Nu flyttar jag

Nu flyttar jag till Östersund fram till December, sedan får vi se vad som händer efter jul. Antingen flyttar jag hem till Timrå och pendlar emellan, eller så flyttar jag till en egen lägenhet i Östersund resten av tiden om jag nu lyckats att få tag på någon. Men tillsvidare så "flyttar" jag min blogg och fortsätter att uppdatera på min studentblogg istället.

  Manson - Glömmer dig inte!

R.I.P

In beloved memory of Manson the cat

  Baby blue eyes

Nu när jag är en bit påväg mot min dröm så är jag också några steg närmare ett stabilt familjeliv med hus, hund och barn och därför går mina tankar mycket kring barnnamn igen. Jag vill att mina barn skall ha speciella namn och ha minst två mellannamn. Det är lite roligt att filosofera om det och jag har redan valt ut förstanhandsval och andrahandsval, dem kan givetvis förändras med tiden men just nu ser dem ut såhär. För- och efternamnet i fetstil.


1. Thyra Heidi Nathalie Lampi

1. Adrian Milton Valentin Lampi

2. Naima Emily Lampi

2. Assar Lauri Lampi

  Esteten

Jag är ju i grunden en estet och jag älskar alla estetiska ämnen förutom att själv spela teater, älskar dock att se på teater även om det sällan blir av. Hur som helst så har jag länge suktat efter en ny digitalkamera, gärna en systemkamera eller en näst intill lika bra. Dock har jag ännu inte lärt mig att fotografera så bra ännu så jag måste lära mig det först innan jag ville köpa en ny, dyr systemkamera. Så jag beställde en likadan kamera som mamma fick av Janåke när hon fyllde år, som jag skall ta med mig till Östersund och med hjälp av den skall jag försöka fylla min nya studentblogg med bilder.

CANON POWERSHOT SX30 IS 3.679:- på Dustin Home

 

Men inte nog med det så har jag även ganska länge funderat på att börja spela gitarr. Jag har alltid fashinerats utav dem där ( oftast killarna ) som tar med sig gitarren på festen och spelar lite kända visor på kvällskvisten som alla sjunger med i. Det blir en sån mysig stämning för man kan förmedla så mycket m,ed en gitarr. Men det har bara aldrig blivit av tidgare att man köpt en gitarr och lärt sig spela, men nu har jag gjort det. Jag köpte en hyffsat billig "nybörjar" gitarr och lite tillbehör såsom en väska att bära den i, en ställning att ha den på när jag inte spelar och en stämningsapparat så att jag kan stämma den.

AKUSTISK GITARR AKUSTICA 399:- på Hobbex

 

Så nu har jag lite att göra på min fritid. Istället för att sitta vid datorn eller TV'n som jag brukade göra här hemma så skall jag börja träna mer och sedan lära mig att fotografera och spela gitarr. Något som jag velat lära mig länge men som bara inte har blivit av.


  Han fattas mig

Det känns i hela lägenheten att han är borta nu. Även om man inte alltid såg honom så kunde man känna av hans energi, men nu är den borta. Det är faktiskt riktigt tomt nu! Jag har gråtit hela eftermiddagen, ögonen är röda och huvudet bankar hårt. Jag kommer aldrig glömma dig min lilla bebis. Hoppas du finns här runt omkring oss nu och att du har det bra där du är. Jag vill så gärna krama om dig så som jag gjorde förut, innan du blev sjuk. Du var så speciell. Liksom Smulan och Viktor så hade du också en helt egen, unik personlighet. Ingen kan vara som du Manson. Jag ville ha dig från första dagen då jag såg dig hos mamma. Varje gång hon sa att en katt hade blivit såld så blev jag orolig att det var du, men du väntade på oss tills det bara var du och Jansson kvar. Jansson ville mamma ha så till min lycka fick du följa med oss hem den där gången för ungefär 10år sedan. Liten, ljus beige och riktigt busig kattunge var du då, så jag blev tokig på dig och dina små egenheter. Men trots det var du så underbar och speciell och mitt hjärta smälte för dig. Hur skall vi kunna leva vidare utan dig? Mamma älskar dig och jag saknar dig så otroligt mycket.

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig!


  Ängla katt

Nu har våran lilla älskade Manson kämpat färdigt och fått somna in. Jag kan inte beskriva hur ledsen jag är över att förlorat honom. Det känns så overkligt att han lilla hjärta har slutat slå och att hans små lungor har fått andas ut för sista gången. Manson har vi haft nu tillsammans i ungefär 10års tid och det känns som han alltid har funnits hos oss. Men nu finns han inte längre, bara hans minne. Jag förstår att jag har varit egoistisk som ville hålla honom kvar, men han verkade inte ta alltför stor skada av sin sjukdom fram tills för några veckor sedan då han liksom tappat aptiten på livet. Han kunde ligga och stirra rakt ut i luften utan att röra sig i flera timmar, så jag tror att han iallafall måste ha haft ont den sista tiden. Förhoppningsvis så har han inte haft alltför ont, alldeles för länge. Men nu är han fri från det, fri från det onda. Jag hoppas att han förstår att jag älskar honom så mycket och att det gjorde så ont att fatta det här beslutet även om hans "favorit människa" var Jyrki, som också fick följa med honom in. Jag klarade inte av att se honom somna in så jag valde tillslut, efter mycket betänketid, att stanna hemma. Farväl Manson, min lilla ängla katt.

Jag älskar dig!

  Nya mål

Nu när jag verkligen skall ta itu med min dröm om att studera till socionom så måste jag finna nya mål och drömmar att följa. Jag har redan funderat på vad jag skall börja med för projekt under skoltiden i Östersund och jag har några saker som jag skulle försöka fullfölja. Mycket kan ju hända på 3,5år och jag kommer inte vara densamma när jag kommer tillbaka.

- Gå ner i vikt
Ständigt det där pratet om att gå ner i vikt från min sida, men ingenting händer. Men med en stramare budget så man inte kan stoppa i sig "onödig energi" och ett betydligt tråkigare privatliv som uppmanar till aktiviteter att mår bra av så kommer troligtvis motivationen att förbättras.

- Lära mig att behärska mina tvångstankar
Mina tvångstankar/handlingar blir faktiskt betydligt bättre då jag har andra saker att fokusera på, särskilt om jag vill göra bra ifrån mig i skolan eller på jobbet. Det är nämligen så att dessa rutiner kräver enormt mycket tid och energi som jag nu kommer lägga på helt andra saker.


- Lära mig att spela gitarr
Jag är ju ganska så estetisk och gillar näst intill allt inom det området, förutom att själv spela teater. Jag tror att det skulle vara roligt att kunna behärska ett instrument, särksilt gitarr tycker jag verkar vara intressant då man kan förmedla så mycket känslor med det instrumentet.

Önska mig lycka till!

  Baileyz lista

DAGENS
Bästa: Att jag sålde bort lite grejer från loppisen.
Sämsta: Att jag har "lock" i örat fortfarande :-/
Kläder: Mysbyxor och t-shirt ;-) Lol.
Mat: Råstekt potatis och falukorv ( min favorit mat )
Låt: Ingen.
Tv program: 2 and a half men.

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jyrki, min sambo.
Såg dig gråta: Manson, min kisse.
Såg dig skratta: Ingen.
Du gick på stan med: Mamma.
Du gick på bio med: Liza.
Skickade dig ett e-mail: C-Boi.
Skickade dig ett sms: En tjej som skulle köpa mina bordslampor.
Ringde dig: Jyrki.

HAR DU UNDER SENASTE DYGNET
Gråtit: JA!
Skrattat: Bara ytligt.
Kramat någon: Nä.
Kysst någon: Nope.
Ätit: Ja, tyvärr.
Saknat någon: Mmm.
Sagt "Jag älskar dig": Nada.
Sjungit: Nehepp.
Varit utomhus: När jag sprungit mellan garaget och lägenheten bara.
Köpt något: No way.

FEM SNABBA
Salt eller surt: Surt =)
Sommar eller vinter: Sommar, sommar och sol.
Kaffe eller te: Té med honung och mjölk.
Ensamhet eller tvåsamhet: Ensamhet, just nu iallafall.
Krogen eller soffan: Soffan.

HAR DU NÅGONSIN
Blivit arresterad: Nä, faktiskt inte.
Tatuerat dig: Nej, inte det heller.
Piercat dig: Ja, en i näsvingen och en i tungan. Har tagit bort båda.
Varit gift: No way.
Varit förlovad: Ja, typ nu.
Krossat ett hjärta: Troligtvis inte.
Fått ditt hjärta krossat: Många gånger.
Sett någon dö: Nej.
Dansat i regnet: JAAAAA!

  Jag följer min dröm

Tänk va nära jag är min dröm nu, och tänk va bra det har gått trots allt även om jag inte gjort precis som alla andra. På Lördag den 27/8-2011 flyttar jag ju till Östersund och där kommer jag bo minst fram till December. Sedan får vi se om jag "måste" flytta tillbaka till Timrå och pendla hela vårterminen eller om jag får tag i en egen studentlägenhet eller hyresrätt tills dess. Jag har nämligen fått tag i en studentlägenhet på Frösön som jag skall hyra i andra hand av en tjej som också går socionomprogrammet, men som skall göra sin praktik på annan ort nu i höst. Perfekt deal för mig då jag även får ta med mig mina katter. Dessutom så är det ju bra att jag kan få installera mig i stan samt komma in i rutinerna på skolan så snart som möjligt och framförallt att slippa pendla. Så snart kommer jag till stor del bara att uppdatera ifrån min studentblogg, adressen dit hittar ni här!

  Julkort 2010

Förra året 2010 så scrappade jag några julkort som jag hade tänkt att skicka iväg till släkten i norr, men av olika skäl kom dem aldrig iväg med posten. Jag hade tänkt att skicka dem iår istället, men eftersom vi skall ha en liten "Garage Loppis" här hemma imorgon så tänkte jag att jag lika gärna kunde testa att sälja dem på den för att se om det finns något intresse av sådant med tanke på att jag är lite småsugen att starta en "Scrap & Shabby Chick" webb butik i framtiden. Dem kort som jag då skulle sälja kommer vara liknande dem här julkorten, dvs. lite enklare och billigare. Men som vanligt vill jag ju publisera alla mina alster på bloggen innan, det blir som en sorts portfolio för mig. Orsaken till att jag inte publiserade dem tidigare var för att jag var orolig att någon släkting som egentligen skulle fått korten skulle sett dem i bloggen innan. Men här kommer dem nu iallafall:


 


 


 


 

 


  Paus för att finna mig själv

 

Jag är ganska så förvånad över mig själv att jag VÅGAR lämna mitt "gamla liv" så här tvärt utan minsta ångest och sorg. Jag som ALLTID har förlitat mig på andra hela mitt liv. Jag har ju aldrig egentligen bott själv en längre period, handlat mat och betalat räkningarna helt själv. Jag har ju alltid haft stöd från mamma när det gäller att ta reda på viktig information såsom frågor kring A-kassa, facket, skola, arbete osv. Men nu VILL jag flytta dit ingen som jag känner finns; ingen släkt, familj eller vänner, där ingen kan stötta mig om jag bryter ihop totalt. Men jag vet ju att jag behöver en nystart i livet  efter allt som hänt och vad passar bättre än att byta miljö och börja studera? Det kanske inte egentligen är en nystart som jag behöver utan snarare en paus från mitt vanliga liv tills jag fått lite mer kött på benen. Kunskap och erfarenheter för att kunna få arbetsmöjligheter, en utmaning att vara social och lära känna nya människor. En känsla av att "jag kan själv" genom att bo ensam i 3år. Något som många andra går igenom utan att ens blinka. Men jag har varit så otrygg hela mitt liv att jag inte vågat göra detta förut. Visst är jag nervös och rädd, men också uppspelt och nyfiken. Jag behöver helt enkelt en paus i mitt liv för att finna mig själv.

  Festivalsommaren i Sundsvall 2011

Oj, vilken fest den här sommaren har varit. Förutom alla förfester och krogbesök så har det varit festival på festival under en period och jag har nästan hunnit gå på varenda en och jag har haft jätte roligt. Men det kunde jag faktiskt behöva efter den här jobbiga våren som varit för min del. Tyvärr så blir det ju ofta så att man dricker en aning för mycket om man inte mår så bra inombords, vilket jag också gjorde vid några tillfällen. Men det bjuder jag på, ingen är ju perfekt. Dags för en återblick av festivalsommaren i Sundsvall:

Gatufesten 04-09 Juli 2011
Jag och ett gäng samlades hos mig på onsdagen den 6'e (gratisdagen) för att grilla, förfesta och ta bussen in till stan. Förfesten och stämningen var bra, men själva gatufesten sög verkligen. Jag kan tänka mig att det hade varit roligare på fredagen eller lördagen. Men tyvärr skulle vi ju på semester till Finland då, dessutom så vill man inte lägga såpass mycket pengar för att bli full i en stor folkmassa. Jag brukar ju ändå aldrig kolla på några artister så det känns lite som att slänga pengarna i sjön.

Air Festival 29-30 Juli 2011
Visst var man lite sugen att gå, men tyvärr så satte både ekonomin och måendet käppar i hjulet för mig. Vi gick aldrig på den festivalen men nu i efterhand ångrar jag mig faktiskt lite.

Timrå Folkfest 04-06 Augusti 2011
Självklart måste man stötta ett evangemang från Timrå som dessutom är gratis, även om det inte var något speciellt i musikväg vilket inte spelar så stor roll för mig. Det var trevligt att förfesta med goda vänner, träffa människor man känner ute på byn och leka av sig lite. Dessutom så är det så otroligt skönt att för en gångs skull ha gångavstånd dit och hem.

Sundsvalls Drakfestival 10-14 Augusti 2011
Vi var ett gäng som samlades hos Yvonne på Fredagen den 12'e för att förfesta och sedan ta bussen in till stan. Förfesten och stämningen var som vanligt på topp även om man var lite sliten efter allt festande sedan tidigare och egentligen hade velat stanna hemma och mysa.

Selånger Marknad 19-21 Augusti 2011
Till helgen så är det Selånger Marknad och även där kan man sätta sig i ett öltält på kvällskvisten, men för min del så skall jag bara gå på Lördag och kika på knallarna under dagen. Jag är så less på fest och alkohol nu efter sommarens bravader att jag inte har något behov av det längre och det gäller ju att lämna festen när man ligger på topp.

  The train

Ibland kan man jämföra livet som ett tåg på ett räls som rusar fram. Det gäller att man inte missar ett tåg för att hitta nya äventyr, och ibland kommer oväntade saker upp efter vägen som får oss att välja helt nya vägar som vi aldrig ens visste fanns där. Jag är ganska nöjd med den vägen jag valt i livet trots att det har tagit mig en längre stund att komma fram till mitt mål, men jag får helt enkelt se det som erfarenheter istället annars blir jag bitter. Men ibland undrar man hur livet skulle se ut om man bara gjort några enkla justeringar efter vägen eller andra val som gav andra sorters erfarenheter. Vem hade jag varit då?

If you missed the train, one can not help but wonder what could have been..

  Studentbloggen

 

Hej mina trogna läsare. Nu har jag skapat en ny blogg där ni kommer att kunna följa mig under min studietid Östersund som socionomstuderande. Länken till bloggen hittar ni här!

  Book Book

Har man en Macbook så kan man bara inte låta bli att köpa den här ursnygga datorfodralet Book Book från Gadgettown. Det kostar endast 879;- och finns för Macbook 13" och Mackbook 15" med röd eller brun rygg. Själv valde jag den röda till min lilla vita Macbook, trots att fodralent inte rekomenderas för dem vita utan endast för dem i aluminium. Men jag kunde helt enkelt inte motså den längre! Dessutom behöver jag snabbt kunna ta med min dator till och från skolan, eller andra möjliga arbetsplatser nu när jag skall börjar studera. Då vill jag inte konka runt med en stor datorväska med alla tillbehör i. Fin va?


  Bögar är inte guds barn, sa prästen

Jag brukar vanligtvis kika på Allsång på Skansen, men den här sommaren har det bara inte blivit av. Jag har inte sett ett enda avsnitt. Men tydligen så har Grotesco gänget blivit polisanmälda för "hets mot folkgrupp" iochmed deras framträdande i programmet i slutet av Juli, ni kan själva läsa artikeln i Aftonbladet här!

Självklart blev jag nyfiken och kikade på sketchen som dem hade utfört och det enda jag kan säga är att jag klart och tydliget kan läsa mellan raderna och att det inte alls handlar om att nervärdera homosexuella, snarare tvärtom. Dem gör en parodi på samhällets trångsynthet, i synnerhet dem djupt religösa och fundamentalisterna som har djupt ankrade fördomar om homosexualitet. Och jag tycker dem gör ett strålande jobb! Se..

 

I texten kan man höra följande vers "I bibeln står det skrivet det är bögarnas fel, jag vet inte vilken rad och vers, kapitel eller del. Men nånstans här i står det det är bögarnas fel" och det är PRECIS där ironin kommer in i låten. För i bibeln så står det absolut ingenting om att förakta homosexuella, utan snarare tvärtom. Jesus älskade ALLA människor och han förmådde människor att också älska alla precis som dem är och det har fundamentalisterna och dem djupt religösa kristna samt dem med dessa fördommar fått om bakfoten. Men vart kommer den här rädslan och fobin ifrån någonstans egentligen?

 

Det handlar såklart om kärleken mellan kvinna och man så att BARN skall kunna sättas på jorden och att vi kan leva vidare. Homosexuella får ju naturligtvis inga barn på eget behag av ganska så naturliga skäl. Men tyvärr så finns det redan alldeles för många barn idag som inte har ett bra och tryggt hem att komma hem till, eller barn som inte har ett hem överhuvudtaget. Det är väl bättre om ett homosexuellt, kärleksfullt par får adoptera ett barn än att en kvinna och en man skaffar ett barn tillsammans som dem sedan vanvårdar på ett eller annat sätt? Det finns många som aldrig borde blivit förälder.

 

Jag vet inte hur många sexuella övergrepp som sker inom hemmets fyra väggar varje år, jag vet inte hur många fysiska slag varje barn får från sina föräldrar och jag vet inte hur mycket psykisk misshandel som alla barn får utstå varje dag. Men vi måste inte vara så fyrkantiga och egoistiska att inte låta ett barn få ett bra hem om det BARA handlar om att paret som vill adoptera är homosexuellt? Nu behöver det inte vara så att alla homosexuella adoptivföräldrar är bättre än straighta föräldrar, men när det väl händer så ska man alltid se utifrån barnets eget bästa. Dessutom så försvinner fördomar ju mer man rotar i dem.


I resten av låten skuldbelägger dem homosexuella för diverse onödigt ont i världen, men vem som helst förstår ju att det omöjligt är dem homosexuellas ansvar att "Vin & Sprit inte längre finns i Sverige" och att "Schlagerfestivalen inte vill ta slut" utan att det snarare är en parodi på fördomen i sig, en s.k satir. Fördomar handlar ju om okunskap och säkerligen så har homosexuella blivit anklagade för både den ena och den andra genom åren. Ni kan läsa hela texten till låten här om ni själva vill analysera den. Självklart så kan man ändå misstolka budskapet i låten, man kan misstolka allt. Och det är säkerligen just därför som dem är anmälda. Men jag vet att Grotesco gänget menade gott trots att dem levererar på ett lite klumpigt och upprörande vis, men det är ju deras sorts humor. Kom ihåg: Alla människor är lika mycket värda oavsett vad vi har för olikheter.


  Highway Girl

I'am a highway girl, on the road again... ♪

För inte så länge sedan när jag upptäckte att jag måste rensa ur lägenheten och källaren från gamla saker. Jag funderade på hur det kunde ha samlats så mycket saker på hög, som vi egentligen bara kunnat ge bort, sälja eller slänga, när det aldrig har blivit så förut. Då kom jag på att vi brukar ju flytta med jämna mellanrum och då rensar man ju automatiskt utan att ens tänka på det, man vill ju liksom inte ta me sig en massa onödiga saker från en lägenhet till en annan. Och nu har vi bott på samma ställe ett bra tag eftersom vi båda trivdes med lägenheten, läget och bostadsorganisationen. Men trots att jag trivs så finns det något innuti som gnager i mig att jag bara måste röra på mig igen, jag känner mig rastlös. Det har säkert med min uppväxt att göra, vi flyttade ganska mycket då.

Jag är ju född i Gällivare, trots att både mamma och pappa bodde i Kiruna. Men när jag var nyfödd så flyttade mamma och pappa med mig till Dalarna, Öje där pappa hade fått jobb. Kort därefter flyttade vi till Bräcke, Fanbyn och efter några år flyttade vi till ett större hus i Östersund, Fåker där pappa hade fått ett nytt jobb. När jag hade börjat skolan där så skilde sig mamma och pappa och dem flyttade båda upp till Kiruna, pappa tillKurravaara och resten av familjen tillTuolluvaara.Jag gick i skolan där under en kortare tid och kom aldrig in i gemenskapen, så ganska så snart flyttade mamma med oss till Luleå, Porsön där jag började i tvåan. Vi träffade pappa vid ett fåtal tillfällen där han bodde i Kurravaara, men tillslut gav han upp om oss och sedan dess har jag varit utan en pappa. Jag var fortfarande tillbakadragen, otrygg och blyg efter alla omtumlande händelser från barndomen och alla dessa flyttar så jag hade fortfarande svårt att få vänner och komma in i gemenskapen. När jag sedan skulle välja inriktning på gymnasiet så hade mamma träffat en kille i Sundsvall som vi skulle flytta ihop med. Jag tyckte det var en bra idé att börja om på nytt och jag såg jag min chans att förändra mitt osäkra beteende så jag kunde få skaffa mig ett socialt nätverk, vänner var så viktiga när man levt så många år utan dem. Men när vi sökte bostad så valde mamma och mammas nuvarande sambo ett hus långt in i Timrås djupaste skogar, Ljustorp. Jag bodde där i ungefär ett år innan jag flyttade hem till min nuvarande sambo Jyrki i Timrå som jag fortfarande bor tillsammans med. Även vi har flyttat tre gånger under den tiden vi har varit tillsammans och nu är jag som sagt på jakt efter en egen etta i Östersund där jag skall börja plugga till Socionom på Mitthögskolan, då jag inte vill pendla.

Kommer jag någonsin kunna stanna på ett och samma ställe eller kommer jag alltid vara såhär rastlös? Jag hoppas inte det, för min plan är att flytta till hus när jag väl kommer tillbaka igen. Om nu inte situationen då hinner förändras utefter vägen, det är ju trots allt 3,5 år kvar innan jag kommer tillbaka, om jag någonsin kommer tillbaka.

  Nystart

JAG KOM IN, JAG SKALL BÖRJA PLUGGA!!!

Jag sökte Socionomlinjen på 3,5år i Östersund tidigare i vår, men kom bara in som reserv 54 i första utvalet. Men idag visade sig att jag har blivit antagen iallafall i andra urvalet, dvs. det är några som tackat nej till utbildningen. Jag har redan börjat söka lägenhet, för att pendla en längre tid är det ingen fråga om. Jag har fått en ny chans att leva vidare, en ny chans att bli lycklig! Det var verkligen meningen. Här skall firas!!!!!!!!!!!!! =)

Någon annan som skall läsa Socionomlinjen i Östersund i höst 2011?


  Gubben i lådan

Daniel Adams Ray - Gubben i lådan

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten
Varit död i minuter, hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda
Fick jag kängor mot magen, tills jag smakade gatan
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
För jag trängde bort jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta
Ta mitt skimmer, för jag brinner, du är blott en blek lanterna
Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

  Hello Kitty

Har hittat en jätte söt butik för alla som är lika galna i Hello Kitty som jag är. Butiken heter Hello Kitty Shop och där finns allt från datortillbehör till smycken med Hello Kitty. Me like!


  I lost my joy

Jag insåg en sak idag..

Jag har förlorat min glädje. Jag är inte glad längre, även om jag kan skratta och le ibland så är det aldrig från hjärtat. Jag känner ingen lycka längre och allt ljus i mitt liv är som bortblåst. Det enda som är kvar är ilska, sorg och rädsla så jag gråter och är förbannad om vartannat samtidigt som jag ständigt känner mig rädd.

Jag är inte densamma som jag var för bara några månader sedan. Jag kanske aldrig kommer bli densamma  igen heller. Det känns som jag har för mycket problem för att kunna bli bra igen, som att det är kört för min del, jag har redan sabbat min enda chans i livet till lycka. Jag hoppade av gymnasiet för att det var för mycket att ta igen, nu börjar jag fundera på om man inte borde göra samma sak nu. För jag är redan så förstörd att jag aldrig kommer bli hel igen även om jag försöker. Livet är så förbannat orättvist! Varför skall vissa leva i lycka och ljus medans andra får stanna i mörkret? Jag var bara ett barn när livet började att jävlas med mig och ända sedan dess har jag haft ett helvete.


  SMS Utmaning

Jag har gjort en liten rolig utmaning som jag hittade på en annan blogg. Vissa av svaren passade ganska bra in på frågorna, medans andra bara blev patetiska. Men det kan bli ganska roligt tillslut, så testa ni också!

Så här gör du:

1.Ta fram din mobilen.
2.Bläddra genom din inkorg.
3.Stanna när du har räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4.Gör likadant varje fråga.


1.Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Klar nu. Puss

2.Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Glad Midsommar!

3.Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Vad jag förstod så var han i Kiruna, drucken också. Hoppas han stannar där.

4.Vilket sms blev du mest berörd av?
Ok.

5.Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Bra kraaaaaam sov gott.

6.Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
En blatte var i Stockholm och frågade stans ena hora:
- Pris?
- 1000 kr svarade hon
- Du får 10 000 kr om du gör det på blattevis
- Okej sa hon
Efter att dem haft sex i alla olika ställningar sa blatten att han var nöjd.
- Men vad är då blattevis frågade hon
- Skicka räkningen till socialen sa han och gick


7.Vad vill du höra mest av allt?
Låg och sov när du messade igår, men nu är jag vaken.

8.Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hej. Oki, då vet jag att allt är lungt iaf. Hoppas du blir piggare snart. Hör gärna av dig imorgon om du känner för det. Kram

9.Din mest romantiska replik?
Vi åker väl ut som vanligt tror jag. Ni med eller?

10.Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hej hopp! En hälsning från mig. Hoppas allt är bra.

11.Vad är ditt nummer?
Haha, ja de e inte lätt alltid.

  Blomsterspråket - The truth!

Är det bara jag i hela universum som verkligen HATAR att få blommor på min födelsedag eller annan uppvaktning? Visst, blommor kan vara fina att titta på, men har man tre katter som äter blommor så är det inte en önskad present att få blommor. Då kan man lika gärna skita i att ge något överhuvudtaget tycker jag! Vid något tillfälle har jag försöker att "hjälpa" blommorna att överleva, men det innebär då att jag måste ta med mig dem vart jag än går i lägenheten så jag kan ha koll på dem. Dessutom måste jag stänga in dem på t.ex. toaletten när jag lämnar lägenheten för att katterna inte skall få tag i dem, vad är det för vits att ha dem då? Nej, oftast brukar jag bara slänga dem på en gång när gästen som gav mig blommorna väl gått eftersom det inte spelar någon roll hur många gånger man tidigare påpekat att dem inte skall köpa blommor. Konstigt nog är det aldrig någon som undrar vart alla deras blommor tagit vägen, för vi har fått både blomsterarrangemang, snittblommor och krukväxter. Hur som helst så hatar jag blommor och det är också därför som jag BARA har plastblommor hemma. Dem behöver varken vattnas eller skötas om, dessutom är dem snyggare och väldigt naturtrogna. Leve plastblommor!





  • Nu flyttar jag
  • Manson - Glömmer dig inte!
  • Baby blue eyes
  • Esteten
  • Han fattas mig
  • Ängla katt
  • Nya mål
  • Baileyz lista
  • Jag följer min dröm
  • Julkort 2010


  • 01. Baileyz Blogg
  • 02. Life of Baileyz
  • 03. Baileyz Darkness
  • 04. Baileyz Story
  • 05. Baileyz Thoughts
  • 06. Baileyz Wishez
  • 07. Baileyz Lizt
  • 08. Baileyz Struggle
  • 09. Baileyz Humor
  • 10. Baileyz Travelz
  • 11. Baileyz Shopping
  • 12. Made By Baileyz
  • 13. Baileyz Recipez
  • 14. Read & Seen By Baileyz
  • 15. Baileyz Photoshop
  • 16. Baileyz Music
  • 17. Baileyz Poemz
  • 18. Baileyz Spotlight


  • November 2011
  • Oktober 2011
  • Augusti 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • April 2010
  • Mars 2010
  • Februari 2010
  • Januari 2010
  • December 2009
  • November 2009
  • Oktober 2009
  • September 2009
  • Augusti 2009
  • Juli 2009
  • Juni 2009
  • Maj 2009
  • April 2009
  • Mars 2009
  • Februari 2009
  • Januari 2009
  • December 2008
  • November 2008
  • Oktober 2008
  • September 2008
  • Augusti 2008
  • Juli 2008
  • Juni 2008
  • Maj 2008
  • April 2008
  • Mars 2008
  • Februari 2008
  • Januari 2008
  • December 2007
  • November 2007


  • Ann's Blogg
  • Beciell's Blogg
  • Bilja & Tessisen's Blogg
  • Camilla's Blogg
  • Charlotte's Blogg
  • Cleo Zatch's Blogg
  • Egoina's Blogg
  • Emelie's Blogg
  • Foki's Blogg
  • Hot Gossip's Blogg
  • Jennie's Blogg
  • Josephine's Blogg
  • Kan Dee's Blogg
  • Kortskissen's Blogg
  • Linda's Blogg
  • Lotta's Blogg
  • Malin Sofia's Blogg
  • Mamma's Blogg
  • MiMa's Blogg
  • Paradise's Blogg
  • Pubes Town's Blogg
  • Pysselgumman's Blogg
  • SWE Scrapbook Blogg
  • Scrap Addicted's Blogg
  • Smurfarn's Blogg
  • Terapi Blogg
  • Therese's Blogg
  • RSS 2.0