Ett fall för Louise



Trots all debatt kring programmet om det är bra, dåligt, lämpligt eller olämpligt så anser jag att "Ett fall för Louise" är riktigt bra program för föräldrar och andra vuxna som behöver öppna ögonen och få lite tips och idéer för att skapa en bra relation till sina barn. Louise är leg. psykoterapeut och leg. barnmorska med specialistubildning i barn- och ungdomspsykiatri så hon är riktigt duktig och kan sin sak, därför förstår jag inte hur andra tänker när dem säger att barnen far illa i programmet? Aldrig skulle väl Louise göra något som skulle skada dessa barn ännu mer! All debatt om hur barnen i programmet far illa är bara rent skitsnack, barnen far inte illa på grund utav tv programmet ( som förövrigt faktiskt är valfritt ) utan barnen far illa på grund av familjens problem som Louise då hjälper föräldrarna att lösa. Tv programmet är också bra för att barn och unga som ser programmet skall kunna se liknande fall och känna igen sig i dem så dem vet att dem inte är ensamma om det, samt att alla kan behöva hjälp ibland hur små eller stora problemen än är. Ett fall för Louise är ett BRA program och dem som säger annat vet inte riktigt vad dem snackar om!


Andras åsikter:
Postat av: Anonym
Åh, vilken fin design du har<3 Gjort den själv?



Kram kram
2009-11-15 @ 21:05:08
Postat av: Anonym
Åh, vilken fin design du har<3 Gjort den själv?



Kram kram
2009-11-15 @ 21:05:14
URL: http://rosaholic.blogg.se/
Postat av: kattis
har hänt lite i mitt liv som jag inte riktigt vill tala om vad här. är en stor förändring som jag nog aldrig kommer att vänja mig vid förren de är slut på detta
2009-11-15 @ 21:26:55
URL: http://katarinaelfgren.blogg.se/
Postat av: kattis
tack.<3 Ja jag hoppas det jag med. Men de kommer nog ta ett bra tag att vänja sig vid.. Kram
2009-11-15 @ 22:16:12
URL: http://katarinaelfgren.blogg.se/
Postat av: Mother, Married &Twenty
Hade det bara handlat om att de vill hjälpa barn hade de ju inte behövt filma det, eller hur? De hade kunnat göra programmet i samma stil som Bullen (det gamla ungdomsprogrammet) där de använde skådespelare, men det har de inte gjort.



Det handlar bara om att de vet att det lockar tittare att visa drama så därför gör de sådana program så att de ska få in mer pengar.



Och visst det är frivilligt, men tror du verkligen att ett litet barn kan avgöra vad det får för konsekvenser att medverka i tv i en sådan dålig situation som det befinner sig i? Till vilket pris ska ett barn behöva blotta sitt privatliv bara för att en massa andra okända ska känna i gen sig i hans situation? Dålig ursäkt tycker jag.
2009-11-15 @ 23:35:27
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: Mother, Married &Twenty
sv: å jo det har jag minsann visst gjort,så jag vet mycket väl vad det innebär att må dåligt. Men jag hade nog inte valt att kalla det för förlust om det nu varit så att jag inte behövt det, det är väl snarare bra att man mår så bra att man inte behöver söka hjälp?



De där barnen får säkert nytta av Louise råd, dock ändra jag mig inte på punkten om att det är totalt onödigt att filma barn som har det svårt, dom får knappast ut någonting av det ändå.
2009-11-16 @ 11:06:06
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: Mother, Married &Twenty
Ivrigt söker syndabock? Nej inte direkt. Tycker bara den här sortens program är fel. Och ja det är föräldrarnas som valt att vara med och det är ju just det som är själva grejen. DE har valt att vara med INTE barnen. Det hade räckt om föräldrarna suttit med och diskuterat i tv men barn bör inte blandas in i sånt.



Har du försökt se det ur barnet synvinkel istället för att bara utgå från att alla "hjälp" är bra hjälp oavsett hur den utförs?
2009-11-16 @ 13:01:48
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: Mother, Married &Twenty
Ja det är väl bäst, eftersom du uppenbarligen inte tycks ha förstått vad jag menat ändå.
2009-11-16 @ 14:11:12
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback