Första parkett - håll koll med Bloglovin'

Jag förstår inte? Alla människor är så nyfikna runt omkring en hela tiden, men när man skapar en blogg då man ( iallafall enligt mig själv ) talar ganska öppen hjärtligt om sin livsstil, åsikter och personliga kriser samt mycket annat runtomkring så är det ingen som vill ge sig tillkänna att dem följer eller kikar in på bloggen!? Men kanske är det inte lika intressant att följa någons liv om man inte får höra det av en tredje person, eller så kanske det är bäst om man bara låtsats som man varken sett eller hört någonting?! Har jag några prenumenanter som känner mig personligen tro, eller har jag lyckats charma någon för mig totalt okänd person som bara fann min blogg intressant att läsa?! Man skall ju inte behöva följa en blogg om man inte ens är intresserad av vad som skrivs i den, så något bra måste jag ha gjort eftersom jag har 14 st trogna prenumenanter sedan en bra tid tillbaka. Vilka ni är får ni ju välja själva om ni vill ge er tillkänna, eller om ni vill förbli anonyma, för alla prenumenanter är ju anonyma via Bloglovin'.

Min plan är ju inte att bli någon stor bloggerska, någon fjantig B - kändis eller tjäna pengar på bloggen för då hade jag ju valt en annan inriktning på Bloggen som verkligen berör eller retar upp det Svenska folket, som tex en omogen fjortis som Kissie, eller varför inte en politiskt insatt ungdom som Blondin Bella, eller bara en egotrippad ragata som katrin zytomierska. För egentligen VILL jag INTE att ALLA i min omgivning skall veta vem jag egentligen är och att jag skall kopplas ihop med min blogg, jag vill ju t.ex. fortsätta att kunna ha en professionell och ganska ytlig relation med mina arbetskompisar. Men det är ju faktiskt också roligt att ha en blogg och att kunna ventilera lite "vardags tankar" i eller bara kunna göra sig hörd med sina åsikter en gång för alla. Därför är det är också mycket trevligare med prenumenanter, speciellt dem som kommenterar och ger SINA åsikter på mina inlägg, man KAN ju faktisk kommentera anonymt också om man inte kan stå för vad man tycker eller bara är konflikträdd.

Via BLOGLOVIN' så håller du enkelt koll när jag, eller andra bloggar uppdaterar, så du slipper slösa tid och surfa runt i "onödan" på en massa ouppdaterade bloggar. Bloglovin' tar bara en minut att skaffa och det är busenkelt, det enda du behöver göra är att registrera ett användarnamn samt lösenord och sedan kan du enkelt prenumenera på bloggar som du finner intressanta utan några krångel eller andra onödigheter! Det är helt anonymt och mycket enkelt att använda, så varför inte göra mig lite glad och börja prenumerera på min blogg redan idag? Klicka på den rosa rutan här nedan så kommer du enkelt och snabbt igång:

bloglovin


Andras åsikter:
Postat av: F R I D A M [freedom]
sv; tack för din anmälan ;D vilka som kommer med kan du se senare nästa vecka, troligtvis på onsdag eller torsdag!
2009-11-01 @ 23:07:53
URL: http://fridam.se
Postat av: Erika-foto-mode-pyssel
Gå gärna in och rösta på mej på http://www.lindapauline.se/2009/november/finalisterna-i-tavlingen.html?_tmp=fe916ffe2806329732a1856ce2080811d4469e30



nr 2 är min bild
2009-11-02 @ 20:21:22
URL: http://shopaholicans.blogg.se/
Postat av: jenny
skön header!
2009-11-03 @ 11:00:01
URL: http://jnyyy.blogg.se/
Postat av: tvillingmamman
gud vad jag håller med dig i ditt inlägg !!
2009-11-03 @ 11:12:39
URL: http://towebomaan.blogg.se/
Postat av: kattis
haha tack.. Gjorde den igår kväll, ett jäääkla jobb kan jag säga. Tog flera timmar att få till den, är så mkt små pillande :P
2009-11-03 @ 18:24:36
URL: http://katarinaelfgren.blogg.se/
Postat av: pubes
sv: THANK YOU! ;)
2009-11-03 @ 19:04:25
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: jenny
händer ikv då?
2009-11-03 @ 19:33:02
URL: http://jnyyy.blogg.se/

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback