Filmtips: Human Trafficking

Ikväll var mina ögon alldeles röda och mina kinder var alldeles våta. Jag såg nämligen "Human Trafficking" tillsammans med min sambo. Filmen var som titeln redan skriker ut, riktigt hemsk! Men jag tycker att det är en viktig film med ett bra budskap, som fler borde se trots många groteska och obehagliga scener i filmen.

"Med charm och smicker så lurar dem kvinnor i Ryssland med en vision om ett bättre liv i USA.  Men inte nog med det så får vi också följa en utav flera 16åriga flickor som blir lovad modelljobb i USA, en 15årig flicka som kidnappats på en resa med sina föräldrar i Filippinerna samt en 11årig flicka säljs utav sina egna föräldrar till rå människohandel. Karpovich är en mäktig och rik affärsman och han livnär sig på Human Trafficking i Östeuropa, hans "nätverk" är stort och sprider sig snabbt. Kate Morozov är en agent som efter tredje fallet av en ung ryska som hittats efter att hon tagit sitt liv får upp ögonen för vad som kan ligga bakom, nämligen Human Trafficking. Kate är snabb och skärpt och får snabbt upp spåret på nätverket, och hon kommer göra allt för att sätta dit dem även om hon försätter sig själv i fara"

Filmen var realistisk och smärtsam. Skådespelarna var duktiga och man känner verkligen empati med människorna, framförallt barnen som utsätts för den ena förnedringen efter den andra som gör att dem flesta faktiskt tar sitt eget liv tillslut. Men man blir riktigt skrämd utav nätverkets grymma behandling utav offren och deras totala brist på mänsklig, empatisk förmåga. Det är en väldigt känslomässig och stark film, men den är absolut värd att se eftersom den är så viktig. Alltså blir det fem stjärnor av fem möjliga!



Andras åsikter:
Postat av: Bellman
Måste bara säga att du har en sjukt fin design på din blogg ;)
2009-05-27 @ 16:50:52
URL: http://bellmans.blogg.se/
Postat av: amanda
- Gå in och rösta på den DU tycker ska bli veckans blogg!



- Vill du TJÄNA PENGAR på bloggen snabbt och enkelt? Kika in på min blogg så berättar jag mer!



- Intresserad av att lägga till mig på bloglovin, jag lägger till dig! :)



KRAM KRAM KRAM / ERAN UNDERBARA AMANDA

http://justmeasusually.blogg.se

http://justmeasusually.blogg.se
2009-05-27 @ 16:59:44
URL: http://justmeasusually.blogg.se/
Postat av: josefin
åh, cool blogg :D
2009-05-27 @ 19:46:02
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Lotta
Fin blogg du har :)
2009-05-27 @ 19:53:53
URL: http://blondiielotta.blogg.se/
Postat av: Linda
Vill låna den juh........ ;))
2009-05-28 @ 22:55:41

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback