Du är en saga för god för att vara sann..

Som vanligt brukar jag gå in en del på Hemnet och Blocket för att söka efter hus och få lite tips, idéer och inspiration tills när vi själv skall köpa hus. Den här gången hittade jag detta, ett väldigt vackert hus endast 20 minuter från Sundsvall så vi var och titade på det i Fredag den 13/11-2009 och det var som en dröm!

ALLT
var så rent, fräsht och välbehållet. Nymålat, nytapetserat, nytt golv, nya vitvaror osv. Huset var ganska nybyggt ( 1989 ) och ligger lagom långt ut från Sundsvall och ungefär lika långt från Birsta. Det fanns bredband ( som är ett krav från Jyrkis sida ) och det var ingen källare ( ytterligare ett krav från Jyrkis sida ) Öppen planlösning, garage, stor tomt, tvättstuga intill köket, billig driftkostnad, vedeldad pool ute, fyra sovrum osv, osv, osv. MEN tyvärr är det redan en som lagt bud på den och säljaren funderar på att anta det.

Vi däremot har mycket jobb att göra innan vi kan lägga bud! Vi måste anlita någon som kollar upp diverse dolda fel osv, sälja våran 2;a, ta ett lånelöfte, be svärföräldrarna att komma och kika på det och vi vet inte om vi kan eller hinner innan huset glider oss ur händerna! Men det känns som att det här är för bra för att vara sant så vi kommer nog få bo kvar i vår lilla 2;a länge till så familjeplanerna får vänta ytterligare! *ledsen*


Framsida


Hallen


Köket med burspråk


Sovrum ett med utgång till altan


Sovrum två


Toalett ett med dushkabin


Sovrum tre / arbetsrum


Vardagsrum med utgång till inglasad altan


Inglasad altan och altan med vedeldad pool


Andras åsikter:
Postat av: Anonym
Shhit va snyggt :O
2009-11-16 @ 14:36:17
URL: http://gloriousloveely.blogg.se/
Postat av: Cina
Hallå :)

Hur har det gått med huset?

Är det sålt?

Har ni lagt nåt bud än? :)
2009-11-19 @ 14:09:42
URL: http://nulladiessinelinea.blogg.se/

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback