 tsk vanillinsocker
7 1/2 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
4 msk kakao
200 g choklad (grovhackad, vit eller mörk)

Smält smöret. Vispa ihop farin, ägg och vaniljsocker. Blanda sedan i det smälta smöret och vispa in ordentligt. Blanda sedan i resten av ingredienserna. Fortsätt att blanda tills smeten blir ganska seg och kola aktig, då blandar du till sist i den grovhackade chokladen. Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut lite lätt på plåtar klädda med bakplåtspapper. Grädda i 175 grader ca 10 minuter. Kakorna ska ha flutit ut till ganska stora platta kakor, de är fortfarande lite svällda när de är klara i ugnen men sjunker ihop när de väl kommer ut och får svalna. Låt kakorna dock svalna lite på plåten innan du flyttar dom till ett galler, för precis när de kommer ut från ugnen så är de fortfarande ganska mjuka och kan således gå sönder och du börjar flytta dom på en gång. Låt dom svalna och sen kan de ev. förflyttas till kylen med plastfolie över. Ju längre du låter dom bli kalla desto krispigare och sega blir dom. Vill du göra ljusa cookies så tar du bara bort kakaon. Man kan också byta ut chokladen i kakorna mot t.ex. russin, nötter eller nonstop.

  Pedometer


  Eksjö Hus

Som ni säkert redan förstått så är vi sugna på att flytta till hus och samtidigt som vi håller ögonen öppna för lämpliga objekt ( med tanke på renovering ) så fantiserar vi också om att bygga ett het nytt hus. Äntligen har jag hittat en byggfirma som visar sig ha "unika" designer med allt det vi söker i ett drömhus. Tyvärr så kan vi fortfarande inte mer än drömma oss bort, men då är vi iallafall förberedda när det väl är dags!


  Djur och människor

Jag tycker att det är hemskt att se hur vissa människor behandlar sina djur. Katter som tas ihjäl pågrund av petitesser eller lämnas åt sina öden, hundar som blir misshandlade eller vanvårdade osv. Djur är ett ansvar och skall behandlas som ditt eget barn! Djur är ju så kloka och vi är inte alldeles för olika varandra ändå, och det kan den här videon bevisa. Den handlar om ett kärt återseende mellan ett lejon och två människor som en gång levt tillsammans. Dem förklarar mer i klippet om själva historien, så se och gråt!


  Kreativitet på högsta nivå!



När jag bodde i Luleå så hade jag inte många riktiga vänner. Men en utav dem jag tyckte mycket om var Evelyn som jag ( även fast vi gick i samma skola ) tappade kontakten med redan på högstadiet. Hon var en kreativ och begåvad tjej med stora drömmar och det blev ju något vettigt av henne också! Det visade sig att hon började intressera sig för kläder och hon har varit modell till ett gäng plagg på sidan Odium Clothing där bilden förövrigt är tagen ifrån. Sedan har hon också designat kläder och har startat ett eget märke som heter just "Evelyn Frantti" och nu har hon också gått en utbildning i Göteborg där dem gjorde en kläd kollektion av godis och papper, som det sedan gjordes ett repotage om och det kan ni läsa om här!

- Kreativt va?!

  Meningen med livet?!

Livet är en strid, striden är en kamp, kampen är en häst, hästen är en dragare, dragaren är ett statsbud, statsbudet är en knöl, knölen är en potatis. Slutsats: Alltså är livet är en potatis!


Ja men då är det inte konstigt att det går som det går då..

  Bärbar dator säljes i v-norrland

Nu ska jag sälja min gamla pärla med tillhörande dator mus, så jag har lagt ut en annons på Blocket. Det är en bra dator som aldrig krånglat. Vi satte ett högre pris på 3500:- eftersom dem flesta vill pruta på varorna där, men går det så går det - och det är ju bara bra om man slipper förlora så mycket på att sälja, jag köpte den ju för över 7000:- Är du intresserd så kan du bara höra av dig via min blogg eller på blocket!


  Baby blues

Ååååh hur kan allt vända från ena stunden till den andra så fort? Jag var ju så glad och rent utav lycklig alldeles nyss, så som jag inte känt på mycket länge.. men igår på promenaden med Jyrki pratade vi framtid, skola, jobb och barn. Jag blev faktiskt ganska tagen när man tänkte på att tiden har sprungit iväg från oss. Jag hade ju velat ha barn tidigt, men ekonomin har alltid varit ett problem för mig. Jag har försökt skaffa mig en bra stabil ekonomi men det har alltid blivit lite strö vick hit och dit och faktiskt så är den enda trygga ekonomin som jag haft - studiestödet. Jyrki har ett fast arbete på Permobil där han jobbat nu i snart 15år, men lönen där är ur usel. Jämför man hans arbetsuppgifter med samma arbetsuppgifter på andra företag skall han tjäna minst 5000:- till, så han vill ju förståss byta jobb. Jag har ju som sagt inget att gå tillbaka till, så får jag inget vick har jag ingenting. Inte bidrag, stöd i olika former eller ens alfa kassa. Hur ska man kunna skaffa sig ett drömliv med den lilla familjen med ingenting? Hur ska jag kunna försörja barnen utan en ordentlig mamma penning? Nä, då låter jag hellre bli! Det är alldeles för många barn som får växa upp i sådana familjer och min ska inte vara en utav dem. Men ändå, nu är jag ju 25år och jag vill ha minst två barn innan jag fyller 30år så det är dags att jag ligger i nu. Men hur fan ska jag kunna få ett jobb utan ens ett slutbetyg från gymnasiet? Dessutom måste man ju gå en KY utbildning eller högskola sen om man ska ha en chans till fast anställning. Vill man sen ha jobb ska man skaffa sig bra meriter, referenser och betyg men hur ska jag kunna kräva mina arbetskompisar om sådana saker? Jag har inget kaxigt självförtroende så jag skulle våga fråga efter det och ingen stark självkänsla att verkligen stå för det andra har sagt åt mig, att jag är bra på det jag gör. Nä, det är bara lite av vad som surrar runt i min skalle just nu!


  Mitt nya "datakit"





  • Trancekryssning
  • Quadrapop
  • Rikard Palm
  • En bloggande förskolearbetare och pedofil
  • Humor på hög nivå - HippHipp
  • Boda Borg sommaren 2009
  • Tradera
  • En kaka om dagen..
  • Pedometer
  • Eksjö Hus


  • 01. Baileyz Blogg
  • 02. Life of Baileyz
  • 03. Baileyz Darkness
  • 04. Baileyz Story
  • 05. Baileyz Thoughts
  • 06. Baileyz Wishez
  • 07. Baileyz Lizt
  • 08. Baileyz Struggle
  • 09. Baileyz Humor
  • 10. Baileyz Travelz
  • 11. Baileyz Shopping
  • 12. Made By Baileyz
  • 13. Baileyz Recipez
  • 14. Read & Seen By Baileyz
  • 15. Baileyz Photoshop
  • 16. Baileyz Music
  • 17. Baileyz Poemz
  • 18. Baileyz Spotlight


  • November 2011
  • Oktober 2011
  • Augusti 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • April 2010
  • Mars 2010
  • Februari 2010
  • Januari 2010
  • December 2009
  • November 2009
  • Oktober 2009
  • September 2009
  • Augusti 2009
  • Juli 2009
  • Juni 2009
  • Maj 2009
  • April 2009
  • Mars 2009
  • Februari 2009
  • Januari 2009
  • December 2008
  • November 2008
  • Oktober 2008
  • September 2008
  • Augusti 2008
  • Juli 2008
  • Juni 2008
  • Maj 2008
  • April 2008
  • Mars 2008
  • Februari 2008
  • Januari 2008
  • December 2007
  • November 2007


  • Ann's Blogg
  • Beciell's Blogg
  • Bilja & Tessisen's Blogg
  • Camilla's Blogg
  • Charlotte's Blogg
  • Cleo Zatch's Blogg
  • Egoina's Blogg
  • Emelie's Blogg
  • Foki's Blogg
  • Hot Gossip's Blogg
  • Jennie's Blogg
  • Josephine's Blogg
  • Kan Dee's Blogg
  • Kortskissen's Blogg
  • Linda's Blogg
  • Lotta's Blogg
  • Malin Sofia's Blogg
  • Mamma's Blogg
  • MiMa's Blogg
  • Paradise's Blogg
  • Pubes Town's Blogg
  • Pysselgumman's Blogg
  • SWE Scrapbook Blogg
  • Scrap Addicted's Blogg
  • Smurfarn's Blogg
  • Terapi Blogg
  • Therese's Blogg
  • RSS 2.0