Men vad är min herre för en herre, en tjyyyyyv!!!

För er som inte förstod vad jag menade med rubriken så är det en utav Vanheden's replik i nån Jönssonligan film =) Varför jag valde den? Jo ...

Imorse när jag gick till bussen blev jag så sur. Nån hade stulit min cykel som stod utanför porten brevid en annan cykel. "Typiskt min otur" tänkte jag och gick mot bussen. "Varför ska dom ta MIN cykel, den är ju så liten" tänkte jag också, eftersom min cykel är lite mindre än andras. Sur satte jag mig på bussen men så småning om glömde jag bort incidenten. Under en föreläsning på förmiddagen kom jag på det igen och blev lite smått sur och irriterad, jag ville hem och anmäla idioterna som stal min cykel bara. Men så småning om glömde jag bort det igen och sen slutade vi för dagen. "Nu jävlar" tänkte jag. Nu ska jag ut och leta efter cykel helvetet i hela Timrå kommun och sätta upp lappar och anmäla cykeln försvunnen och allt som jag kan göra, men eftersom jag inte hade nån vanlig telefon hemma så var jag tvungen att vänta lite till senare på dagen då jag fick tillgång att låna en hemtelefon, så i min frustration gick jag över till syrran som även är min granne så jag skulle få nått annat att tänka på. Vi surra lite sen gick vi över te mej och gjorde lite mat. Efter det gick vi över till en kompis som jag är kattvakt åt för att kolla till hennes katt, sen fortsatte vi hem och då gick vi förbi Sibylla, klart man bjussa på glass =) Vi bestämde oss för att sätta oss i solen på en bänk brevid hennes ingång, men på baksidan av huset - och vad står där bredvid cykelskjulet ... Jo, cykeln! Troligtvis hade vaktmästarn flyttat på den. Tur man inte gjorde nån anmälan eller så innan *fniss* Nu är cykeln låst med tre lås i KÄLLAREN!!!!!

  Lyckan kommer och lyckan går, ingen kan tyda dess lagar ..


  Dagens låt: Studentsången ( tillägnad lillebror )






  Till min mamma

Då mammorna kom till var tanken ganska klar
en mamma har nåt i sig som ingen annan har
Hon ger dig all sin omsorg, försöker att förstå
i alla livets väder är hon att lita på ..

Tack för din hjälp, tack för att du finns

  Morsdag

M - O - T - H - E - R

'M' is for the million things she gave me,
'O' means only that she's growing old,
'T' is for the tears she shed to save me,
'H' is for her heart of purest gold,
'E' is for her eyes, with love-light shining,
'R' means right, and right she'll always be,

Put them all together,
they spell
  'MOTHER'
A word that means the world to me.

  Hahahaha

Jaaa du, först så hänger jag upp handduken och så skär jag samtidigt upp min ena tumme med min andra tummes nagel :OP ont. Sen sminkar jag mig så blir d bara fult så ja måste tvätta bort det och göra om och när jag torkar mej i ansiktet åker min pärla i näsan ut :OP d e ju en liten kula på inidan så för det första hitta jag inte hålet där inne så jag grävde runt och ena ögat bara spruta tårar för man kom väl åt nån tår-kanal... mera ont, men lika glad är jag ändå. Jag bara skrattar åt det =)

  Min bästa redovisning ... ever


Shit va jag e nöjd, det blev PRECIS som jag tänkte.. och vilken respons =) Vi har haft ett grupparbete om hälsa och livskvalité och vi fördjupade oss i symbolen hälsa, äpplet. Vi var alla klädda i vitt och hade våra äppelsymbol boscher under redovisningen. Vi skapade ett äppelträd och all information tog vi ut på stora äpplen som vi satte fast på trädet, totalt 18 kort. Under tiden vi redovisa hade vi på ett bildspel med bilder som symboliserade det vi pratade om och vi inledde med en teater om en mus och ett äpple sen redovisade vi två äpplen var föutom Carina och Jossan som fick ett var på grund av olika skäl, resten fick dem i klassen själva ta ner och kika på och mingla i vår fruktoding med äppecider, men innan dess hade vi allsång "ska vi plocka äpplen i vår trädgård". Vi hade även gjort en äppelbok med lekar och recept av äpplen, några boktips och tagit fram zonkarta och äppellista så man kunde se vilka äpplen som växte var. Sedan blev det dags för motion, en tipsslinga runt huset och när dom kom tillbaka så välkommnades dom av picnic korgar me äppelcider, äppelchips och äppelkaka samt ett kuvert med små allsångslappar i. Vi fikade och tog eventuella frågor men när tipsslingan rättades av några i gruppen så var dom så stressade att det blev fel på vissa i klassens svar som var rätt, det kanske var dumt att ha en utslagslek redan innan. Utslagsleken gick ut på att ha en känselpåse i handen i 15 sekunder och försäka känna hur många plastäpplen det fanns i påsen, jag hade även lagt i kottar för att virra bort dom. Sen var dom bara två kvar som fick en utslagsfråga och tillsist kora vi en vinnare. Dom andra fyra fick en äppelbosh som tröst pris och vinnaren fick en brosh, diplom och en äppelcider. Hahahaha.. Nu är jag less på äpplen, men jag är så jävla nöjd =)

  Grupparbetet

Det här grupparbetet har varit det bästa av dem alla, synd att inte alla i gruppen tyckte det. Missförstånd och ett bråk har uppstått men det tar jag lite mer om en annan kväll. Imorgon e d redovisning och JAG är iallafall nöjd hittills med allt..

  Ooops

GUUUUUUD vad jag är egoistisk som tänker på mig själv när det finns så många i världen som behöver hjälp.

  HAPPY HAPPY JOY JOY


I'AM HAPPY TODAY




  Materialistic World

JOBBIGT!!! ... Fuck! Har inga pengar men just nu under Maj och Juni är det då alla fyller år och annat som ska firas i min familj, men jag måste tänka ekonomiskt och det är jobbigt då jag alltid brukar lägga ut mycket pengar på dom jag tycker om, kanske därför jag aldrig har några pengar kvar till mig sj :OP Dom som skall uppvaktas nu är:

Lillebror fyller 19 år 21 Maj
Morsdag 25 Maj
Lillasyster fyller 15 år
8 Juni
Lillebror tar studenten 12 Juni
Mamma fyller 46 år den 18 Juni

Suck..

Visst är det roligt att fira folk, men det går åt så mycket pengar ÄVEN om man försöker tänka ekonomiskt och kanske göra saker istället för att köpa dem, jag måste ju ändå köpa material till att göra nått utav. Ja ja, jag ska inte gnälla men hey, thats me! Nu ska jag ta en promenad och leta reda på lite pantburkar i soporna på torget med uteliggarna *ironi*

  Vänner eller fiender

Minns ni den serien?
Jag har ju alltid sett på dem där dåliga svenska serierna som egentligen var helt värdelösa serier, allt från skilda värlar till rederiet som urartade till en ganska populär serie tillslut. Men åter till ämnet, hur kan man skilja på vänner och fiender? I dagens läge tycker jag att det har blivit svårare eftersom alla människor har blivit så eocentrerade och tänker bara på sin egen vinnings skull, men ändå kall en vän ska kunna finnas där och stötta en. Man kan visseligen inte tycka lika om allt, då kan man ju inte växa som människa och det har varit så svårt att skilja på dem, men en tjej hjälpte mej att förstå begreppet mellan vän och bekant. Det visar sig att jag har nog bara en enda vän som jag kan riktigt kalla för vän. En som tänker på mig uta att kräva något tillbaka, självklart ska jag bete mig likadant. Jag har en själsfrände eller hur det stavas, hon och jag är ganka lika men har ibland delade åsikter om väldigt viktiga saker som kan leda till att man ibland tar avstånd istället för att vi försöker förklara för varann, men trots det finns vi alltid där för varandra. Tillsist har jag en massa bekanta, några bättre men också några lite sämre. Det har blivit mycket lättare att skilja på mina vänner och fiender.

Jag kanske inte heller har varit den bästa av vänner, men huvudsaken är att jag lär mig av mina misstag och belive me when i say, I HAVE! Var rädd om dina vänner, riktiga vänner växer inte på träd. Avslutningsvis en bra video med bra text i, lyssna och njut så kanske det kan hjälpa dig att sortera dina vänner och fiender.

FRE - Sanning eller lögn

  Livet har sina goda stunder

Livet går upp och ner, men det här var den värsta berg och dalbanan jag åkt i. Humöret mitt har aldrig svängt så här drasktiskt förut, jag kan vakna en morgon och känna att livet är helt underbart för att gå och lägga mig i tankar som jag kanske inte borde nämna här i bloggen.. eller precis tvärtom, det beror på hur dagen urartar sig, hur vädret är osv ..

Men ibland har livet faktiskt sina
goda stunder

  Dagens låt: Meja - It's all 'bout the money

She's got a point there, eller vad? Jag tycker att vi är alldeles för matrealistiska idag, mer än vad vi någonsin har varit. Inte blir det bättre med åren precis och det är därför som jag anser att låten passar perfekt idag!

Sometimes I find another world inside my mind
When I realize the crazy things we do
It makes me feel ashamed to be alive
It makes me wanna run away and hide

It's all about the money
It's all about the dun dun du du du dum
I don't think it's funny
To see us fade away
It's all about the money
It's all about the dun dun du du du dum
And I think we got it all wrong anyway

We find strange ways
Of showing them how much we really care
When in fact we just don't seem to care at all
This pretty world is getting out of hand
So tell me how we fail to understand

It's all about the money
All about the dun dun du du du dum
I don't think it's funny
To see us fade away
It's all about the money
It's all about the dun dun du du du dum
And I think we got it all wrong anyway...anyway

Cause it's all about the money
Mm mmm Mm mmm It's all about the money

All about the dun dun du du du dum
I don't think it's funny
To see us fade away
It's all about the money
All about the dun dun du du du dum
And I think we got it all wrong anyway

It's all about the money
It's all about the dun dun du du du dum
I don't think it's funny
To see us fade away
It's all about the money
It's all about the dun dun du du du dum
And I think we got it all wrong anyway...anyway

Musikvideo

  Osjälviska människor


  Björnen sover ..


  Tänk efter .. FÖRE!


  KÖPES: Tidsresa


  If I Was A Rich Girl





Har kommit i ordning litegrann men har mer små saker att hämta. Sånt man lixom glömmer bort såsom hobbys och alla mina väskor och gardiner, sängkläder mm. Är jätte sugen på att köpa nya sängkläder oxå men det får ju vänta tills man får nån slant över att handla nått för, men sugen får man ju vara. Idag skaffade jag internetbank och uppgradera mitt konto kort, snacka om självständig jag kände mig då - men skulle vara kul att kunna ha råd att köpa någon egen möbel också och känna att jag har betalat det själv, jag kan själv! Känns som man är starkare idag än igår också så jag hoppas det håller i sig men jag vet ju av erfarenhet att det kan vara som en berg och dalbana, just nu ser det ut som man är påväg upp =)

*Njuter av utsikten*

  Lång dag .....

Gud vilken lång dag, jag har kännt mig så tom hela dan men det blev bättre senare när jag kom hem. Kunde till och med äta en sen middag vid 21-tiden. Jag vet att det är sent, men har inte kännt mig hungrig alls. Åt en macka till lunch, helt och hållet onyttigt men ibland orkar man faktiskt inte bry sig och dessutom var jag inte ens hungrig. Ibland önskar jag det fanns piller man kunde ta istället för mat, det skulle underlätta en del. Nu är det äntlige dags för sängen, morgondagen väntar med ett troligtvis tungt grupparbete :O/ Tur att det just är ett GRUPP arbete, vet inte om jag hade orkat med något annat just nu.



Du, tack för att du bryr dig!

  Svart är en vacker färg, matchar mitt hjärta

Visst är svart en fin färg? Den passar till allt.

Jag har inte varit på mitt bästa humör idag. Vet inte hur eller vad jag känner, allt känns bara så tomt och värdelöst. Inget jag gör betyder något, jag är osynlig! Varför ska man le för när man bara vill gråta? Det är ju ingen idé! Jag kan inte äta längre för jag mår bara illa efteråt, känns som jag ska spy.. Men d gör ändå inget för jag känner mej knappt hungrig längre. Jag kan inte sitta i matsalen heller för han är där och dömmer mej - Jag kan nästan förstå vad han tänker men jag kan inte ändra mig för hans skull, det är ju såhär jag är! Han sa ju själv en gång förut att man ska vara som man är, men ändå så tycker han att jag är värdelös som är som jag är. Jag vet att jag är värdelös, det har jag vetat länge. Jag är uppväxt med det budskapet "du ska inte tro att du är något" iochmed att pappa lura i mamma det, sen tog väl jag över det beteendet också, sen har mamma alltid hållt på att banta, vilket har gett mig budskapet "du duger inte som du är" Sedan nä "det" hände så gav det mg också ett budskap som sa mig att "du är inte värd något" precis som när jag blev retad i skolan "du är inte värd bättre" Så hur ska jag kunna stärka min självkännsla när jag bara har fåt höra hur dålig jag är?! Sedan skickade han sms till mig där han skrev hur värdelös jag och en annan tjej är. Jag bli bara så besviken, hur kan han skriva så när jag har försökt att vara en bra kompis?! Hela dan har vart svart förmig, jag känner att det inte står rätt till i huvudet och kroppen just nu, men det jobbigaste är nog frågorna som kommer helt öppet som man egentigen inte vill svara på med risk att man bryter ihop. Kan man operera bort känslor? Jag försöker att hålla tätt, men det är inte så lätt i alla lägen.. Jag vill bara försvinna!

  Första natten i lyan, vilken mardröm!


  Jag ska bli lika sur, elak och bitter ..

och bara tänka på mig själv, precis som alla andra. För inte fan får jag nått stöd av vänner när jag önskar trots att jag har fösökt hjälpa alla andra i den mån jag kan och visa dem mitt stöd och att jag finns där för dem.

Yvonne är den enda som frågat mej om hjälp med att förflytta saker till lägenheten, men dem andra är jag måttligt besviken på. Varför vill alla mina vänner bara ta och ta ifrån mig tills jag är helt slut? Vi får se om nån ändrar på sig nu eller om det blir osm jag förutspått, isåfall får jag väl hålla mig till Sara och Yvonne då.


  Värdelös arbetssökande

Varför får jag inget jobb för? Är jag så jävla värdelös?

Finns så många som inte vill jobba, många som vantrivs på sitt jobb och ja kan ta det jobbet istället för dem, men inte fan får jag något ändå! Jag måste vara så jävla värdelös som inte ens kan få ett vanligt vikariat över sommaren.




  • Men vad är min herre för en herre, en tjyyyyyv!!!
  • Lyckan kommer och lyckan går, ingen kan tyda dess lagar ..
  • Dagens låt: Studentsången ( tillägnad lillebror )
  • Till min mamma
  • Morsdag
  • Hahahaha
  • Min bästa redovisning ... ever
  • Grupparbetet
  • Ooops
  • HAPPY HAPPY JOY JOY


  • 01. Baileyz Blogg
  • 02. Life of Baileyz
  • 03. Baileyz Darkness
  • 04. Baileyz Story
  • 05. Baileyz Thoughts
  • 06. Baileyz Wishez
  • 07. Baileyz Lizt
  • 08. Baileyz Struggle
  • 09. Baileyz Humor
  • 10. Baileyz Travelz
  • 11. Baileyz Shopping
  • 12. Made By Baileyz
  • 13. Baileyz Recipez
  • 14. Read & Seen By Baileyz
  • 15. Baileyz Photoshop
  • 16. Baileyz Music
  • 17. Baileyz Poemz
  • 18. Baileyz Spotlight


  • November 2011
  • Oktober 2011
  • Augusti 2011
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • April 2010
  • Mars 2010
  • Februari 2010
  • Januari 2010
  • December 2009
  • November 2009
  • Oktober 2009
  • September 2009
  • Augusti 2009
  • Juli 2009
  • Juni 2009
  • Maj 2009
  • April 2009
  • Mars 2009
  • Februari 2009
  • Januari 2009
  • December 2008
  • November 2008
  • Oktober 2008
  • September 2008
  • Augusti 2008
  • Juli 2008
  • Juni 2008
  • Maj 2008
  • April 2008
  • Mars 2008
  • Februari 2008
  • Januari 2008
  • December 2007
  • November 2007


  • Ann's Blogg
  • Beciell's Blogg
  • Bilja & Tessisen's Blogg
  • Camilla's Blogg
  • Charlotte's Blogg
  • Cleo Zatch's Blogg
  • Egoina's Blogg
  • Emelie's Blogg
  • Foki's Blogg
  • Hot Gossip's Blogg
  • Jennie's Blogg
  • Josephine's Blogg
  • Kan Dee's Blogg
  • Kortskissen's Blogg
  • Linda's Blogg
  • Lotta's Blogg
  • Malin Sofia's Blogg
  • Mamma's Blogg
  • MiMa's Blogg
  • Paradise's Blogg
  • Pubes Town's Blogg
  • Pysselgumman's Blogg
  • SWE Scrapbook Blogg
  • Scrap Addicted's Blogg
  • Smurfarn's Blogg
  • Terapi Blogg
  • Therese's Blogg
  • RSS 2.0