Att sova med fienden!

Det kanske inte är en nyhet, men jag känner att jag måste skriva av mig om Mats Alm eftersom det står så mycket om det i tidningarna just nu. Vem kunde ha anat..

Är man ens mänsklig om man MÖRDAR den man ÄLSKAR av EKONOMISKA skäl? Aftonbladet har idag lagt ut en artikel om Mats som ni kan läsa här! Där skriver dem att Mats hade ekonomiska skäl att mörda sin flickvän och att det kan vara orsaken till hans grova brott. Han ska tydligen bara haft en ansträngande ekonomi  då han t.ex. bara haft 1000kr på kontot men flera skulder. Dessutom så skall han precis innan mordet ha tecknat en livförsäkring på Linda Chen då vid hennes bortgång skulle ge Mats en miljon samt att han även skaffade sig en delad vårdnad utav hennes bostadsrätt som han dessutom skulle få ärva. Väldigt fiffigt planerat Mats, den enda frågan är nu.. Har du ens ett hjärta?

Vad fan är det för värld som vi skapat och lever i då vi mördar den vi älskar för att trygga våran ekonomiska framtid? Har vi kvar vår empatiska och sympatiska förmåga? Finns verkligen äkta kärlek? Vem kan man lita på när t.o.m Linda som i samma säng som sin värsta fiende? Linda litade på Mats, dem hade varit tillsammans i fyra år och dem skulle gifta sig några dagar innan mordet. Linda hade dessutom själv överfört stora summor pengar till Mats konto vilket också tyder på att hon litade på honom och älskade honom. Ska pengar  verkligen ha den makten över oss eller ska vi ändra vårat sätt att tänka?

Pengar är INTE rikedom! Kärlek, äkta vänner, familj, kunskap och erfarenheter ÄR rikedom!

Andras åsikter:
Postat av: Ellen (ellerenellen.blogg.se)
Det finns människor till allt, tyvärr! Och det är himla synd att människor ska behöva falla offer för andra människors idioti.
2010-03-23 @ 14:10:27
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Postat av: Evelina Forsberg - bloggen om allt.
Har nu satt igång med en frågestund i min blogg! Har du kanske något roligt att fråga? :) Isåfall så tycker jag att du ska passa på!



Frågestunden avslutas den 2/4.
2010-03-23 @ 14:11:31
URL: http://evelinaeforsberg.blogg.se/

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback