Förnedrande sexbild mot kvinnor

Att jag inte har tänkt på det här tidgare. Varför ska sex vara så förnedrande för kvinnor? Tjejer skall visa allt, tjejer skall vara perfekta och attraktiva hela tiden, tjejer skall vara med på allt, tjejer ska våga allt.. men killarna då? Tjejerna är bara ett redskap för att det ska kunna "gå" för killana, killarna skiter fullsändigt i hur tjejen vill ha det eller om det går för henne överhuvudtaget. Det är säkerligen inte så överallt, men jag kan nog säga att det är ovanligare att det inte är så. Men tänk på det själv när man ser en vanlig film men en kommande sex scen, vem visar NÅGOT överhuvudtaget, kvinnan! I porrfilmer då? Kvinnan tar den oralt och analt samtidigt som hon får stryk eller smisk eller blir kallad för hora. Tjejer skall vara med på gangbangs och trekanter. Va fan är det för värld vi lever i egentligen? Har vi kvinnor blivit helt lurade av detta och TROR att vi tycker om det, att vi tänder på det? Det är något fel på samhället och varför kan inte killarna ta varann i aslet istället? Varför kan aldrig killarna bjuda på något? It's a mans world och det är dags att vi gör något åt det, eller vad säger ni tjejer?! Tjejer, åååh tjejer, vi måste höja våra röster för att höras!


Andras åsikter:
Postat av: jennie
Det är klart att man ska höras!
2008-07-09 @ 22:53:56
Postat av: Linda
Hej!

Vad kul att du tänker bli socionom! Kan säga att jag iaf är nöjd hitills=) Nej det var inte direkt svårt att komma in, inte här i Ö-sund iaf. Tror det t.o.m. hoppade av tillräckligt många så att alla som stod i kö också blev antagna.

Är det i Ö-sund du tänkte gå?

Jag tycker inte det varit speciellt svårt. Första kursen var väl inte allt för rolig, mest konstig, men efter det har det bara blivit bättre och bättre. Självklart är vissa kurser mer intressanta än andra, men så är det väl alltid. Det är ganska mycket "ledig" tid också, eller iaf tid man inte behöver gå på några föreläsningar, så det är skönt.

Hoppas du kommer in!

//Linda
2008-07-10 @ 20:30:39
URL: http://lindaisak.blogg.se/

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback