Ben & Jerrys - Ingen big deal!

Jag testade Ben & Jerrys för första gången igår, jag fattar fortfarande inte vad det var som var så "speciellt" med den där glassen och svindyr var den också! Lidl har en mycket godare glass till ungefär halva priset och den kan jag faktiskt rekomendera.

Inte så speciell!


Andras åsikter:
Postat av: Elin - Design&Makeup
Hejsan, hamnade här via bloglovin och märker att du inte har kvar designby-ikonen vilket är ett krav om man ska få använda mina gratisdesigner.



Var vänlig lägg tillbaka ikonen eller ta bort designen. Om inget av detta sker så sker en anmälning (allt detta står då man tar designen)



Trevlig kväll =)
2010-03-30 @ 20:27:30
URL: http://www.designandmakeup.se
Postat av: Elin - Design&Makeup
Hej igen, kollade i koden och såg att det är för att du lagt till " AND MARHINAMARAN" i koden och så kan man inte göra i stilmallen.



Lägg till detta i kodmallen längst ner i "side" precis innan </div>



2010-03-30 @ 20:30:11
URL: http://www.designandmakeup.se
Postat av: Elin - Design&Makeup
sv: Inte exakt lika men grunddesignen är min, som jag gjort och jag ser att bilderna är mina även fast ni gjort om dem och lagt upp dem med en annan adress. Därför är det inte okej att ta bort den ikonen. Hade hon tagit bort designen helt och sedan gjort egna ändringar utan min grunddesign och grafik då hade det varit okej, vilket det i detta fall inte är.



Vill inte vara någon bitter-tant men regler är regler och jag gör likadant för alla =)
2010-03-30 @ 21:25:36
URL: http://www.designandmakeup.se
Postat av: Elin - Design&Makeup
sv: Japp, tråkigt bara att någon ska kopiera en nästan rakt av på det, men jag förstår hur du tänker men det fungerar tyvärr inte så.



Hur som helst så måste design-by ikonen ligga där tills du orkat göra en egen design, för koden är fortfarande min och reglerna är densamma oavsett om man lagt in en ny header eller inte. Det som man har ändrat får man ta cred för, det står där man hämtar designen. Kan du inte repsektera det efter att jag meddelat dig detta så vet du att jag faktsikt anmäler.



Så alltså, designby-ikonen ska synas (jag förklarade faktiskt för dig hur du skulle gå tillväga) eller ingen design alls och ni får göra om allting.
2010-03-30 @ 22:14:55
URL: http://www.designandmakeup.se
Postat av: Elin - Design&Makeup
sv: Nej det har jag inte sagt men den syns inte nu, och därför jag berättat allt detta för dig.
2010-03-30 @ 22:47:47
URL: http://www.designandmakeup.se
Postat av: Elin - Design&Makeup
Nu ser jag den, tack så mycket =)



Om din vän fortfarnde vill att hennes namn ska stå så kan man fixa det i kodmallen eller att hon lägger en bild precis under.



Det som hade hänt var att hon (om det nu var hon dvs) lagt den i stilmallen utan att "kommentera" dvs /Ha texten innanför detta/ och då funkar inte koden.



Däremot syns inte hennes namn i bloggen, så om man vill det så lägger man in den i kodmallen istället. Hoppas det inte blev för rörigt, om hon kan sådant så kanske hon förstår bättre =)
2010-03-31 @ 15:03:38
URL: http://www.designandmakeup.se
Postat av: Cina
Vad heter den galssen från Lidl då?

Jag ÄLSKAR BJ men jag köpte på en på hemmakväll en gång och då va den isig, tråkig och inte alls så där krämig och god som den brukar!
2010-03-31 @ 16:06:32
URL: http://nulladiessinelinea.blogg.se/

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback