Semester!

Imorgon inleder vi äntligen våran semester. Jag och Jyrki tar med oss lillasyster Liza och bilar 15h till Finland, och blir borta fram till den 9'e Juli. Dagen efter, den 10 Juli så har Octavia dop och vi har redan köpt en liten dopgåva till henne, men hon ska ju självklart få en egen scrappad doptavla lite längre fram i sommar när jag har mer tid över.

Gud vad jag längtar efter Finlands natur, stranden intill, skogen runt stugan, bastun, Farmor, Tuuri ( Finlands Ullared ) Alavus samt Seinäjoki ( städer nära stugan ) För dem som är intresserade så kan ni läsa om förra årets semester här! Vi kommer nog göra ungefär samma sak iår igen, förutom att åka på Waasalandia och Tropiclandia då förstås.

 

Jag kommer KANSKE att mobilblogga vid något tillfälle, men det är ingenting som jag kommer att prioritera. Fövrigt så önskar jag er en trevlig sommar och en regnfri semester!

 

Vår Resväg


Andras åsikter:
Postat av: . Pjumas. ♥
Finland är ett fint land :D
2010-06-27 @ 12:26:39
URL: http://pjumas.blogg.se/
Postat av: ann


Klart du ska ägna tiden till familjen och inte blogga under din semester! Själv har jag varit i finland en gång när jag var liten,har några svaga minnen därifrån. Båten,maten,värmen osv. knäpp gärna några kort därifrån så vi får se här på bloggen sen!! Ha en underbar semester vännen/kramar =)
2010-06-30 @ 22:58:19
URL: http://http:countsnew.blogg.se
Postat av: Anonym
Finland är underbart :0)

Men nu vill vi ha hem er så vi kan ses!!

Hoppas ni haft det kanonbra!

Kram Jossan & Octavia
2010-07-09 @ 00:18:12
URL: http://prinsessanoctavia.blogg.se/

Lämna din tanke här!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras inte)

Blogg:

Kommentar:

Trackback