Uppdatering i Bloggrundan

Nu har jag återigen uppdaterat min bloggrunda, jag måste göra det med jämna mellanrum för att lägga till eller ta bort bloggar. Ni hittar min bloggrunda i menyn till vänster, en bit ner. Där finns det en salig blandning utav mina favoritbloggar som jag följer just nu pågrund av olika orsaker. Några handlar om scrapbooking för inspiration till layouter och andra är mina vänners personliga bloggar. Drar man muspekaren över namnet så får man upp en förhandsvisning i textform om vad bloggen handlar om så ni lätt ska hitta något som verkar vara intressant. Så ta gärna en titt där, ni kommer inte att ångra er!


Andras åsikter:
Postat av: beciell
Aww. Tack :) Jag ska knåpa ihop 20 frågor nu tänkte jag, tjuvstartar kanske och slänger upp dom redan ikväll.. Bara för att det var ett tag sedan. Ha de =)
2010-05-23 @ 20:54:14
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: ann
Vad roligt =D

Tack gumman att min blogg fick var med på din favo lista!! Jag har kommit på att jag gillar att blogga mer och mer och försöker skriva vättiga grejor fast i bland tokar man iväg! Försöker också tänka på att ta med kameran lite offtare nu när jag är ute ...

ta sköna/roliga bilder =)



Du har grymt snygg och bra blogg/Ha det bäst kramisar på dig !!
2010-05-24 @ 13:12:52
URL: http://http:countsnew.blogg.se

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback